"Man kan inte mocka i bikini "..."fenimism"

Jimmy fick Carrie att köpa hus i byn för att Scarlett skulle komma närmare. De kollade på Mills Brook, ett rätt fallfärdigt hus. Är det någon som vet vem som bott där tidigare? Det påminde om stället Emily gömde sig på när hon kom tillbaka. Matthew blev inte allt för glad över att de skulle flytta dit och att de köpt ett hus som han själv var intresserad av. Scarlett var däremot helnöjd.

Pearl fick Len till att gå med på att bröllopet fick kosta hur mycket som helst, bara hon blir lycklig =)

Del och David satt och gjorde upp planer på vart de ska ta vägen efter deras "stöt". Hon vill till Costa del Sol och han till Sydamerika. För att få veta mer så går de på middag hos familjen Dingle så Zack kan berätta mer om Chile. Sen när Del och David är utanför och tittar på grisarna är han nästan på väg att dumpa henne, eller försöker ialla fall att få henne att stanna kvar i byn.

Rodney har stora planer för att göra affärer med Rosemary men hon vill endast ha honom som assistent. Det duger inte åt Rodders han vill bli minst kontorschef. Belle kommer in och avbryter dem och Rosemary skickar iväg Rodney så de får göra upp om arbetet senare.

Jag tycker Belle är så himla gullig. Hon erkänner för Rosemary att hon släppt ut korna. De var ju så söta ihop när de satt skräddare på Rosemarys skrivbord =D
Belle ber Alan om ursäkt och han säger till henne att berätta för föräldrarna annars gör han det.,
Det hon inte nämner är att Eli är inblandad och hon säger till honom att hon inte skvallrar om hon får 10 £.

Belle måste givetvis förklara för Lisa och Zack om varför hon släppte ut korna. Hon var så söt när hon berättade om "fenimism" och att tjejer inte skulle vara snygga för att killar skulle glo på dem då. Lisa och Zack försökte förklara att vissa tjejer gillar att piffa upp sig och att vissa gubbar gillar att glo. Då undra Belle varför inte Lisa piffade upp sig och Zacks svar var att man inte kan mocka i bikini.... Hahahahahaa... han ändrade sig snabbt och sa att Lisa var så fin som hon var =)
Belle ber även Louise och Jasmine om ursäkt men när de i sin tur ska be Alan om ursäkt så godtar han inte det. Typisk engelsk surgubbe ;)

Perdy får ett sammanbrott när hon ser Pearl och Laurel som ska städa hos henne. Det kan inte vara lätt att se Laurel gravid och jag tycker verkligen synd om Perdy. Förstår att hon inte orkar med dem men ändå så borde hon nog berätta för folket i byn om vad som hänt,

Eli ger Debbie en bil som hon ska "fixa", så för att inte Len ska börja snoka så skickar hon hem honom tidigare.
Han är ju för go när han gör ett glädjeskutt när han får veta att han får gå hem för dagen.

Chas får Carl till att låta Carrie och Scarlett att bo i Dale View medans deras nya hus renoveras. Vems gamla hus är det?
Det kommer även fram att Carl och Carrie haft en rolig natt ihop för många år sedan innan han upptäckte henne i säng med Tom. Det kan väl inte vara så att Scarlett är Carls dotter? Nää det är inte möjligt....
Carl blir i alla fall uppriven och därför orkar han inte med Chas utan ber henne att låta honom vara i fred när hon undrar vad det är med honom.

Kommentarer
Postat av: Becca

Mills Brooks är Ashley och Laurels förra hem, det som Debbie nästan blev innebränd i. Jag hade för mig att det blev mer förstört eftersom Laurel övertalar den där gamla gubben (pastor eller vad han nu är) att köpa det huset dom nu bor i... att det skulle vara billigare än att renovera. Jaja, jag tycker att det ska bli spännande att Scarlett och Carrie flyttar till byn:)

2009-11-03 @ 11:43:56
Postat av: Adm

>>>Becca

Jahaa var det det huset.Jag trodde också att det blev mer förstört. Tack för infot =)

2009-11-03 @ 15:29:08
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0