"att fokusera på ytan är så 90-tal..."

Det var vad Laurel sa till Viv angående det kommande dopet. Viv ville givetvis i sann Viv-anda ha ett överdådigt dop med tema och med en kostnad på flera tusen pund. Ashley fick Laurel att prata om sitt kommande barndop som skulle vara som kändisarnas - intimt och minimalistiskt. Självklart så ändrar sig Viv i den frågan =)

Hari flyttade hem från B&B vilket inte var så populärt av Louise. Han hann även med att dopa hästen och det gjorde Grayson orolig men Hari sa att det var lugnt, ingen kommer upptäcka det.

Paddy träffar Ritas mamma och pappa och de är lika översvallande lyckliga över att Paddy är en hjälte som räddat deras dotter. De bjuder på middag på puben och de kan inte sluta att höja Paddy till skyarna. Till slut får han nog och säger i från att han inte orkar med henne och hennes patetiska familj och han vill inte träffa hennes galna mormor..eller  tokiga syster... Då blir mamman jätteledsen och rusar därifrån så pappan förklarar att Ritas syster dog för ca 8 månader sen. Paddy känner sig riktigt usel men ingen i familjen vill prata med honom nå mer.

David spanar in Katie men försöker få Del att tro att allt är som vanligt.

Annars så var den stora händelsen idag att Lisa var ledsen över att Zack var så konstig och att han var så ofta hos Rosemary. Hon smyger efter dem för att kolla vad de gör och ser att han får något i present och sen en jättekram. Snabb till att dra sina egna slutsatser så tror hon givetvis det värsta och när Zack säger att han hittat kniven (som han fått av Rosemary och hade tillhört hennes första man) och att den säkert tillhört Seth.
Lisa konfronterar Rosemary på HomeFarm men kommer inte till klarhet ändå. Så hon rusar hem och kastar ut Zacks saker från fönstret medan Shadrach sitter skrattande och tittar på.
Belle blir ledsen och rädd så hon hämtar Rosemary. Lisa och Rosemary pratar ut och allt blir utrett. Lisa blir glad igen och tar tillbaka Zack medan Rosemary återvänder till Home Farm.
Det slutade med att Rosemary sitter och är ledsen medan Matthew? smyger runt och njuter. Sen får hon ett konstigt leende... nästan så jag fick känslan av att hon tagit massa tabletter. Hoppas jag har fel för jag har börjat gilla henne.
             
                                                     ********

Ska man skriva Zack eller Zak? Översättarna verkar tycka olika, jag blir tokig men fortsätter att skriva Zack.
Ni förstår nog ändå vem jag menar....


Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Ja jag gillar Rosemary mer och mer, hon vinner i längden :-)

2009-11-10 @ 15:23:29
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Sophie

hhi, japp det bästa med dagen =)

2009-11-11 @ 12:29:04
URL: http://kallenberg.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Cinnamon

Jaa jag börjar också att gilla henne men blir lite orolig att hon har en räv bakom örat trots allt...>>>Sophie

Tur att tv4 sänder denna serie som förgyller våra dagar =)

2009-11-11 @ 14:16:51
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0