Vara vild- våga vägra glasunderlägg

Pearl och Len eller ja mest Pearl planerar bröllopet och är det enda hon pratar om. Edna drar sig undan och jag tror hon är lite ledsen.. Pearl frågar ialla fall om Edna vill fixa blomsterarragemangen och det tackade hon ja till.

Laurel och hennes pappa satt och pratade minnen, först på sjukhuset och sedan hemma.
De bestämde sig för att vara lite rebelliska och kastade glasunderläggen på golvet och ställde temuggarna direkt på bordet. Hahahahaa en minut senare så var ordningen återställd igen =D

Eli charmade in sig hos Debbie och fick sova över. Tydligen så var de så högljudda att Edna blev störd och klagade hos Viv. Givetvis så förnekade sin lilla historia och Eli såg faktiskt uppriktigt ledsen ut. Han hade lånat Scotts kläder och Viv påpekade det. Så när Debbie skällde på honom ute på gatan så klädde han av sig t-shirten och drog ner brallorna... men när han gick därifrån så hade han i alla fall byxorna uppe =)

Del och David planerar rymmningen och Eric vet om att pengarna saknas.  Han gnäller på Dels dåliga arbetsmoral så mycket att David sparkar henne. Då beställer hon flygbiljetter till Lima och de planerar att sticka. Eric hittar givetvis flygbeviset och blir jätteledsen för han trodde att David kanske ångrat sig.

Chas får veta av Del vad som är på gång och skvallrar om att Katie varit en natt med David. Del konfronterar Katie och blir givetvis jätteledsen.

Jag fattar inte egentligen hur Katie kunde göra så... hon är först otrogen mot Andy med hans bror, blir sen själv bedragen och jätteledsen över det, sen ser hon till att någon annan är otrogen istället. Hon borde väl veta hur Del känner det i det läget?
Sen fattar jag inte vad David egentligen är ute efter? Ibland tror jag han vill sticka med Del och ibland verkar han bara vilja bli av med henne.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag har inte riktigt fattat hur hela Dinglesläkten är sammansatt, men är inte Debbie och Eli kusiner?

2009-11-21 @ 18:32:31
URL: http://thegirlsofflorida.blogspot.com
Postat av: T

Jepp, men det har aldrig stoppat Dingles förut!! :)

2009-11-22 @ 00:52:11
Postat av: Nina

Hahaha sant. Är på så sätt överlycklig över att inte vara en Dingle.

2009-11-23 @ 15:13:41
URL: http://thegirlsofflorida.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Nina och T

Jaa Dingles är en släkt som håller ihop både på det ena och andra sätt.

Helt underbara på sitt vis =)

2009-11-23 @ 16:22:46
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0