En husvagn full med höns

Jaa det var vad Paddy fick när han skulle flytta in tillfälligt i husvagnen. Zack och Shadrach ville ge igen lite för grisutklädseln. De gav honom också kaffe som var blandat med något mindre gott, jag vet inte vad.
Paddy hämnades med att limma fast deras fötter/skor när de hade slocknat i soffan. =)

Bob kände sig allmänt misslyckad både som far till Roxy och som äkta man till Viv. Eddie gav honom lite pengar så han kunde köpa dopkläderna Viv ville att barnen skulle ha.

Andy var allmänt deppad och söp till på puben. När Billy försökte stoppa honom att inte ta bilen hem så blev Andy mer förbannad och började slåss. Billy vågade inte ge igen men Andy föll precis när Diane och Jo kom så de trodde att han fått stryk. Jo ringde polisen och det blev förhör och Andy anmälde Billy för misshandel. Diane som är klok insåg att de inte sett vad som hänt och att Andy faktiskt kanske ljög fick honom att ändra sig, Billy kunde ju hamna i fängelse igen.

Marlon och Donna hade styvbarnen på besök och den äldste grabben fick leka äktenskapsrådgivare eftersom han blev orolig när han fick veta att de inte bodde ihop för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0