Kan man sakna någon som fiser och sedan skyller på hunden?

Det är tydligen något som Marlon gör och Donna verkar sakna det. Det måste vara kärlek =)

Terry hade ett fint och försiktigt sätt att berätta för Viv att det var Belle som släppt ut korna. Viv blev sur och portade familjen Dingle både från cafét och butiken. De skulle betala 500£ för hennes maskeradkläder hon hyrt. Lite lustigt blev det när Viv och Lisa tjafsade om att den andres familj minsann inte var ett dugg bättre... så sant så sant.

Del har tappat en lösnagel och Eric hittar den under tangentbordet vid sin dator. Han säger inget om att han hittat nageln där, han installerar en dold kamera istället och får då se när David och Del först för över pengar via datorn och sedan har det lite trevligt på skrivbordet.
Eric satt i bilen utanför fabriken och såg detta när Sam kom förbi och undrade varför han tittar på tv där, i bilen.
Det slutar med att både Eric och Sam sitter och pratar förtroligt om fadersrollen. Om samtalet påverkat Eric att försöka gottgöra allt David och hans mamma fått utstå vet man inte eller om Eric bara försöker att ge igen genom att låtsas ångra sitt dåliga beteende under Davids uppväxt. Han har i alla fall inte sagt något om att han vet vad David håller på med.

Edna får veta vad Betty gjort med Seths aska och att hon tänker sprida askan från hunden på samma ställe. Givetvis så blir Edna först upprörd över det okristliga men efter ett tag så inser hon att det kanske var fint gjort. För att inte skvallra om vad Betty gjort får hon lova att ta hand om en av valparna, Poppy.

Len upptäcker att Debbie håller på med stulna bilar. För att slippa oroa sig för pengar och jobb så vill han sälja huset och ändå kunna bo kvar.... o vips så dyker det upp en sådan försäljare i byn.
Det var Eric som hörde samtalet och fixade ett litet blufföretag och såg till att någon han känner kunde leka fastighetsköpare eftersom ingen skulle sälja till Pollard frivilligt.

Matthew softar till sig och skjutsar Scarlett till stan...och hem igen. Det gör Carrie rätt irriterad och det var väl meningen med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0