Paddy som krokimodell

Paddy ångra sig att han dumpat Rita så Marlon fick honom att söka upp henne. Hon ville inte ha med honom att göra men Marlon sa att Paddy inte fick ge upp. När Rita skulle stå modell så uppehöll Marlon henne så Paddy kunde ta hennes plats. Hon blev  förstummad, vem skulle inte bli det av att se en naken Paddy med en vindruvsklase i handen, men sen rätt glad.

Bob ringde hem men Eddie svarade. Det gjorde att Viv aldrig fick veta att Bob ringt. Eddie åkte ut till glassbilen för att lura Bob att inte komma hem igen för Viv ville inte fortsätta. Han gav Bob hennes vigselring och sa att det var slut mellan dem. Stackars Bob som verkligen insett att han ville komma hem igen men nu vågade han inte. Fast luffaren Errol sa att han borde åka hem och övertala Viv själv. Hoppas att han gör det för annars kommer Eddie att försöka ta över, han t.o.m. gav tvillingarna två gosedjur och sa att det var från honom när det egentligen var från Bob.

Len ville prata med Edna så de tog en drink eller rättare sagt de drack något hemmagjort öl som Jarvis lämnat efter sig. De blev lite onyktra och hade det allmänt trevligt tills Pearl hittade dem och blev sur.

Del beslutade att ge igen på Davids svek så med hjälp av de andra Dinglarna så flyttade hon över Davids pengar till sitt eget konto. David upptäckte det och försökte få tillbaka dom men Del var tuff nog att nobba honom och hon drog iväg från byn. Nu får Eric och David lära sig att lita på varann om de ska jobba och bo ihop.

Jasmine kom på att Emily försöker närma sig Ashley men han trodde henne inte. Emily behövde över en timme på sig för att skriva ut texten till en psalm men Ashley trodde det var för att hon var noggrann.

Terry packade väskan för han och TJ behöver semester, han vill inte vara kvar när Louise ska till rättegången eller gifta sig.

Kommentarer
Postat av: Becca

Jag vill bara önska alla andra HTG älskare en riktigt trevlig helg!!

2009-11-20 @ 14:22:34
Postat av: Cinnamon

Tack detsamma :-)

De borde visa HTG på helgerna också, jag får ju abstinensbesvär ju ;-)

2009-11-20 @ 15:25:23
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: T

Jag håller med. Lördag och söndag borde vara glada dagar men lite sorgligt är det att inte HTG sänds då. :)

2009-11-21 @ 00:44:28
Postat av: Adm

>>> Becca, Cinnamon och T

Åhh vad ni är härligt knasiga =)

Hoppas ni hade en trevlig helg.

2009-11-23 @ 16:20:41
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Hihi, ja jag överlevde helgen med nöd och näppe :-)

2009-11-23 @ 16:31:05
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Cinnamon

Vilken tur! ;D

2009-11-24 @ 15:15:34
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0