Ett och annat svin

Inskrivet kl 22:28
 
Vanessa frågar Kirin hur det gått på affärsmötet och han ljuger och säger att det gått bra. Därför blir hon förvånad när Rakesh skäller ut henne för att Kirin missat kontraktet för att han behövde ta hand om ett barn. När Vanessa frågar Kirin så erkänner han att han kanske missat det och han berättar om sin oro för att inte vara en bra far.
 
Laurel och Ashley flyttar in i den gamla prästgården. När Ashley bränner brödet i brödrosten blir Doug orolig och säger åt Laurel i smyg att sätta upp brandvarnare. När hon gör det så ramlar hon från stegen och får åka till sjukhuset där hon träffar Emma. Emma tar prover på Laurel och det visar sig att hon är gravid.
 
Paddy ringer Tess men hon svarar inte. Då söker han upp henne i skolan. Hon talar om att hon faktiskt jobbar och har inte alltid tid. Paddy frågar henne om Marlon och han erkänner att han är lite svartsjuk. Tess säger att Paddy får visa att han är ledsen för att han misstrott hennes referens till adoptionsbyrån. Det gör att Paddy är beredd att resa iväg med henne några dagar när han ska iväg på en konferens där han inte är tvungen att delta. Tess tackar ja till att följa med honom.
 
Chas är besviken över att Gordon har lämnat henne för att Aaron ska må bättre. Hon lyckas iallafall hitta någon som vill köpa Dianes halva av puben men hon säger inte vem det är mer än att hon fått hjälp av familjen.
 
Lisa är ledsen eftersom det kommer kort från släktingar som grattar henne och Zak på bröllopsdagen. Belle tar sin fars post och lämnar den hos honom. Hon säger att han bör ändra sin adress för att inte såra hennes mamma.
Zak frågar Belle hur det går med övningskörningen och hon svarar att det inte går så bra. Han erbjuder sig att hjälpa henne men hon vill inte såra sin mamma men då säger Zak att de kan köra i smyg. Belle blir rasande för hon vill inte gå bakom ryggen på sin mor så som han gjort.
 
Leyla flyttar in hos Nikhil i Davids hus.
 
Laurel berättar för Ashley att hon är gravid. Han blir glad och tar för givet att hon ska behålla barnet. Laurel säger att hon är orolig för att det ska bli stressigt och att hon ska börja dricka igen så hon vill inte ha barnet.
 
Pearl vill ha ledigt från veterinärkliniken för att kunna skjutsa Edna som ska besöka sin sjuka syster Lily.
 
Joanie ser Lisa på kaféet och hon ber henne att låta Belle få träffa sin far. Lisa blir förbannad över att Joanie talar om för henne vad hon ska göra eller inte. Lisa vill inte lyssna på en slinka som Joanie. Senare så lämnar Lisa grisarna utanför Dans hus så Zak kan hjälpa till med att ta hand om dem. Zak känner att det är dags att åka iväg så han frågar Joanie om hon vill följa med till Irland och hon tackar ja. De ska be Kerry ta hand om Kyle så länge.
 
Ashley och Laurel bråkar om de ska behålla barnet. Han är inte beredd att gå emot sin tro men Laurel orkar inte med något barn. När hon sedan ser ett glas vin på Carlys nya vinprovning så är hon beredd att ta en klunk. Nicola som är där stoppar henne i sista stund.
 
Doug skäller ut Ashley som utsätter Laurel för pressen om att behålla barnet. Han påpekar att Laurel kommer att ha fullt upp med att ta hand om Ashley och att det inte kommer att underlätta att ta hand om ett barn samtidigt. Det gör att Ashley tänker till och berättar för Laurel att han accepterar att hon gör abort.
 

Kommentarer
Postat av: jag bara

Böt kanal från Trinny och Susanna till HTG, Belle var i bild och från den vinkeln hon filmades, såg hon precis ut som Carly, vilken jag först trodde att det var tills kameran zoomade ut till Zac. Har aldrig märkt att de liknar varandra. Likadana ögon.

Stackars Emmerdalebor, tänk att gå till vårdcentralen och tas emot av Emma. Vill man lämna ut sig till någon som hon? Och vilken konstig reaktion från Doug när hans dotter berättar om sin graviditet. Skäller på henne som om hon gjort något fel.

Stackars Lisa Dingle som kläs i bylsiga osmickrande tröjor för sin roll, den ena fulare än den andra.

2016-11-10 @ 12:54:45
Postat av: jag bara

Kom på en sak till

Jag blir förvånad över att man inte tycker om gamla Gabby, utan bara nya Gabby. Det är väl om jag förstår saken rätt, meningen att hon ska vara en satunge i rollen. Då är väl den gamla Gabby bättre i sin roll isåfall. Tror inte att de har bytt ut skådespelerskan för att hon är snällare, det vore väl bara att spela snällare då av den befintliga. Hon "gamla Gabby" är ju en lysande barnskådis. Det kanske förhoppningsvis den nya också är, har inte synts så mycket än. De har varit bra på att hitta riktigt bra barn till många av rollerna. Ta bara Belle tex.

2016-11-10 @ 13:22:38
Postat av: Anonym

Laurels graviditet har blivit ett riktigt dilemma. Först var Ashley glad och lite självisk när han argumemterade med Laurels att hon skulle behålla barnet trots att sa att det skulle bli stressigt för henne. Men efter att Doug övertygade honom att Laurels beslut var bäst , bestämde han sig att lägga sin tro och sina principer åt sidan och stötta henne i hennes beslut.

2016-11-10 @ 14:11:07
Postat av: Peter H

Vad ska Zak göra med grisarna?

2016-11-10 @ 15:07:05
Postat av: Såpa fantast

Är det inte hans grisar? Läste någonstans att Glamour kanske kommer att läggas ner nästa år. Serien tittarsiffror har tydligen försämrats. Jag har inte sett serien på flera år, p.g.a. jag inte har den kanalen.

2016-11-10 @ 16:17:48
Postat av: Anonym

Vem i släkten har Chas i åtanke när det gäller försäljning av puben, tro?

2016-11-10 @ 16:31:30
Postat av: Ylva

Jag tycker Doug är urtrist och fattar inte att Diane vill tillbringa sin pensionärstillvaro med honom. Men det har jag nog sagt förut. Jag är också nyfiken vem Chas har hittat som "pub-partner".

Sedan tycker jag att Pearl är rätt irriterande. Hon trasslar jämt i sig i lögner, pratar bredvid mun och flackar med blicken

2016-11-10 @ 17:13:27
Postat av: jag bara

Skulle det kunna vara Cain och Moira som vill bli pubägare?

2016-11-10 @ 17:22:08
Postat av: anonym

Missade hela förra veckan, undrar bara vad som hände med Debbie? Sista avsnittet jag såg kom sanningen från om Ross...

2016-11-10 @ 18:08:02
Postat av: AnnaS

Jag tyckte inte om gamla Gabby för att hon mest gick omkring och blängde surt. Hon hade inte många olika ansiktsuttryck på sin repertoar direkt och hade passat bättre i nån skräckfilm. Jag tycker inte att hon är nån bra skådespelare. Nya Gabby har man som sagt inte sett mycket av. Det är ju konstigt när figuren ser ut att vara tre år äldre över en natt, men det var ju samma sak med Victoria, tror jag det var. Man vänjer sig.

2016-11-11 @ 05:57:49
Postat av: Såpa fantast

AnnaS, i en annan såpa är det ännu värre. Ett par år efter att ett barn är född är barnet helt plötsligt en tonåring.

2016-11-11 @ 12:41:26
Postat av: Lena

När ska Doug begripa att Laurel inte är ett barn längre. Oj vad den karl är irriterande och lika träig som Gordon. In med lite charmiga män, som det är nu finns det bara Rodney och Cain. O Rodney ser man inte mycket av nu.

2016-11-11 @ 16:27:05
Postat av: jag bara

Charmiga män i Emmerdale:

nr 1 Jimmy, Bob, Dan, David, Nikhil, pappa Sharma

Lite mer kredit än blängde surt måste man väl ge "gamla Gabby", Ta tex picknicken med Ashley. Tror lite att man blandar ihop skådisen med karaktären.

2016-11-12 @ 05:33:09
Postat av: Jonas

Den "gamla" Gabby var mer som Satans avkomma. Den nya verkar fullt normal.

2016-11-12 @ 08:23:11
Postat av: jag bara

Vi får välan se vad det lider. Tycker många av barnkaraktärerna har varit ganska knepiga till och från.

Glömde förresten Lawrence, han hör för tillfället hemma bland de charmiga.

2016-11-12 @ 12:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0