En som lämnar när det osar hett

Inskrivet torsdag 10/11 kl 01:06
 
Leyla letar efter sitt ena örhänge hon tappat. När hon frågar David i butiken om han sett det så hör Nikhil det. Nikhil tar hennes kvarvarande örhänge för att titta så han känner igen det om han hittar det andra men han lämnar inte tillbaka örhänget. Senare så har Leyla och Nikhil en dejt och då ger han henne blommor och ett halsband där örhänget nu är ett hängsmycke. Sedan äter de middag på puben och går hem till honom. 
 
Robert sitter kvar hos Aaron i Debbies hus men Aaron försvinner efter ett tag. När Robert kollar på puben om Aaron är där får han veta att Gordon ska köpa Dianes halva av puben. Han skyndar sig till sjukhuset för att kolla om Aaron är där och det är han. Han berättar vad han hört och Aaron svarar att han ska ändå sticka ifrån byn så det spelar ingen roll.
 
Laurel och Ashley frågar Cain om de kan få hyra Debbies hus så länge hon är borta. Cain säger nej. Moira säger till honom att acceptera att Debbie inte kommer hem. Efter ett tag ändrar sig Cain och ger Laurel nyckeln och säger att de kan flytta in redan nästa dag.
 
Ross ser när Laurel ska gå in i Debbies hus och han undrar vad som hänt. När han får veta det så passar han på att sno Cains mobil på verkstan när han ska jobba. Ross låtas vara sjuk så han går hem och ringer massa folk ur Cains kontakter i mobilen. Tillslut så ringer han Larry som visar sig vara Debbie men hon lägger på när hon hör att det är Ross. Cain kommer in och är rasande. Han sliter tag i mobilen och stampar sönder den och säger att ingen ska få prata med Debbie längre.
 
Duncan ska träffa Carly och de går till puben. Tracey och Finn är också där. När Finn möter Duncan på toaletten så tappar Duncan sin vigselring. Finn talar om det för Tracey som berättar det för Carly. Carly tar då Duncans bilnycklar och ger till Tracy. Tracey och Finn snor vinet som är lastad i Duncans bil. Duncan kommer ut och blir rasande och hotar med att ringa polisen men då säger Tracey att de tänker ringa hans fru och visa smsen han skickat till dem. När Duncan åkt så säger Finn till Carly att vara försiktig eftersom hon planerar att sälja stulet vin och hon är bara villkorligt frigiven.
 
Kirin vill ge Vanessa lite ledigt så han bokar in en spadag till henne så ska han ta hand om Johnny.Tyvärr har Nikhil ordnat ett viktigt kundmöte den dagen men Kirin tar med sonen till jobbet. Rakesh går ut med Johnny när Kirin somnat vid skrivbordet. Kunden kommer men det går inte så bra för de har tagit reda på att Kirin har åkt dit för droginnehav och att vissa siffror i presentationen inte stämmer.
 
David ska åka till Portugal för att prata med Alicia och skriva på skilsmässopapperna. Han ber Carly att ta hand om affären och Leyla att ta hand om Jacob. Hon flyttar gladeligen in hos David så länge eftersom Nikhil bor där med Molly.
 
Robert säger till Gordon att han vet vad som hänt. Gordon nekar givetvis och säger att Aaron drabbats av något som kallas falskt minne, varför skulle han annars ha kommit tillbaka till byn men Robert tror honom inte och han säger åt Gordon att sticka. Robert frågar Aaron om det finns möjlighet till att det skulle kunna skett, att minnet inte stämmer. Aaron blir besviken men då säger Robert att han litar på Aaron till 100%.
 
Aaron kommer hem och även han konfronterar Gordon som först nekar men säger sedan att det inte var han som gjorde det. Gordon säger till Chas att han vill att de tar en paus för Aarons skull så han köper inte puben. Han packar sin väska och lämnar en ledsen Chas. Gordon säger till Aaron att han alltid kommer att vara hans far och finnas där för honom.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Det verkar som om Debbie är utskriven? Hon har väl varit med sen hon gick i blöjor?

2016-11-07 @ 12:24:24
Postat av: jag bara

Nu är man ju riktigt osäker ang Aron och Gordon. Gordon var ganska övertygande. Klart att en gärningsman skyller ifrån sig, men ändå. Blir intressant att se om det har hänt eller inte.

Synd att Nikhil fallit för läbbiga Leyla, har aldrig gillat henne.

David kommer nog att få anledning att ångra att klåfingriga Carly lämnats med ansvar för butiken.

2016-11-07 @ 12:47:10
Postat av: Anonym

Ja, Gordon var verkligen övertygande. Vad har egentligen hänt? Det skall bli intressant att få en förklaring - om vi nu får någon.

Superkontrollerade Nikhil är väl ändå alltför stillsam för Leyla, eller? Antar att han dras till henne för att hon är hans raka motsats vad gäller det mesta, men misstänker att Leyla alltför snart kommer att tröttna på Nikhils prudentlighet.

2016-11-07 @ 15:19:16
Postat av: Anonym

Jag tror att Gordon kommer att göra allt för att sanningen inte ska komma fram. Han manipulerar sin omgivning väldigt skickligt. Men han får bara inte komma undan. Aaron kommer nog få det väldigt svårt att få fram bevis efter så många år. Men jag tror på Aaron 100%. Jag har en känsla av att det kommer bli långdraget, som det brukar vara i såpor.

2016-11-07 @ 16:14:39
Postat av: Hedda

Peter H: Debbie började i serien när hon var 14 år, så nästan i blöjor kan man väl säga:) Men som någon tidigare nämnde i kommentarerna, så verkade hon (skådisen) ha en rejäl babybula. Därför blir det väl en paus i alla fall.

Jag tror också på Aaron. Fint hur Robert försöker finnas vid hans sida.

Jag kan inte låta bli att tycka hur konstigt det är, att det nästan aldrig verkar vara ett problem i serien att vara tillsammans med två systrar/bröder och så vidare. Nu vill ju t.ex. Nikhil vara med Leyla, som hans bror nyss hade ett förhållande med.

2016-11-07 @ 17:01:14
Postat av: Anonym

Är Gordon skyldig och ser nu chansen att sticka sin kos och hoppas att allt ebbar ut och, så småningom, faller i glömska?

2016-11-07 @ 17:01:31
Postat av: Veronica

Heja Robron! Äntligen ☺️

2016-11-07 @ 18:18:38
Postat av: Anonym

Varför blev jag plötsligt anonym?

Konstellationen David/Leyla/Alicia/Jake tar nästan priset, tycker jag. Leyla får Jake med sin dåvarande svåger, Alicias dåvarande man. Blir, vad jag förstår, någon slags surrogatmamma åt sin syster. Alicia blir mamma åt sin systers/makes barn. Sonen/systersonen får inget veta förrän långt senare. David har först ett förhållande med Leyla. Han vet i början inte heller hur det ligger till med Jake. Därefter giftermål med Alicia och nu skilsmässa. Jake bor just nu hos sin "moster". Liiiiiitet rörigt, men det är ju en såpa!

2016-11-07 @ 18:25:58
Postat av: Såpa fantast

Veronika, jag hejar också på Robron och hoppas att de hittar tillbaka till varandra och blir ihop på riktigt. :-)

2016-11-07 @ 19:00:24
Postat av: ELIZA

Cain SKOJADE men Laurel idag!!! Undrens tid är inte förbi!!!

2016-11-07 @ 20:47:05
Postat av: Såpa fantast

Cain är inte den skojiga typen i vanliga fall. Men varför låter han inte Ross ha kontakt med Debbie. Hon är ju myndig för länge sedan.

2016-11-08 @ 00:30:27
Postat av: Viola

Debbie flyttade ju för att komma ifrån Ross.
Hon vill inte ha nån mer "Cameron" i sitt och barnens liv.
Förstår henne fullkomligt, trots den uppenbara kärleken mellan henne och Ross.

2016-11-08 @ 00:41:29
Postat av: Såpa fantast

Debbie gjorde absolut rätt som flyttade och tog med sig barnen. Men Cain vet inte orsaken till att hon flyttade. Han vet inte vad Ross har gjort.

2016-11-08 @ 15:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0