Glass på stranden i februari

Inskrivet kl 21:38
 
Chas är övertygad om att Gordon kommer att köpa den andra halvan av puben.
 
Carly och Tracy ska anorda en ny vinprovning och denna gång säljer de biljetter till evenemanget. Lawrence kommer in i butiken och han blir förvånad över att tjejerna har så fint vin. Det ger Tracey en ny idé så hon kontaktar Duncan för att få honom att sälja mer av det dyra vinet till dem för halva priset. Duncan vågar inte säga nej för då kommer Tracey avslöja hans otrohet. Carly är inte helt bekväm med upplägget men går ändå med på det. När Eric får höra om tjejernas idé blir han orolig för Davids rykte. Han vill inte att de håller till i butiken.
 
Nicola säger upp sig från jobbet som assistent på Home Farm för att ta hand om barnen. När Jimmy kommer hem har hon städat och lagat finmiddag. Barnen är nattade trots att klockan bara är 17:30. Jimmy får ett glas vin och sedan ska han läsa saga för barnen. Han är trots allt rätt nöjd men Nicola ser inte lika nöjd ut när han är på väg upp.
 
Aaron berättar för Adam att han är bostadslös och måste åka iväg för att hitta någonstans att bo. Det gör att när Victoria kommer till skroten med Adams lunch så får hon veta vad som hänt. Hon har fått skjuts av Robert så han hör när Adam talar om att Aaron blivit utkastad av Chas
 
Robert söker upp Chas på puben och talar om för henne att hon bör prata med Aaron som mår rätt dåligt. När hon inte förstår så säger han att Aaron alltid stöter bort folk när han behöver dem som mest. Cain hör detta och Chas märker att han reagerar så hon får med sig honom in till köket. Där berättar Cain om Aarons självbränning på födelsedagen och att han lovat Aaron att inte säga något. De två är helt övertygade om att Robert vet mer än vad han vill säga.
 
Emma besöker Charity i fängelset. Hon utpressar Charity med att Ross måste få stå med på faderskapspappret och han ska få delad vårdnad annars kommer alla få veta att Charity utnyttjat Noah för att få bo kvar. Sedan råkar Emma även nämna att Moira varit otrogen med Pete. Hon förnekar inte när Charity tror att Moira haft sex med honom.
 
Eric märker att bokningarna på värdshuset är väldigt få. Han är orolig för att de kanske går i konkurs snart om det inte kommer fler gäster.
 
Chas söker upp Robert för att få veta vad han vet. Först säger han inte så mycket men sedan nämner han att Aaron varit på sjukhus efter att ha svimmat på grund av sitt självskadebeteende. Han säger att allt beror på Gordon och inget annat och att hon måste prata med sin son.
 
Emma är oerhört nöjd när hon kan tala om för Moira och Cain att Charity skrivit på papprena och låter Ross få delad vårdnad om Moses.
 
Moira får tillstånd att besöka Charity i fängelset tillsammans med Noah. Hon ber sedan Noah att köpa te åt dem i automaten och under tiden säger hon åt Charity att passa sig noga för att ställa till med problem för henne och Cain. Charity erkänner att hon vet om att Moira varit otrogen så nu tror hon att Moiras och Cains äktenskap inte är så stabilt.
 
Cain får veta vad som hänt i fängelset. Han säger att Charity inte får flytta hem till dem men Moira säger att de måste gå med på det för Noahs skull. De kommer fram till att de litar på varann och tillsammans kommer de att vara starka.
 
Aaron kommer hem för att hämta saker och då ber Chas om ursäkt och säger att han inte alls behöver flytta. Hon ordnar sedan en picknick för dem båda och de åker till stranden vid havet där de varit när han var liten. De har roligt och pratar gamla goda minnen. De äter glass och badar fötterna i det iskalla havet för en gång i tiden så har de haft som motto att är man vid stranden ska man äta glass och bada. De har en riktig toppendag trots att det inte är så varmt ute. Hon säger till honom att han kan berätta allt för henne men Aaron nekar och säger att det finns inget att berätta.
 
Väl hemma ska Chas ordna med middag och Aaron tackar för den underbara dagen. Han ger henne en fossil han hittat på stranden. Plötsligt så bryter han ihop och viskar att hans pappa våldtagit honom. Sedan berättar en gråtande Aaron allt för Chas som blir förtvivlad och hon lovar honom att hon ska ställa allt till rätta.
 
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Är det bada jag som fått för mig att jag har sett det här avsnittet förut?

(Eller beror det på mina behandlingar här på psyk?)

2016-11-15 @ 13:39:57
Postat av: Stina

Bra att Chas fick veta vad som hänt. Roligt att se Aaron och Chas så glada på stranden.
Nicola som hemmafru hur länge skall hon stå ut?

2016-11-15 @ 15:49:15
Postat av: Conny

Frida - Aaron berättade om övergreppen på nästan exakt ordagrant samma sätt för Robert som han gjorde för Chas i dagens avsnitt. Kanske därför du känner igen det så väl :)

2016-11-15 @ 18:16:39
Postat av: Ylva

Jag är ofta ironisk men idag blev jag gripen av samspelet mellan Aaron och Chas

2016-11-15 @ 18:26:43
Postat av: AnnaS

Ska vi få höra Gordons version nu? Ska bli intressant!

2016-11-15 @ 19:43:14
Postat av: jackson

Vilket blir Chas' nästa drag?

2016-11-15 @ 19:43:57
Postat av: Anders

@Jackson: Har en känsla av att Gordon kommer att få hembesök av en hel klan förbannade Dingles med en Mordlysten Cain i spetsen! Chas såg rätt mordisk ut hon med!

2016-11-16 @ 03:28:17
Postat av: ELIZA

Äntligen fick Chas veta... Jag hoppas straffet blir..grymt... Inte ska såna där gå lösa... Och Emma, vilken människa, har ibland lust att möblera om henne... fast nu ska jag inte bli mordisk... Men hennes djävla flinande .... När hon tror att hon lyckats, vilket jag verkligen hoppas biter henne i baken...

2016-11-16 @ 06:41:00
Postat av: Såpa fantast

Emma använder folk som schackpjäser i sitt spel och kör med utpressning. Hon behöver sättas på plats.

2016-11-16 @ 21:18:03
Postat av: Anonym

Det måste hända något med henne snart. Jag hoppas verkligen att hon får en riktig smällkaramell snart, det är outhärdligt att hon får härja som hon vill. Jag kan inte se hennes hånleende 😖

2016-11-16 @ 22:12:48
Postat av: Anonym

Anonym menar EMMA 😝

2016-11-16 @ 22:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0