Adoptioner x2

Insrivet torsdag 1/12 kl 10:56
 
David berättar för Ashley om vad Gabby och Lachlan gjort. Ashley blir chockad men vill att David väntar en dag med polisanmälan. Ashley skyndar sig till Home Farm och han skäller ut Bernice för att Gabby blivit så annorlunda sedan de flyttade till Home Farm. Han säger att från och med nu så får Gabby inte bo där utan hon ska bo hos honom istället. Bernice blir förtvivlad.
 
Lawrence söker sedan Ashley för att prata. Han berättar att han aldrig velat lägga sig i Bernice uppfostran av Gabby men de båda männen kommer överens om att han ska vara som en far för Gabby. De kommer till och med överens om att Lawrence ska adoptera henne och de ska skriva på papprena nu men skickar in dem när Ashley blir sämre.
 
Rhona och Paddy ska iväg för att träffa panelen för adoptionen. Hon försöker ringa honom men han svarar inte. Rhona åker själv till mötet och Paddy dyker upp med förklaringen att Chas behövde hjälp. Rhona tvivlar på att han vill adoptera men Paddy säger att han vill det. Förhöret går bra, först sitter Paddy helt tyst och säger ingenting utan det är bara Rhona som pratar men sedan börjar han berömma sin fru om hur underbar och fantastisk hon är som både fru och mamma. De blir godkända av panelen så nu är de ett steg närmare att få adoptera.
 
Diane och Doug går runt på värdshuset för att se vad de kommer att investera i. När de påpekar vissa brister så vill inte Eric erkänna att det är några problem. Han erbjuder dem att sova över en natt för att de ska se att allt fungerar. Diane vill efter natten att små justeringar ska göras i inredningen medan Doug säger att i princip allt måste göras om. Eric vill inte alls byta inredningen som Val valt ut en gång i tiden.
 
Robert berättar för polisen var Sandra bor trots att Aaron inte ville det men efter att polisen pratat med henne vill hon inte vittna. Aaron blir besviken över att han inte har något vittne men ändå lättad över att hon inte vittnar till Gordons fördel.
 
Lachlan hotar Chrissie med att berätta om filmkamerorna så hon lovar att prata med sin far angående mildare straff för det han gjort.
David lovar att inte ringa polisen men han vill att barnen ber Eric om ursäkt. De alla samlas hos Ashley och Eric kommer dit. Både Lachlan och Gabby måste säga förlåt. Eric blir rasande och han vill inte ha dem i närheten av sitt hus igen.
 
Chrissie ber Lachlan hjälpa henne ta bort videokamerorna. Medan de gör det ser Lawrence inspelningarna på Lachlans dator. Han berättar det för Bernice och säger att nu kommer han att anmäla sonsonen för ungdomsövervakaren.
 
Pearl som sett Rhona och Paddy bråka i bilen tidigare är orolig för deras äktenskap så hon pratar med Vanessa om det. Vanessa pratar med Rhona och frågar om hon börjat med tabletterna igen. Rhona nekar givetvis. När Rhona kommer hem säger hon till Paddy att Pearl går runt och skvallrar så hon kan inte bo kvar hos dem längre och det är Paddy, som ställt till det, som får tala om det för Pearl.
 
Cain åker till skroten för att prata med Aaron. Han ber honom att ta tillbaka anmälan för sin egen skull. Cain lovar att ställa upp för honom ändå. När de sedan kommer till puben så kommer polisen och berättar att det kommit ett till vittne mot Gordon. Aaron blir orolig för att det är Liv men polisen säger att det är en man.
 
Robert betalar en ung kille en stor summa pengar nu, resten får han efter rättegången.
 
Gordon dyker upp hos Chas och han är rasande. Han säger åt henne att be Ryan att ta tillbaka anmälan. Chas förstår ingenting men får då veta att det är Gordons granne. Han blir hotfull men precis då kommer Marlon in så Chas sliter sig loss. Polisen tillkallas men Gordon nekar till att ha gjort något utan han ville bara prata med Chas och Marlon hade inte sett något så det finns inga vittnen på att Gordon gjort något.
 
När Robert kommer in på puben och säger att han hört om vittnet så inser Chas att det är han som ligger bakom. Han försvarar sig med att han gör allt för Aaron. Chas vill att de berättar för Aaron så han kan bestämma om de ska gå vidare eller inte.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Peter H

Det handlar alltid om vad Chas känner.

2016-11-30 @ 12:37:20
Postat av: Stina

Håller med, skriker och gapar hela tiden, har ingen impulskontroll. Visst är det synd om Aaron men jag börjar tröttna på honom, alltid arg , vresig och våldsam. Jo han skrattade faktiskt i 5 sekunder i sista avsnittet. Jag gillar Bernice och Lawrence som par, hoppas att det håller, men det gör ju inga relationer i HTG. Verkligen dålig timing att adoptera just nu, tror att Paddy förstår det, men Rhona verkar helt fixerad vid adoptionen.

2016-11-30 @ 21:30:55
Postat av: Lena

Kan inte förstå att Diane står ut med Doug.
Har han nån gång kommit med ett skämt eller nåt annat än gnäll gnäll o åter gnäll.

2016-11-30 @ 21:54:55
Postat av: Såpa fantast

Jag tycker att man kan ha överseende med Chas och Aaron tills all detta med Gordon är över. Vad jag reagerar på är att Lachlan inte lär sig att ta ansvar för sina handlingar eftersom Chrissie och Lawrence täcker över de mesta av hans snedsteg.

2016-11-30 @ 22:46:33
Postat av: Ylva

Jag håller med. Jag kan tycka att Chas gapar och är jobbig men ändå är det svårt att döma i situationen ang Gordon. Cain är väldigt vettig för närvarande.

Rhona behöver tänka till ang adoptionen.

Doug är så trist så klockorna stannar;) Dessutom verkar han alltid tycka att han vet bäst.

Obs. Detta är vad jag tycker. Förstår om andra tycker annorlunda.

2016-11-30 @ 23:03:14
Postat av: Jonas

Chastity är vedervärdig. Inte för en sekund kan hon tänka på vad som är bra för Aaron.

Carly-fria avsnitt borde för övrigt förbjudas.

2016-12-01 @ 07:55:01
Postat av: jag bara

Har gillat alltid gillat Chas, men just nu är hon jobbigt självupptagen och fodrande. Men dumma Robert, köpta offer eller vittnen gör väl en fällande dom omöjlig. Men hur var det med Gordons cancer, han verkar inte särskilt sjuk.

2016-12-01 @ 09:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0