Hunky Dunky

Inskrivet kl 23:06
 
David retar Nikhil som använder aftershave när han ska ut i joggingspåret. Nikhil erkänner att han är intresserad av Leyla för Jai. Han berättar att Leyla haft väldiga problem med att motstå Jai men nu vill Nikhil dejta henne. Jai svarar att hon får träffa vem hon vill. Nikhil går till Leyla på hennes jobb och frågar henne om hon vill träffa honom. Leyla blir väldigt förvånad men säger nej eftersom hon tycker det skulle kännas konstigt att dejta en föredettas bror eller en föredettas bästa vän.
 
Paddy försöker prata med Tess när han lämnar Leo i förskolan. Hon är inte intresserad för hon tycker inte det är rätt tillfälle.
 
Aaron konfronterar Chas om hennes förhållande med Gordon så både Victoria och Marlon hör men de går till köket så Aaron och Chas kan prata med varann ostört.  Han vill att hon avslutar förhållandet medan Chas försöker övertyga honom om att Gordon är en bra man. Aaron får nästan panik för han vill verkligen inte att de två är tillsammans. Chas berättar minnen från det när han var liten och hon tar på sig hela ansvaret för skilsmässan.
 
Rhona berättar glatt för Paddy och Marlon att adoptionsbyrån ringt och sagt att det inte verkar finnas några hinder för deras adoption.
Marlon berättar det för Tess när han hämtar Leo. Tess börjar ställa frågor om Paddy och hans familj men hon är väldigt flirtig med Marlon så det slutar med att hon kan tänka sig att bjuda honom på en öl vid något tillfälle. Paddy blir lite stressad när han får veta att Marlon ska gå ut med Tess.
 
David får en felleverans av vin när "snygge Duncan" kommer med en leverans. Carly blir helt till sig när hon ser den snygge leverantören men hon vill inte att David ringer honom för att hämta de lådor som blivit fel. Hon anordnar istället en vinprovning med gratis vin till dem i byn. Duncan kommer dit och Carly blir nervös men han är mer intresserad av Tracey istället och han kan tänka sig att glömma felleveransen om han får en dejt med Tracey.
 
Chas berättar för Gordon att Aaron vet om deras förhållande så nu behöver de inte smyga längre.
 
Rakesh får veta att någon anmält honom för att gjort något fel när polisen kommer för att ställa frågor till honom. Han är precis på väg att erkänna när Priya stopppar honom. Polisen går sedan till Vanessa för att ställa frågor men hon nekar till att Rakesh skulle ha mixtrat med dna-testets resultat. Kirin blir besviken men Vanessa menar att Rakesh är ändå Johnnys farfar och det räcker med att morfar sitter i fängelse.
 
Aaron ringer en vän i Frankrike för att få komma dit och bo hos honom på obestämd tid. Han går till skroten för att skriva ett avskedsbrev till Adam. Precis då kommer Robert och vill ha en kassarapport som ska vara klar. Han märker att något är fel men Aaron vill inte erkänna det. Aaron går iväg till bilen och då ser Robert avskedsbrevet som ligger på skrivbordet. Han skyndar sig ut och hinner precis se att Aaron nästan svimmar av. Robert kör Aaron till sjukhuset.
 
Leyla har ignorerat Alicias samtal så David får ta emot meddelandet om att Jacob rymt ifrån Portugal och är på väg till England. David säger det till Leyla och de ska iväg till flygplatsen för att hitta grabben men precis då kommer Jacob i en taxi. Det visar sig att han vantrivs i Portugal och vill inte ge det fler chanser även om hans mamma försöker övertala honom till det.
 
Aaron tappar medvetandet emellanåt. Han har fått blodförgiftning i såren på armen så han kommer att få ligga kvar på sjukhuset. Robert ser även såren på bröstet på Aaron men får inte veta hur de uppkommit. Aaron vill att Robert åker därifrån men han vägrar. Robert frågar vad Aaron menar att det är "pappas" fel att Aaron har alla sår på kroppen.  Aaron  säger att han bara svamlat men Robert tror honom inte. Robert går sedan med på att åka hem men han lovar att komma tillbaka nästa morgon och då vill han veta hur Aaron fått såren.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Cully Barnaby. Polis i Emmerdale...sadlat om tydligen, polis som farsan. 😁

2016-11-03 @ 12:13:39
Postat av: jag bara

Aron är så jobbig och läbbig.

För övrigt tycker jag att det saknas en optiker i Emmerdale, om tjejerna verkligen tyckte att Doug vinleverantör var snygg.

2016-11-03 @ 13:43:09
Postat av: Viola

Jag lider med Aaron, det måste finnas en riktigt otäck orsak till hur han mår nu, är rädd att han har mer än tonårsgruff med Gordon som skaver.

2016-11-03 @ 16:36:12
Postat av: Lena

Aldrig att Chas skulle kunna falla för en så trist och träig man. Kunde dom inte sätta in någon annan eftersom de tydligen ändå inte är den ursprungliga.

2016-11-03 @ 17:40:10
Postat av: Ylva

Jag ser inte heller någon charm varken hos vinleverantören eller Gordon.

Aaron mår verkligen dåligt. Trist.

Kul med "Cully Barnaby" som gått i pappas fotspår. Jag kände igen men kunde inte placera henne. Tack Madeleine!

2016-11-03 @ 20:29:55
Postat av: Såpa fantast

För en gångs skull verkar Robert verkligen vara bekymrad för Aaron. Håller han på att bli en bättre människa? Aaron behöver all hjälp och stöd han kan få.

2016-11-03 @ 21:21:56
Postat av: Annika

Tack Madeleine! Jag har grubblat hela helgen över vem poliskvinnan var!! :)

Nej, fy för Gordon. Ingen som helst karisma. Ingen Chas skulle falla för. Stel som en skyltdocka, ingen passion alls ju!

2016-11-07 @ 08:49:56
Postat av: Anonym

Träige Gordon. Stämmer inte ett dugg med Chas. Vad händer om han nu är pedofil och Chas får veta det???

2016-11-07 @ 16:23:18
Postat av: jag bara

Annika
Chas föll ju för Paddy. Gordon är iaf ett pyttelitet lyft från den träbocken.

2016-11-08 @ 12:54:20
Postat av: Annika

jag bara: Men det höll ju inte med Paddy heller. :)

2016-11-09 @ 21:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0