12årig tjuv

Inskrivet kl 23:57
 
Rakesh som blivit tvingad att ta time out från jobbet får ett samtal från Charity. Hon vill att han kollar bokföringen igen för hon vill ha hans hjälp för att få ut massa pengar snabbt från åkeriet. Rakesh är inte förtjust i uppdraget då Charity antytt att det kan vara olagligt det hon ska göra.
 
Jacob ger David pengar för tidningen han gav till Gabby. David råder Jacob att prata mer med tjejen han är intresserad av eller bjuda ut henne. Det gör att Jacob börjar prata med Gabby efter skolan och de sitter inne i affären när Jakey varnar henne för Lachlan. Gabby svarar att Lachlan gör det hon säger till honom att göra som till exempel när han tog halsbandet till henne. Jacob blir besviken när han inser att det var Lachlan och Gabby som stal Vals ring och halsbandet hos Eric så han säger åt Gabby att sticka därifrån på direkten.
 
Chrissie installerar dolda kameror som spelar in det som händer på Home Farm. Sedan ber hon Andy laga en dörr som är trasig. Bernice genomskådar Chrissie ganska snabbt när hon ser Andy inne på Home Farm. Andy försvarar Chrissie och säger att hon har inte lätt med förtroendet för andra efter det Robert utsatt henne för. Chrissie ser och hör detta på inspelningen när hon kollar lite senare.
 
Laurel ska få hjälp av Diane att ordna catering till bröllopet för de vill inte fråga Marlon då det kan vara känsligt. Marlon får dock reda på det och erbjuder sig att fixa maten för att de ska komma undan billigare.
Victoria ser sedan att Marlon inte är helt nöjd med idéen så hon föreslår för Laurel att hon ordnar maten till billigare pris än Marlon bara hon får ta bilder som hon kan använda på sin hemsida.
 
Bernice pratar med Lawrence om Chrissies misstro men han säger att han litar på henne även om Andy finns i närheten av deras hem. Bernice säger då att hon kommer aldrig mer ha någon annan och Lawrence håller med henne.
 
Robert följer med Aaron till Sandra men när de kommer fram börjar Aaron att tveka. Robert säger att de kanske ska ta en drink först men att Aaron bör tänka på att Sandra kan hjälpa honom.
 
Chas är irriterad på Cain som knappt bryr sig om Aaron och inte ens kan se på honom längre. Han säger att han visst bryr sig om Aaron som om han vore hans son. Cain säger att synen ändrades på Aaron men att det är svårt, så han har till och med bett Zak om hjälp. Han berättar att Zak berättat hur det var när Lisa blev våldtagen av Derek. Sedan hade Zak sagt att man måste sluta försöka fixa sådant man inte kan fixa.
 
David får reda på från Jacob att det var Gabby och Lachlan som gjort inbrottet hos Eric. Han blir rasande och skyndar sig till Home Farm för att skälla ut dem. Chrissie blir orolig för Lachlans framtid om det kommer fram till hans övervakare. Bernice tycker att Gabby inte ska straffas för att hon är lättledd medan Lawrence vill ge skadestånd till David. David blir ännu mer förbannad eftersom det inte lär barnen att ta ansvar för sina handlingar.
 
Gabby söker sedan upp Jacob och med tårar i ögonen ber hon honom att prata med David om att inte polisanmäla dem eftersom hennes pappa är på väg att bli dement och då kanske han inte kommer ihåg henne när hon kommer ut ur fängelset. Sedan säger hon till Jakey att hon tyckte om honom förut men inte längre.
Jacob ber David att ta emot pengarna och inte göra någon polisanmälan.
 
Aaron och Robert sitter på en parkbänk och dricker kaffe för att Aaron ska ta mod till sig och prata med Sandra. Aaron tackar Robert för att han ställer upp och hjälper honom men när Aaron är på väg att kyssa Robert så backar han. Aaron blir besviken och är på väg därifrån. Robert följer efter och förklarar att det inte är rätt att utnyttja Aarons sårbarhet just nu men att han gärna väntar på honom tills han är redo.
Precis då kommer en ung tjej, lite skitig och med luvan på tröjan uppdragen, och frågar om de har lite småpengar som hon kan få till bussen. Aaron ger henne lite pengar och hon går iväg. En stund senare kommer hon tillbaka och vill ha pengar till taxi då hon missat bussen. Aaron är på väg att ge henne mer pengar när hon snor hans plånbok och springer iväg men Robert hinner ikapp henne och tar tillbaka plånboken när han får ett slag i magen/underlivet.
 
Paddy ser Rakesh på puben och han går fram till honom för att be om ursäkt för att han ringt polisen angående Kirin. När Paddy säger att det är bättre att försöka vara ärlig så får sig Rakesh en tankeställare. Han går till Nicola för att tala om för henne att Charity vill ha bort henne från företaget. Nicola förstår att Charity vill sälja så hon pratar med Jimmy och ber honom att de ska försöka fixa så åkeriet verkar värdelöst precis som Charity gjorde mot Rishi.
 
Chrissie pratar med Andy som säger att han förstått att han kanske inte behövs där på Home Farm längre. Hon berättar då om hur otrygg hon känner sig i det stora huset och att hon aldrig trivts där. Chrissie säger att det känns bättre om hon vet att han finns där och håller koll.
 
Robert följer med Aaron till Sandra men när de ringer på dörren är det rånar-tjejen som öppnar och blir rädd. Det visar sig vara Aarons lillasyster Liv.  Aaron pratar med Sandra medan Robert och Liv får sitta i köket och prata. Liv frågar Robert om Aaron är där för att hon ska få träffa sin far som hon inte sett på många år. Hon blir besviken när hon får reda på att det inte är därför för hon vill hellre flytta till sin far än bo kvar med sin mamma.
 
Aaron berättar för Sandra att polisen kommer söka upp henne så småningom på grund av det Gordon gjort när Aaron var yngre. Sandra vill inte alls kännas vid att något skulle ha hänt och hon säger att hon kommer aldrig vittna mot Gordon. Aaron ser att hon ser orolig ut och att hon verkar rädd. När han konfronterar henne efter att hon sagt att hon gör allt för att hålla Liv borta ifrån någon så inser han att hon vet vad som hänt. Han blir arg och tar tag i henne och säger åt henne att erkänna. Precis då kommer Liv och Robert in.
Aaron och Robert åker därifrån. Aaron är orolig för att han förstört allt nu för Sandra kommer aldrig att vittna mot Gordon då hon är rädd och det gör att Gordon kommer att gå fri
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Så nu tänker Chrissie stöta på Andy för att göra Bernice svartsjuk. Eller vad tror ni?

Sen är det väl bara att vänta på att Aarons styvmor och halvsyster flyttar in i byn.

Hoppas att Nicola klarar att hantera Charitys senaste utspel. Fint att Rakesh gjorde nåt bra för en gångs skull.

2016-11-29 @ 22:39:20
Postat av: ELIZA

Bernice är för härlig... Ibland ser hon ut som den mest korkade bland korkade, och hux flux biter hon ifrån, så man undrar..Oooops, var kom det ifrån... Ha ha ha ....

2016-11-30 @ 06:51:23
Postat av: Såpa fantast

Ja, Bernice är ganska smart. Hon visste direkt att Chrissie vill sätta henne när Andy dök upp för att fixa dörren.

2016-11-30 @ 10:42:06
Postat av: jag bara

Bernice brås väl på sin mor och moster som båda kan/kunde bita ifrån.

2016-12-01 @ 09:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0