En användbar galen häxa

Inskrivet kl 22:27
 
Chas vill att de anmäler Gordons övergrepp för polisen men Aaron säger att det är ingen idé för han kommer ändå bara att neka. Aaron vill lägga allt bakom sig.
 
Duncan kommer med sin vinleverans till butiken men Eric som är där säger åt honom att lämna det på värdshuset. Tjejerna ser att det är en annan sort än förra gången men Eric ser etiketten och säger att det är ett ännu finare vin. Duncan bekräftar det och säger att det var lättare att få tag på utan problem. Mitt under vinprovningen så kommer några kontrollanter för att ta prover på vinet. Det visar sig att vinet är utspätt med något och inte alls det fina vin som Duncan sagt. Eric får svårt att bevisa något då han inte har kvitton på köpet så han kan bli av med rättigheterna att sälja alkohol på värdshuset. Carly är orolig för att åka i fängelse. När de försöker pressa Duncan till att ordna upp allt så säger han att hans fru lämnat honom för sin personliga tränare, så nu har inte Tracey och Carly något att hota med.
 
Charity ser till att Emma kommer på besök för att tala om att hon kommer att kräva en gentjänst så småningom för annars kommer hon att berätta för alla att Emma kidnappade Noah för egen vinning. Hon kallar Emma för en "användbar galen häxa"
 
Chas söker upp Gordon för att konfrontera honom om det som hänt. Han nekar till en början och skyller på en fotbollsledare som Aaron haft. När Chas inte tror på honom börjar han anklaga henne för att det är hennes fel som lämnade dem. Han blir hotfull mot henne och då råkar han erkänna men säger sedan att det inte finns några bevis.
 
Rakesh hjälper Ross med faderskapspapprena och sedan går han till Jimmy för att be om bokföringen från åkeriet för Charity vill ha koll när hon snart ska släppas. Jimmy ber Rakesh återkomma. Sedan berättar Jimmy för Nicola att det kommer att fattas massa uppgifter i bokföringen eftersom han inte fört in allt.
 
Chas kommer hem efter besöket hos Gordon och både Aaron och Cain ser att hon är ledsen. Hon berättar först för Aaron att hon träffat hans pappa och vad som sagts. Cain kommer sedan in och frågar vad som står på. När Aaron går iväg så berättar Chas för Cain om vad som hänt.
 
Robert fortsätter att försöka stötta Aaron genom att finnas där för honom.
 
Cain åker iväg och sitter i bilen utanför Gordons hus. Han ser Gordon i fönstret men precis när Cain ska gå in så ser han att några vänner till Gordon är där.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Jag gillar inte våld, men vill gärna se Cain banka Gordon gul och blå. Han får först vänta på att Gordons kompisar åker iväg.

2016-11-16 @ 22:08:18
Postat av: Madeleine

Cains bankande på folk känns ju väldigt förlegat, nog kan de väl komma på en smartare hämd på träbocken Gordon.
Gillade inte nya Robert i början, men nu är jag riktigt förtjust i honom...fast den förre Robert såg mycket elakare ut, vilket var passande.
Vill se Robert och Aaron som ett par kärlekspar nu...

2016-11-17 @ 01:44:17
Postat av: ELIZA

Gillat Robert myycket nu...När han visar en mänsklig sida...

2016-11-17 @ 05:31:54
Postat av: Såpa fantast

Jag gillar också Robert mer och mer. Han har blivit bättre människa, men Aaron är inte i skick att starta ett förhållande just nu. Kanske lite längre fram kommer de bli ett par.

2016-11-17 @ 13:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0