Mumford och sons

Inskrivet kl 21:18
 
 
Pearl känner sig skyldig till att Rhona och Paddy kanske får ett avslag på adoptionen. Tillslut erkänner hon för Rhona som blir oerhört besviken. Paddy blir lättad över att det var Pearl och inte Tess som var skyldig.
 
Chrissie pratar med Rakesh och hon beklagar att Priya flyttat ifrån honom. Hon bjuder ändå honom på middag till kvällen och hon säger att han borde visa Priya med något riktigt storslaget om han vill ha henne tillbaka. Det gör att Rakesh söker upp Leyla för att planera ett jättebröllop för att visa Priya att han menar allvar. Leyla tvekar så hon smsar Priya i smyg.
 
Priya kommer till Leylas företag och skäller ut Rakesh för att han struntar i vad hon tycker och behöver. Han försöker förklara att han bara vill visa henne att han menar allvar. Priya blir så arg att hon gör slut.
 
Gordon och Chas smsar varann och hon blir glad över hans små meddelanden. De träffas i smyg och tar in på hotell. Han säger att han vill köpa andra halvan av puben men hon tvekar på om det är så bra. Chas ljuger för både Diane och Aaron om var hon är.
 
Adam påverkas av att se Kirin med barnvagnen. Victoria ser det så hon frågar sedan Vanessa och Kirin om Adam kan få träffa Johnny ibland. Vanessa säger ja så när Adam och Victoria dyker upp så lyckas han få Johnny lugn. Kirin ser inte så glad ut när sonen lugnas av Adam. Han träffar Adam senare på kaféet och säger till att det är bättre om Johnny inte förvirras om vem som är vem utan lär sig att han är pappan och inte Adam så därför får Adam hålla sig borta från babyn.
 
Diane och Chas har öppet hus på puben för att locka köpare men det dyker inte upp så många seriösa köpare. Robert försöker övertala Diane till att få köpa hennes del.
 
Rakesh flirtar med Chrissie på hennes middag på Home Farm. Han blir full och försöker kyssa henne men hon backar och påpekar att han är kär i Priya fortfarande. Hon säger att han får stanna och sova på soffan men bäst vore om han gick hem.
 
Aaron erkänner för Paddy att det var han som pratade med adoptionstanten. Paddy blir besviken och sedan orolig för vad Aaron kommer att göra härnäst. När han senare märker Aarons oro så inser han att det är något annat som Aaron tänker på. Givetvis erkänner inte Aaron det utan säger att han ska prata med Rhona för Paddy förtjänar inte sitt äktenskap med henne.
 
Priya som hört Adam och Victoria prata om att träffa Johnny tidigare inser att problemen som varit kanske kan lösas så hon säger det till Rakesh. Rakesh tvekar och sedan berättar han för henne att han nästan kysst Chrissie igår och även en gång tidigare. Priya blir besviken och söker upp Chrissie och frågar vad som hänt. Chrissie erkänner att hon haft känslor för Rakesh men att han älskar Priya. Kerry som klipper håret på en kund råkar klippa lite för kort när hon står och tjuvlyssnar på Priyas och Chrissies samtal. (När lärde sig Kerry att klippa hår?) Priya går sedan tillbaka till Rakesh och säger att hon vill vara med honom eftersom han nu visat att han kan vara ärlig.
 
Rhona är ledsen på Pearl som kanske sagt saker som gör att de inte får adoptera men Paddy försöker få Rhona att bli sams med henne ändå. Paddy får samtal från Tess som vill ses och reda ut det med vem som sagt något till adoptionstanten men han har inte tid förrän nästa dag.
 
Chas säger att hon måste akut till tandläkaren. Aaron hör det och följer efter henne. Han ser när hon träffar Gordon utanför en biograf och hur de kysser varann.
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Tycker bättre och bättre om Chrissy. Paddy och Rhona borde inte adoptera just nu, det borde Paddy förstå. Men Rhona är helt ovetande men hoppas att Aaron berättar om otroheten för henn, Paddy uppför sig väldigt omoget. Kirin är nog inte heller mogen för att ta hand om ett barn.

2016-11-02 @ 16:51:18
Postat av: jackson

Gordon ger mig fortsatt dåliga vibbar. Är det endast puben han vill åt?

Nu hände det igen - man ventilerar högst privata problem inför kunder/gäster. Tänker på Priyas bombardemang av Chrissie i salongen medan Kerry har en kund. (Ganska kul när hon råkade snagga sin kund litet väl mycket....)

2016-11-02 @ 17:49:11
Postat av: Ylva

Förstår inte riktigt hur Chas blev nyförälskad i Gordon så snabbt. Hon avskydde väl nästan honom tidigare? Dessutom led hon helt nyligen av posttraumatisk stress.

Håller med om att det är märkligt hur folk jämt och ständigt vädrar sitt privatliv på allmän plats. Fast annars kanske det inte skulle bli någon såpa;)

Väldigt vad Robert blivit trevlig. Ok att han är ute efter puben, men ändå.

2016-11-02 @ 18:00:41
Postat av: Liv

Håller med att Paddy och Rohna inte borde adoptera nu. Håller med om att Gordon ger dåliga vibbar och är rädd att Aron kommer att flippa ur mer. Dianes peruk i dag, men huuu.

2016-11-02 @ 18:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0