Var ligger passet?

Det verkar som om tv4 och play ligger i ofas så jag håller mig till avsnitten som visas på tv.
(tänk på det ni som tittar på play och alltså ligger ett steg före, så ni inte råkar försäga er i kommentarerna)
 
Hallå, jag tog bort en kommentar eftersom den inte tillhör dagens tv-avsnitt!
 
Inskrivet kl 12:44
 
James ber Chas om en andra chans. Han vill att hon följer med på en affärsresa till Frankrike i några veckor. Chas tvekar men efter att ha pratat med Moira så ändrar hon sig, om inte annat för att reta Emma. Emma får reda på resan så hon skyndar sig in i Chas sovrum för att leta efter hennes pass. Hon hittar det i Chas troslåda. Emma går hem och klipper sönder passet.
 
Finn upptäcker att Emma har kvar ett gammalt foto hon alltid haft i plånboken. Han konfronterar henne men hon påstår att hon råkat ta ut det och därför har hon det kvar efter rånet. Finn börjar misstro henne och när han får veta att Chas pass saknas så pratar han med sin mamma om hon vet något. Han blir än mer misstänksam när han hör att hon inte rotat i Chas troslåda om han så tror det.
 
Emma berättar för Val om hur mycket stöd hon fått av James efter rånet. Val berättar det för Chas givetvis. Det gör att Chas ändrar sig och vill inte resa iväg med James, hon vill inte ge honom en chans till utan nu är det slut för gott.
 
Tracy lyckas pika Bernice om att vara fattig och bostadslös så Bernice ber Jimmy ta tillbaka Tracy på företaget och hon erkänner samtidigt att det var Gabby som lånat klockan och armandet. Jimmy går med på det om Bernice är den som talar om det för Nicola. Sedan pratar han med Tracy och efter lite låtsastvekan så går hon med på att börja jobba på åkeriet igen.
 
Laurel tappar kontrollen och fortsätter supandet. När hennes anhöriga tar hand om barnen så får hon panik och hämtar hem dem från skolan för att sedan låsa in sig i huset med dem. Marlon orkar inte med hennes nonchalans och ovilja till att få hjälp så han säger att han flyttar ut med barnen. Doug försöker hjälpa henne men hon vill inte ha hans stöd eller hjälp. Hon fortsätter att vara arrogant och otrevlig mot alla som vill väl. Laurel bryr sig inte om något annat än att få sitta hemma med sitt vinglas.
 
Robert försöker få Chrissie att ändra sig så han skickar blommor till henne. Hon har ingen lust att prata med honom. Chrisse säger att antingen skriver de ett separationsavtal och hon berättar varför för sin advokat eller så håller han sig undan i åtta månader och tre veckor tills den lagliga separationen kan bli av.
 
Leyla behöver hjälp med en bröllopsfotografering då brudmodellen fått förhinder så hon frågar Alicia om hon kan ställa upp. David och Jacob tittar på när fotograferingen är utanför kyrkan. Lachlan kommer förbi och pikar Jacob att hans mamma fortsätter att bjuda ut sig. Jacob blir förbannad och kastar sig över Lachlan. Robert och David får dra isär killarna. Lachlan försvarar sig med att Jacob inte tål skoj. När David och Jacob ser Lachlan och Robert på kaféet så är det nära bli bråk igen då Lachlan säger att han inte behöver Jacobs slampiga mamma för han har en ny flickvän.
 
Alicia får höra om Lachlans flickvän. Hon blir orolig för att det kan gå illa för flickan så hon går till Dingles för att kolla om Belle vet något. Belle talar om att det inte är hon i alla fall, mer vet hon inte. Alicia går till Harriet för att be henne ta reda på vem Lachlans flickvän är för att kunna varna henne men Harriet vill inte skugga en mindreårig kille. Alicia blir desperat och går hem för att publicera en bild på Lachlan och en varning om att han är en sexförbrytare, på facebook.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Emmerdale är som en freakshow där alla förr eller senare "baller ur".

2016-03-24 @ 12:41:51
Postat av: Anders

Nu har Laurel verkligen bränt sina broar! Hon skulle verkligen behöva läggas in för rehabilitering! Det räcker inte med litet lasagne där inte!! Litet skumt är det dock att hon har lyckats att supa ned sig så fullständigt på så kort tid. Inte för att jag är någon expert på området, men jag tycker att nedförsbacken var litet väl brant för att det skall kunna kännas trovärdigt.

Bra av Belle att snacka allvar med Lachlan. Det såg ut som att hon lyckades nå fram till honom! Det plus slutscenen med Alicia ger mig hopp för framtiden, även fast han är mer än lovligt skum!

Emma sedan... Hur vriden i skallen är man inte om man idkar utpressning mot sin egen son!? Kaninkokerska!!

Sådär. Nu har jag gnällt färdigt, så Glad Påsk på er alla!:)

2016-03-24 @ 12:58:30
Postat av: Ylva

Robert har tappat lite som skurk jämfört med Emma. Hon såg riktigt nöjd ut när hon klippte sönder Chas pass. Läskigt:). Jag blir bara deprimerad av att se Laurel.

2016-03-24 @ 17:30:20
Postat av: TinaV

Varför skulle Laurel bli så otrevlig även nykter, nyss var hon ju så ångerfull och skulle gå på behandling. Inte så trovärdigt.
Jag har missat några avsnitt, vet Roberts fru att han varit otrogen med Aaron eller varför är hon arg på honom?

GLAD PÅSK önskar jag till er alla, speciellt till dig Marie!

2016-03-24 @ 19:23:50
Postat av: Anonym

Tina V: Christine blev informerad om att Robert stod bakom inbrottet där Lawrence stängdes in i en av byggnaderna som finns runt Home farm. Robert trodde att han skulle uppfattas som riktig hjälte om det var han som hittade Lawrence, men det som de inte hade planerat var att Lawrence blev sjuk, fick hjärtinfarkt och Christina kom hem tidigare. Robert trodde att hon inte skulle komma hem förrän senare.

2016-03-24 @ 20:24:29
Postat av: Nyfiken Kvinna

GLAD PÅSK!

2016-03-25 @ 11:48:17
Postat av: ELIZA

Jaha, var börja...Lider med Marlon, hela tillvaron åt hel*ete...Vaaad håller Laurel på med...Inte trovärdigt, som många redan sagt...Från trevlig,omtänksam mamma, till otrevlig alkoholist som hånar och skäller på alla...På några veckor...Näääääää....Och att hon körde ihjäl Daisy, grät faktiskt med Marlon där...Undrar hur lagligt Alicia uppförde sej...Nog vet jag att det mesta hängs ut på nätet, men, minnet sviker,(Ids inte leta).. blev den odrägliga Lachlan dömd?..För nåt??...Synd att David och Alicia inte kom iväg på resan till Portugal...Vad stor han har blivit, Jakob!! Ska väl föreställa ca 12 år?? Kunde inte låta bli att njuta när han hoppade på den odräglige...(skäms)....Ska inte uppmuntra sånt....Robert, en skugga av sitt dryga jag...Rätt åt honom...Och Emma, nääär ska hon bli riktigt avslöjad??? Vilket Psykfall det där är...Huvva, för såna som hon...Och är James så korkad så han går på hennes trick....? Önskar GLAD PÅSK till Alla, och framförallt, till Marie som orkar och ids hålla igång denne blogg!!!!!!!!!!!!!!

2016-03-25 @ 12:18:16
Postat av: Liv

Första gången jag skriver här trots att jag följt serien länge. Tycker att spelet kring Laurels alkoholism är spot on! Håller inte med om att det inte skulle vara trovärdigt, för det är så det funkar när det bär utför i sjukdomen. Hjärnan förändras och personen blir ofta aggressiv även i nyktert tillstånd. Hoppas verkligen att Chrissie får veta hela sanningen om Robert snart. Glad påsk!

2016-03-25 @ 17:41:03
Postat av: Nina

Har inte sett från långfredagen till idag tisdag på TV4 Play. Kan någon förklara?
Mvh N

2016-03-29 @ 21:12:01
Postat av: FrkHöger

Nina, förklara vad? Det har inte visats några avsnitt under påskhelgen. Allt som visats finns det beskrivande inlägg om tack vare Marie 😊👍

2016-03-30 @ 10:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0