Gap och skrik

Inskrivet kl 23:35
 
Mycket gap och skrik idag...
 
Marlon ska hämta April hos Bob och hon råkar berätta att hon fått ett klistermärke förra gången hon var duktig när hon druckit dålig juice och hamnat på sjukhus. Både Marlon och Bob reagerar på detta. Bob blir rasande när han får veta att det hänt saker med barnen när Laurel haft hand om dem.
 
Belle får möjlighet att hjälpa Priya att ordna med ett kalkylprogram på datorn. Hon får sedan jämföra lönerna i programmet med listor som finns i en pärm. Belle upptäcker givetvis att hon inte finns med i lönelistan så hon frågar Priya om varför. Priya hänvisar till Lisa.  Belle blir sur för att hon känner att hon inte haft ett riktigt jobb och att ingen litar på henne. Lisa pratar med Priya och tillslut så får Belle ett riktigt jobb med lön på fabriken, hon ska hjälpa Priya på kontoret och ibland med godispackningen.
 
Kirin är glad över graviditeten och han ser till att Vanessa äter nyttigt. Han är nära att försäga sig när hans far är där men Vanessa lyckas stoppa honom.
 
Ali är förbannad på Dan för det är hans fel att Sean är på sjukhus. Hon vill träffa sonen oftare så hon bestämmer att de ska flytta närmare Liverpool. Dan som inte vill lämna hus och jobb bara sådär blir anklagad för att vara en dålig far som inte bryr sig om sin son. Amelia vill inte flytta och byta skola men Dan lyckas övertala henne till att stå ut eftersom det bara gäller några veckor, sedan kan de hitta på något kul tillsammans. Rachel blir förbannad på Ali som inte talat om för henne om flyttplanerna.
 
Marlon skäller ut Doug för att han inte sagt något om att April hamnde på sjukhus. Doug skäller ut Marlon för att bara sörja en död kvinna och tänka på sin dotter utan att tänka på sin fru så det är inte konstigt att hon började dricka.
 
Carly försöker sälja en gammal tavla med naturmotiv till några av byborna men ingen är intresserad. Hon hjälper sedan sin far med att fixa problemet han har med sin diskmaskin. Som tack för hjälpen så drar Bob av 10£ på hennes skuld, sedan sätter de sig och dricker kaffe ihop.
 
Doug hämtar hem Laurel och vill att hon bor på puben så länge. Marlon kommer dit och de går hem för att prata ut. Han är arg för att hon ljugit och inte sagt något om händelsen med April. Marlon säger till Laurel att hon måste hålla sig borta från alkoholen helt annars kommer hon förlora sin familj för alltid.
 
Rhona kommer hem till Laurel och Marlon för att var hos henne medan Marlon är ute. Laurel vill inte att någon passar henne så hon är tvär och grinig. Hon vill inte inse att hon har problem med alkoholen eftersom hon höll upp i några veckor under semestern. Laurel skäller ut Rhona men blir inte av med henne för det.
 
Cain får veta om Laurels problem när han pratar med Marlon som nästan bryter ihop. Marlon får rådet att lämna Laurel men då säger han att han dör hellre än tar råd av Cain.
 
Paddy pratar med Rhona när hon kommer hem och säger att han vill inte att Leo är hos Laurel och Marlon så länge de har problem.
 
Marlon försöker prata med Laurel som nekar till problemen. Han blir frustrerad och skäller ut henne för allt hon gjort och ljugit för honom. Han säger att han inte ens kan ta en öl hemma för att lugna ned sig nu när han behöver det för det skulle kunna locka henne till att dricka. Plötlsigt slänger han fram pengar och säger åt henne att göra som hon vill, att hon kan gå och handla vin om hon vill ha men han är less på detta och tror att deras äktenskap kommer att ta död på någon av dem.
 
Laurel blir förbannad på Marlon när han skäller ut henne så hon reser sig upp och ger honom en rejäl örfil. Hon ber sedan om ursäkt och vill göra allt bra igen. För att visa att hon menar allvar ringer hon till sin läkare för att beställa tid för att få hjälp med alkoholen. Marlon står bredvid och håller hennes hand.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Intressant detta, hur man kan supa ner sig och förvandlas till värsta råalkisen på en månad. Det är snabba ryck i Emmerdale.

2016-03-18 @ 14:02:23
Postat av: Jonas

Mycket snabba ryck, ja.

Laurel är riktigt obehaglig och spelar, som någon påpekade, riktigt bra. Trodde ett tag att hon skulle knivmörda Rhona.

Idag var Carly äntligen tillbaka! Som den hjältinna hon är, räddade hon Bob.

2016-03-18 @ 14:16:57
Postat av: Ylva

Jag tycker att han som spelar Marlon är en dålig skådespelare. Han har nästan samma ansiktsuttryck vare sig han ska vara glad, ledsen, förvånad, arg. Laurel däremot (skådespelerskan) gör bra ifrån sig för närvarande.

2016-03-18 @ 14:46:37
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag kan bara hålla med att Laurel är en begåvad skådis, fast det är väl alla på sitt vis också tycker jag. Missa tyvärr dagens program av HTG men jag får läsa här på bloggen istället vad som hänt.
Trevlig helg.

2016-03-18 @ 15:33:14
Postat av: ELIZA

Inte hunnit se...Jonas: se kommentar igår....

2016-03-18 @ 19:59:08
Postat av: Maria

Har ytterst svårt för Laurels karaktär. Det började egentligen när hon svek och bedrog Ashley för Marlons skull. Kan tycka att det är skönt att hon får tillbaka nu. Ashley var helt utslagen, hemlös, utskämd och Laurel fortsatte som vanligt, allt för hennes egen skull. Hon blir en riktig häxa när hon inte får som hon vill och att hon slog Marlon kändes som en naturlig fortsättning på hennes egoistiska beteende. Inte nog med att Laurel är bedrövlig så är hennes pappa lika konstig. Vet inte om han är medberoende men att påstå att Laurel har blivit alkoholist för att Marlons barn behöver uppmärksamhet då hennes mamma just dött är en underlig tanke. Menar Laurel och pappan att Marlon ska överge sitt egna barn för LAurels skull? Tycker synd om barnen som utsätts för dessa konstiga familjer som upplöses och startas om, känns som ngt slag fosterhem. Se bara Gabby, Arthur, Leo och April som på ngn konstigt sätt tillhör samma familj med föräldrar som verkar ha det svårt att förstå vad det är att vara vuxen. Tycker Marlon borde sticka från Laurel så kan hon och Doug sitta och tycka synd om henne ihop. Självklart ska hon inte ha hand om ngr barn överhuvudtaget.

Förstår inte varför Kerry ska jobba ihop pengar? Tycker om jag ska vara ärlig att det var en tidsfråga innan Sean blev skadad. Han är ju inte direkt den vassaste kniven i lådan. Påfrestande att höra Rubys hesa röst.

2016-03-18 @ 23:05:06
Postat av: Viola

Om jag inte missminner mig så skades Sean i en bilolycka, om han körde vet jag inte, men det var fylla inblandat, verkligen inget med det militära som Ali går på om.
Jag tror Ali är på min tio-topplista över obehagliga personer.
Dan är däremot på motsvarande lista, han är go.

2016-03-19 @ 09:49:10
Postat av: ELIZA

Gillar verkligen inte Ali...Har aldrig gjort...Arg hela tiden, förstår inte hur Ruby står ut...Och ett djä*la tjat på henne om att det är Dan´s fel...Hur kan det vara hans fel om ungen kör i fyllan, 30 mil bort??...(Är väl Ali som är hes)...Förstår inte heller varför Kerry ska jobba ihop pengar åt dom...Dan är ju hemma mellan varven...Apropå barnen, varför är Gabby hos Marlon och Laurel..? Och apropå Laurel, huuur trodde hon att hon skulle komma undan med den fyllan, för att hon är "pisst" på Jimmy...? Och hon ska definitivt inte ha med barn att göra...Utbrottet hon fick i köket för att April pratade med henne var under all kritik...För att inte tala om att hon slog Marlon också...Vem klappar hon till nästa gång?...Nåt barn??...((men det är ju klart som korvspad, det är ju ALLTID någon annans fel))..Nä Marlon, låt hon leva sitt liv, och du ditt med barnen....Och nu, en VIKTIG sak ,,,VARFÖR var barnens klossar i diskmaskinen på CAFEE´T ???? Man ser ju aldrig till Bob´s ungar, så huuur kunde klossarna hamna där??????????????????????? Hmmm, kanske Brenda har någon läggning hon smusslar med....Tracey, lustigt hur en del lyckas få in en fot, men i det här fallet, föll Jimmy på hennes envishet...Hon kanske tror att hon kan ta över Nicola´s sänghalva också???...Inte tycker jag att Marlon är en dålig skådis, fast i början när han började umgås med April, spelade han över så det sjöng om det...Överdrivet positiv...Fast lugnat ner sej lite nu....Ska bli intressant att följa Vanessa och dom blivande fädren....

2016-03-19 @ 13:27:07
Postat av: Maria

@ Eliza Självklart menade jag att Ali är hes, har svårt för namn. :) Ja visst är hon jobbig, bråkar och skäller på Dan för att Sean är i en bilolycka. Den skulle lika gärna kunna ske oavsett var de bodde, Sean har ett dåligt omdöme. Dessutom förstår jag inte varför Ali bråkar med Rachel om hennes lön, det är väl bra om hon tjänar så mkt pengar som möjligt?!

En fråga ang Vanessa, kan inte en barnmorska el liknande se när barnet kom till, dvs datum. På så sätt borde väl hon försöka få fram vem som är fadern. När barnet sedan är fött få hon väl göra faderskapstest.

Konstigt att Carly ses som ok och en "otrolig dotter" för att hon lagar en diskmaskin. Hon har ljugit, stulit och betett sig som en billig person och allt detta ska glömmas pga hon beter sig som en man och lagar en diskmaskin+

Har flera gånger undrat om ngn av restaurangerna, cafet el liknande i byn bryr sig om hälsoföreskrifter. Tex förvarades Carlys saker i köket på cafeet, marlon och paddy leker mitt bland maten och ex victoria höll på med sin mobil samtidigt som hon lagade mat. Det sista är nog det värsta då det tydligen är mer bakterier på en mobil än på en toalett. Konstigt att inte Diane el Chas reagerar på att folk verkar ha familjesammankomster och träffar mitt bland mat.

2016-03-21 @ 00:24:13
Postat av: ELIZA

Och sist hade Marlon och Paddy en hel bilbana? uppställd på arbets bänken i köket ...Otroligt....

2016-03-21 @ 07:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0