Pingvinen Peter är en katt

Inskrivet måndag 4/4 kl 09:38
 
 
Robert hittar Lachlan i ladan och ringer till Chrissie som kommer dit. Hon är så glad över att sonen hittats välbehållen så hon låter Robert få stanna. Väl hemma säger Lachlan till Robert att nu är han skyldig honom en tjänst. Han vill att Robert ser till att han får datorn tillbaka.
 
Debbie är orolig för Ross och är på väg att berätta allt för Pete när de är på puben men då dyker Ross upp så hon hinner inte säga något. Cain som också ser Ross säger till honom att hålla sig borta från Debbie för annars kommer han få värre problem än han haft med Charlie.
 
Sam erkänner för Rachel vad han och Jai gjort med Charity, att de låste in henne i en container. När Rachel kommer till Ambas födelsedagskalas med pingvintema så säger hon till Jai att hon vet om allt.
 
Rakesh är svartsjuk på Priyas och Davids nära kontakt. David säger att det de har är endast för Ambas skull. Det slutar med att när Rakesh ska prata med Priya och tala om att han accepterar David även om det är jobbigt så råkar han nämna att han vill gifta sig igen med henne. Priya blir glad och tackar ja.
 
Jai säger att han och Rachel måste åka iväg på ett larm på fabriken. Han frågar henne om hon är beredd att offra Sam som också åker dit för kidnappningen av Charity om hon går till polisen. Rachel svarar att det är hon beredd att göra. De går in i en kylcontainer, där larmet kommer ifrån, på fabriksgården men Jai smiter ut och låser in henne där. Han säger till henne att hon måste följa med och skriva på faderskapet så han blir Archies pappa även på pappret.
 
Kerry som får pikar av Bernice om att inte vara någon företagsledare bestämmer sig för att anmäla sig till samma kurs om företagande som Dan ska gå.
 
Lachlan blir tvingad att gå till en terapeut så han är inte glad. När han kommer hem säger han till sin mamma att Robert tycker att ha borde få tillbaka datorn. Chrissie är inte med på det så hon säger till Robert att de borde diskutera saken först. Eftersom Robert inte vill gå emot Chrissies vilja men ändå låta Lachlan få som han vill så lånar han ut sin dator till Lachlan när Chrissie inte ser.
 
Sam blir orolig för att Rachel inte svarar, han hittar henne i containern. Hon är alldeles stelfrusen och rädd. Rachel vill att de sticker utomlands och lämnar allt för att aldrig komma tillbaka och det redan i morgon.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jättekul att Priya och Rakesh vill gifta sig, dom är så fina tillsammans ♡

2016-03-31 @ 15:41:33
Postat av: Julia

Hade svårt för Kerry när hon först kom till byn men nu tycker jag hon är en riktig frisk fläkt.

Och Ross, mums.. ;) mycket tydligare attraktion mellan honom och Debbie än med henne och Pete.

2016-03-31 @ 16:28:05
Postat av: Julia

Tilläggas även att det var skönt att slippa se Laurel och co idag!

2016-03-31 @ 16:29:32
Postat av: Ylva

Emma, Robert och Jai. Plötsligt har byn TRE slemmiga skurkar (minst):)

2016-03-31 @ 16:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0