Guldfisken Jesus vilar lite bara

Jag visste inte om att sändningarna idag blev inställda förrän jag titta in här. Eftersom jag sett dagens avsnitt på play skriver jag om dessa här. De kommer antagligen att visas i morgon istället, så brukar tv4 göra när det hänt något oförberett. Ni väljer om ni vill läsa det som hänt nu eller vänta till i morgon. Avsnitten kan diskuteras idag eller i morgondagens inlägg, men håll en god ton mot varann =)
 
Inskrivet kl 21:57
 
Alldeles för mycket elände i serien... =(
 
Bernice skypear med Nicola när Jimmy kommer hem. Nicola säger åt Jimmy att be Tracy flytta på en gång. Jimmy pratar med Tracy och berättar som det är, att Nicola är orolig för att Tracy ska förföra honom så hon måste flytta...och hon blir av med jobbet. Tracy tror först att han skojar eftersom hon inte är intresserad av honom men inser sedan att det är allvar och då blir hon förbannad och besviken. Tracy går till värdshuset och tigger tillbaka sitt gamla jobb och rum. Val njuter av att se Tracy förnedras genom att bli tvungen att erkänna att det var fel att gå till Jimmy för nytt jobb och husrum.
 
Bernice upptäcker att Gabby lånat hennes armband och klocka som hon trodde Tracy hade stulit. När Gabby hör Tracys besvikelse över att bli anklagad som tjuv så ser hon faktiskt lite skamsen ut men säger inget.
 
Finn är deppig över att ha blivit lämnad. Val vill pigga upp honom genom att tala om att Paul behöver hjälp i baren i Portugal. Emma vill få Finn att se hur bra han har det hemma så han inte åker iväg så hon vill gå ut och festa med honom. James följer motvilligt med för att göra Finn glad även om han tänkt säga nej när han hörde att Emma skulle med. De hamnar på en gaybar inne i stan. Finn talar om att han inte tänker åka till Portugal för att jobba.
 
Chas märker att Aaron är rastlös och orolig över kanske råka träffa på Robert så hon följer med honom in till stan. De hamnar på samma ställe där Finn, Emma och James är. Chas som börjar bli full väljer att de ska stanna kvar och hon går fram till de andra för att sätta sig hos dem. Hon blir full och börjar dansa och flirta med James. Emma gillar inte det utan vill åka hem med det vill inte de andra så hon går själv. Ute på gatan blir hon omkullsprungen av tre killar som går och pratar och det blir ettt litet sår på hennes kind. Hon passar på att kasta sin plånbok i soporna, rufsa till håret för att sedan gå tillbaka till de andra och säga att hon blivit överfallen. James och Finn följer med henne hem men hon vill inte att de ringer polisen.
 
Kerry vill hjälpa Amelia som börjar få dåligt samvete för att hon håller sin pappa ifrån sin storebror. Kerry föreslår att de går och shoppar en lyckobringare till Sean. Dan blir inte glad när han får veta att Amelia varit hemma från skolan. De har köpt en guldfisk som ska heta Jesus men Kerry lyckas ta död på den så Dan måste åka och köpa en ny. Amelia märker givetivs skillnaden på fiskarna så hon kallar den nya för Johannes Döparen. Hon är först ledsen över att lyckobringaren dog men sedan får hon tröst av Kerry så hon blir glad igen.
 
Eric tycker att David och Alicia ska ha lite semester så han råder dem att åka till Portugal för att hjälpa Paul. Leyla och Doug erbjuder sig att ta hand om affären så länge. Alicia tvekar men går sedan med på det även om det innebär en del jobb. Leyla måste sedan tyvärr jobba med Megan men Doug lovar att göra vad han kan även om han inte kan ta hand om allt själv. (Nåja, Tracy och Carly finns väl som jobbsökande)
 
Marlon kommer hem efter att ha sovit hos Bartons. Laurel har försökt få tag på honom eftersom hon varit så orolig när han inte svarat i mobilen. Hon lovar honom att göra allt som han vill.  När Marlon är ute på gatan i byn får han plötsligt problem med sitt öga. Cain och Laurel följer med honom till sjukhuset och det visar sig att slaget gjort att hans näthinna lossnat så det krävs en operation för att han inte ska riskera att bli blind. Marlon säger åt Laurel att gå på sitt alkoholistmöte istället för att sitta där hos honom.
 
Laurel kommer hem och givetvis tar hon sig ett glas vin. Cain kommer dit och säger åt henne att packa ihop och sticka för att inte skapa mer problem för Marlon och barnen. Han ger henne 300£ och talar om att hon ska vara borta när Marlon kommer hem. Laurel går till Davids butik och köper två flaskor vin men hon märker inte att hon inte stänger dörren ordentligt så Daisy springer ut.
 
Cain pratar med Moira och Zak om sin trasiga barndom när han växte upp med Shadrach och att han inte vill att någon annan ska ha det så illa. Han säger att han vet att barnen skyddar sina föräldrar så mycket de kan men att det inte är rätt.
 
Laurel dricker sitt vin sedan sätter hon sig med viss svårighet i bilen och kör iväg. Marlon som blivit hämtad från sjukhuset av Cain ser deras bil vid skogskanten. De stannar och upptäcker att Laurel döljer något. Hon har kört över Daisy och begravt hunden i skogen. Marlon bryter ihop men de åker hem. Väl hemma får Marlon nog och skäller ut Laurel som försöker be om ursäkt och erbjuder sig att köpa en ny hund åt honom. Marlon blir rasande och kastar ut henne.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Skandalöst av TV4 att ställa in dagens avsnitt. Fick nedlåta mig till att kolla på Play.

Den långnästa fyllehunden har fått många chanser. Ger Marlon henne ytterligare en, trots att hon har dödat hans hund? Undrar om hon gjorde det med avsikt? Vi fick ju aldrig se hur det gick till.

2016-03-22 @ 16:56:45
Postat av: ELIZA

Skrev på "igår" ....Skandalöst och skandalöst...Sänder en tanke till alla oskyldiga offer för det som hänt i Bryssel...

2016-03-22 @ 18:02:34
Postat av: Peter H

Denne Jonas måste vara en total idiot. Först kommentaren om att programmet ställts in. Sedan kommentera program som sänds på play.

Angående att gravida ska undvika får som lammar har det gått ut varningar i England om att man kan drabbas av sjukdomar som fåren har, och att det kan drabba fostret. På senare år tycks man dock ha kommit på att det gäller även djur som kor och getter.

2016-03-22 @ 18:12:08
Postat av: Jonas

"Denne Jonas måste vara en total idiot. Först kommentaren om att programmet ställts in. Sedan kommentera program som sänds på play."

Jag hade inte direkt något val om jag ville se serien, eftersom avsnitten på TV4 var inställda. Därmed kunde jag inte se dem via inspelningen, som brukligt är.

Således var jag "tvungen" att vända mig till Play för att sedan kommentera avsnitten (trots att det enligt den 14-åriga signaturen Peter är idiotiskt att kommentera program som sänds på Play).

2016-03-22 @ 18:28:59
Postat av: 41 år

Inte för jag vet varför Peter skulle vara 14 år, hur ser du det Jonas?
¨Jag håller helt med honom, alla kanske inte kan se på TV4 play och därför får vänta tills i morgon då avsnitten sänds på TV- Hade väl varit lite smartare att vänta till att kommentera då.

2016-03-22 @ 19:05:19
Postat av: 41 år

Hoppas det var ironi att det var skamlöst att ställa in HTG idag. Annars så vet jag inte .....

2016-03-22 @ 19:07:38
Postat av: 41 år

Menar naturligtvis skandalöst. Men om det inte var ironi så var det ju skamlöst.

2016-03-22 @ 19:13:44
Postat av: Jonas

Jag visste inte att dagens avsnitt skulle sändas i morgon. Trodde att de skulle visa morgondagens avsnitt i morgon och bortse från dagens, så att de avsnitten är "förlorade".

2016-03-22 @ 19:47:40
Postat av: Jonas

Jag vet att jag först skrev kommentaren under fel dag, men jag kan inte radera eller redigera inlägg här. Således är det inte mycket jag kan göra åt det. Vi får vända blad och gå vidare.

2016-03-22 @ 20:03:53
Postat av: Angelica T

Jag uppfatta infon som kom i rutan om att dagens htg endast visas i play och att imorgon vissas avsnitten efter för annars borde det stå samma info om htg som om dallas som visas efter. För det stod bara att det uteblev och visas imorgon 12,40. Så blir intressant att se vilka avsnitt som kommer på tv imorgon. Eftersom dagens avsnitt visas på play så borde dem som sett avsnitten få kommentera dem här.

2016-03-22 @ 20:24:01
Postat av: Jonas

Angelica T: tack för klargörandet! Jag raderade inspelningen direkt jag såg att det inte var Emmerdale, så jag såg ingen information. Då borde det bli nya fräscha avsnitt i morgon (om de inte blir inställda igen).

2016-03-22 @ 22:19:40
Postat av: AnnaS

Jonas: jag tycker kanske att det här var ett tillfälle när det kändes motiverat att ställa in htg, till skillnad mot när det är skidskytte.
Varför skulle Laurel ha dödat Daisy med flit? Jag har aldrig märkt att hon skulle ha något emot hunden och det verkade inte som om hon märkte att Daisy smet ut.

Peter H: ditt inlägg passar bättre på flashback. Här har vi normalt sett en lite mjukare ton.

2016-03-22 @ 23:06:39
Postat av: AnnaS

Peter H: men tack för info om får och gravida! Jag har aldrig hört om den kopplingen förut.

2016-03-22 @ 23:08:41
Postat av: Anna

Hoppas nu Laurel blir utkastad för gott. Jävla idiot - jag skulle aldrig förlåta att hon kört på min hund. Uschan, tvi o fräs! Jag är så arg på henne!

2016-03-23 @ 00:18:09
Postat av: Maria

Jag skulle ALDRIG förlåta ett fyllo som körde ihjäl min hund - aldrig. Inte nog med det, hon tyckte att det var ngt bra tom!! Nä, håller med cain.marlon borde ta hand om sitt barn och kasta ut den sjuka häxan och hennes medsjuke pappa.Men iom att htg nästan alltid har lyckliga slut så kommer väl marlon ändå stötta laurel hur hemsk hon än är och hon kommer att bli nykter och alla lever lyckliga...

2016-03-23 @ 00:27:43
Postat av: Jonas

AnnaS: jag tänkte (lite långsökt, men så kan det vara i serien ibland) att hon kanske ville göra Marlon beroende av henne, så att han inte kunde lämna henne.

Han var ju väldigt förtjust i hunden. Om hon dödade hunden, kunde hon trösta Marlon. Gissar på att hon inte hade tänkt erkänna att det var hon som förpassade Daisy till de sälla jaktmarkerna.

Jag menar inte att det var planerat (du skriver att du inte tror att hon märkte att hunden gick ut), men hon kanske såg hunden och tog chansen.

Det kan också vara så att jag har läst för många böcker i mitt liv.

2016-03-23 @ 07:47:28
Postat av: AnnaS

Eller så har du tittat mycket på htg! ☺ Hursomhelst förstår jag hur du tänker nu, du har helt klart en poäng där!

2016-03-23 @ 09:59:04
Postat av: Anders

Inte för att låta överhundnördig här och onödigt anal när det gäller detaljer, men om jag minns rätt så skaffade Marlon Daisy tillsammans med Tricia, och eftersom Tricia har varit död sedan 2004 så måste Daisy ha varit minst 11 vid frånfället? Dalmatinerhundar är tyvärr inte så särskilt långlivade, men ändå så skuttade Daisy runt som en valp dagarna innan Laurel körde på henne! Hon såg definitivt inte ut som en gammal dalmatiner!

2016-03-24 @ 05:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0