Fars på ett hotell

Inskrivet kl 14:16
 
Chrissie är orolig för att Ross inte ska fixa rånet mot Donny men han lovar att allt kommer att lösa sig. Han behöver hjälp för att distrahera Charlie om det visar sig behövas men Aaron säger nej. Ross kör iväg med Debbie med förevändningen om att de har ett akutjobb men sedan berättar han att han behöver hjälp. Debbie vägrar först och vill bara åka hem men blir sedan övertalad. Hon får låna en av Emmas klänningar för att kunna vara finklädd. Ross går in på hotellet där Donny väntar. Han säger att han är ditskickad av Charlie men Ross vill ringa och kolla upp det först innan han lämnar över några pengar. Under tiden får Debbie distrahera Charlie utanför. Hon tappar sina saker på marken men han hjälper henne inte plocka upp dem så hon fixar punktering på hans bil och ropar till honom att han har punka men att hon kan hjälpa honom med det.
 
Alicia pratar med Chrissie om att Jacob kan tvätta deras bilar för att återgälda det han ställt till med. Chrissie går med på det men Jacob blir inte glad. David tycker inte heller idén är så bra eftersom han tycker Jacob blir förnedrad av uppgiften.
 
Finn fortsätter prata med Val om att skrämma bort Darren. Det slutar med att Finn låtsas vara väldigt förtjust i lamm så han ska hjälpa till på gården när lammen föds. Darren kommer dit och Finn ser till att han får vara med. Efteråt säger Darren att han varit allergisk mot får. Han får utslag över hela kroppen så de går till puben för att få hjälp med salva hos Diane. Darren säger sedan till Finn att de inte bör ses för Finn är så irriterande och dessutom har hans ex hört av sig igen. Finn accepterar att det tar slut men stör sig på att Darren ansett honom irriterande.
 
Ross lyckas precis i sista sekund få Donny att lämna över pengarna men de upptäcks precis på väg ut. Han springer till bilen men Debbie som tappat bilnycklarna kan inte köra iväg. De rusar in tillbaka till hotellet bakvägen och upp på ett rum som de låser in sig i. Donny och Charlie och livvakt springer efter. Ross ringer Chrissie som ringer till Donny för att tala om vad han ska göra för att få pengarna tillbaka.
 
Donny ringer till Lachlan för att avboka flytten då han måste åka till Thailand för att hjälpa en kompis med affärer. Lachlan blir jättebesviken över att behöva bli kvar i byn.
 
Debbie och Ross tillbringar tiden i hotellrummet, medan de väntar på vad de ska göra, med att ha nötkrig. De kommer varann nära och när de ligger på sängen så frågar Ross om inte de kan rymma ihop. Debbie blir rasande och skäller ut honom, sedan rusar hon ut ur rummet och Ross efter. De hinner till bilen innan de andra är ikapp. Plötsligt har Debbie bilnyckel och de åker iväg. Ross kastar ut väskan med pengarna men han har tagit en del (eller allt?). Donny och gangstrarna kan plocka upp väskan.
 
Dan kommer hem från Liverpool då han inte har råd att vara kvar där hos Sean. Han pratar med sonen i telefon men blir ledsen då han inte finner ord för att göra allt lättare. Kerry märker det så hon gör allt för att jobba så mycket som möjligt för att de ska få ihop pengar.
 
Alicia får reda på att Leyla pratat med David så hon söker upp sin syster. Leyla försöker få Alicia till att förstå att hennes äckelkänslor inte är varken Davids eller hennes fel. Det slutar med att Alicia vill försöka med David även om han tidigare sagt att han villl vara med henne även om de aldrig mer har sex.
 
Chrissie berättar för Lawrence om att hon gett Donny pengar till boende men att han antagligen kommer betala av sina skulder med dem. Lawrence är besviken över att Donny ska sticka iväg och svika sin son. Chrissie säger sedan till Robert att hon inte tänker betala de 5000£ extra till Ross och skulle han bråka om det kommer hon att ange honom för Charlie.
 
Ross och Debbie är hemma hos henne för att dela upp pengarna de fått ihop. Han tycker att de fungerar bra ihop och vill satsa på det. Debbie blir förvirrad och något förbannad på hans självsäkerhet men säger nej eftersom hon påstår sig älska Pete. Pete kommer precis in och undrar givetvis varför Ross är där. Ross säger att han ska säga sanningen, då ser Debbie förskräckt ut men Ross säger bara att han ville att hon skulle tvätta hans stulnabil-pengar men att hon sagt nej. Pete är nöjd med det svaret så Ross går därifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Debbie hade iaf förstånd att inte rymma med Ross, men hur kommer hon göra med pengarna, ska hon tala om för Pete vad hon gjort, tror han blir svartsjuk på Debbie om han får veta hur hon hjälpt Ross. Är inte Ross lite fötjust i Carly, men han flörtar med Debbie ändå.
Det är ju inte längesen Alicia blev sexuellt utnyttjad så det är väl inte så konstigt om hon inte har lust med sex på störten. David är ju tack och lov förstående mot Alicia och stöttar henne. Det blir nog bättre med tiden tillslut.
Finn är en riktig mes som inte vågade göra slut med Darren på ett schysst sätt. Han blev nog snopen när Darren hann göra slut före. Val verkar vara byns kurator till alla olyckligt kära.
Chrissies allvarliga snack med Donny var bäst idag punkt slut.

2016-03-14 @ 14:20:13
Postat av: Ylva

Ja Chrissy var verkligen tuff idag tycker jag. Robert får passa sig om/när hon upptäcker hans dubbelspel.

Tror jag skrev för ngr veckor sedan att jag tyckte Darren var charmig. Jag tar tillbaka. Hur kunde jag tycka det??

Jag gillar egentligen inte Ross men han och Debbie har kanske bättre kemi än Debbie och Pete?

2016-03-14 @ 16:02:05
Postat av: Jonas

Det var inga mästerbrottslingar som Donny var skyldig pengar. Att falla för det gamla tricket med den tomma väskan var lite väl dåligt. Dessutom kan de ju hitta både Debster och Ross via företagsbilen.

2016-03-14 @ 16:57:47
Postat av: Nyfiken Kvinna

Först ville jag Ross och Debbie skulle bli ett par men nu tycker jag Pete och Debbie är samspelta ihop. Fast jag tycker Andy och Debbie kunde göra ett försök att bli tillsammans istället så har barnen båda sina föräldrar i samma hus.

2016-03-14 @ 17:56:37
Postat av: Veronica

Rosa och Debbie har väldigt mycket mer kemi än Debbie och Pete ☺️

2016-03-14 @ 19:09:56
Postat av: Agneta

Vilket trams serien har blivit.Läser hellre bloggen än tittar nu.

2016-03-14 @ 19:56:47
Postat av: Niitta

Ja tänk Agneta, det tycker jag också. det är svårt att intressera sig just nu. Utöver att det är precis som du säger tramsigt och ganska farsartat kan det ju kanske bero på att det är för många nya ansikten som introduceras.

2016-03-14 @ 20:06:29
Postat av: ELIZA

Andy och Debbie!?!? Men snälla, dom har väl egentligen aldrig "varit ihop"...Flickan blev tillverkad i ungdomligt oförstånd...Och Pojken blev tillverkad som reservdel till Flickan...Och att dom skulle "bli ihop" för barnens skull....Näääääääääääääää.......Finns ingen kemi där....Debbie och Ross?? Den bestämda Chrissie var dagens behållning...Robert såg lite chockad ut...Ha ha ha , akta dej när hon får reda på affären med Aaron...För så klart att det kommer fram, förr eller senare....

2016-03-14 @ 20:32:00
Postat av: Hedda

Ja, visst såg Robert förskräckt ut:D Kul att Chrissie börjar visa lite mer av den hon är.

Det är så löjligt att såna här kupp kan fungera i serien, som sagt så borde det inte vara så svårt för de tuffa mafioson att hitta Ross&Debbie. Samma när det gällde alla stulna lyxbilar tidigare.

Jag tyckte iaf att det var kul att se lite andra miljöer idag; hotellet var väldigt fint och skulle gärna tillbringa en weekend där.. Får kanske ta reda på vad det var för ställe.

2016-03-14 @ 21:53:13
Postat av: Jonas

Andy och Debster passar bra ihop. De är ungefär lika buttra och de ser alltid deprimerade ut.

2016-03-14 @ 22:32:19
Postat av: Ylva

Andy och Debbie tror jag inte ett dugg på.

2016-03-14 @ 23:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0