Flytta hit och flytta dit...

Inskrivet kl 23:56
 
Debbie pratar med Ross om Emmas utpressning. Hon vill att han pratar med henne men då erkänner han att hon utpressar även honom. Precis då kommer Emma till verkstan med frukost åt sin son. Debbie blir irriterad på henne så för att få henne att hålla tyst bjuder hon Carly till förlovningsfesten för att flirta med Ross.
 
Eric säger åt David att prata med Alicia om hur han känner för flytten. Så när de kommer till kaféet och Leyla är där så säger han högt och tydligt att de ska flytta till Portugal. Leyla blir besviken över att få höra det på detta sätt men bjuder dem på middag för att prata om saken. Hon vill ju inte förlora kontakten med Jacob. När de kommer till middagen så blir David irriterad på Leyla som verkar acceptera flytten, han hade räknat med att hon kanske kunde stoppa sin syster. Leyla säger åt honom att säga vad han tycker till Alicia. Priya som fått höra allt ryktesvägen kommer hem till Leyla för att fråga David om vad han håller på med. David erkänner då att de tänkt flytta men att han inte vill det. Alicia blir ledsen.
 
Robert kommer till Home Farm för att prata med Chrissie. Hon vill att de tar en promenad, väl ute så erkänner hon att hon hört hans och Aarons samtal. Chrissie är så besviken över att Robert inte verkar bry sig om hur de känner det. Hon låser in honom i ladan där Lawrence blev inlåst, bara för att han ska få känna ångesten som hennes far kände. Sedan tar hon fram en bensindunk och en tändare. Robert får panik och ber henne sluta. Det visar sig att dunken är tom, hon ville bara skrämma honom. Lachlan som gått efter ser allt detta.
Chrissie ger sedan Robert en check för att han ska hålla sig borta från henne och familjen tills skilsmässan är klar.
 
Sam upptäcker att Rachel har mardrömmar när hon ligger och vilar på soffan. Hon erkänner att det är jobbigt sedan Ali och Ruby flyttat. Sam vill att hon flyttar hem till honom igen så han kan ta hand om henne men hon vägrar. Det slutar med att hon erbjuder Sam att flytta hem till henne istället.
 
Debbie och Pete har förlovningsfesten på puben. Ross är inte intresserad av att flirta med Carly. Plötsligt dyker Charlie upp och vill ha tillbaka sina pengar de lurat honom på. Han och Ross och Debbie går ut för att prata. Cain går efter för att se vad som händer. Han ser diskussionen mellan Debbie, Ross och Charlie och att männen sedan åker iväg med två av Charlies livvakter.
 
Debbie skyndar sig hem för att hämta bilnycklarna för att åka efter dem. Cain följer efter Debbie hem för att fråga henne vad som händer. Hon vill först inte berätta men sedan säger hon att hon och Ross lurat Charlie på pengar. Cain inser att det är mer på gång eftersom Debbie vägrar att svara på om det är något mellan dem. Han vill inte att hon åker och letar efter Ross. Pete kommer hem för han saknar Debbie på festen. Debbie följer med honom till puben och där kysser de varann. Lisa är glad över att Debbie träffat en bra kille och hon hoppas på att det ska hålla denna gång. Cain bara blänger på dem...
 
David berättar för Priya att han och Alicia åker till Portugal i alla fall. De åker på semester i sex veckor och därefter får de se hur de gör. Han är jätteledsen över att lämna Amba men säger att de kan ses ändå vid helger och semestrar.
 
Robert pratar med Aaron och visar checken han fått. Han vill börja på nytt tillsammans med Aaron i en annan stad. Aaron svarar att för några veckor sedan hade han blivit överlycklig men inte nu. Han följer med om Robert vågar gå ut bland gästerna på puben och erkänna att han är gay. Robet vägrar så Aaron säger åt honom att lämna honom i fred. Robert börjar då att packa för att lämna byn.
 
Lachlan söker upp Robert och blir väldigt besviken när han inser att Robert är på väg att lämna allt. Han tror att det är på grund av honom och allt det som hänt, speciellt eftersom han sett sin mamma bli så förbannad utanför ladan. Robert försöker förklara att det inte är Lachlans fel men att det inte kan bli som förr då Chrissie inte vill ha honom. Lachlan säger att Robert varit som en far för honom, mer än hans riktiga far någonsin varit.
 
Chrissie kommer till puben när Lachlan gått. Hon har fått ett sms från honom där han skrivit att hon har det bättre utan honom.  Chrissie ber Robert hjälpa henne hitta sonen igen. Lawrence ringer polisen och när de kommer till Home Farm får de reda på att David kidnappat Lachlan för ett tag sedan
 
Polisen kommer till David och Alicia för att de vill göra en husrannsakan. David förnekar givetvis att ha något med Lachlans försvinnande att göra denna gång.
 
Lachlan sitter i en lada. Bredvid sig har han en bensindunk och sin mobil som ringer men han svarar inte. Han sitter och leker med tändstickor istället...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0