Pengar, pengar, pengar...

Inskrivet tisdag 5/4 kl 20:39
 
Laurel håller på att ringa till barnen hela tiden så Ashley pratar med Marlon som säger åt Laurel att låta barnen vara tills hon är nykter. Hon åker till Bartons gård för att träffa April. Hon har med sig massa dyra presenter. Marlon blir förbannad så han för över pengarna från deras gemensamma konto till sitt eget.
 
Sam berättar för Lisa och Zak om att Rachel och han ska rymma. Lisa berättar det för Jai så fort hon hinner. Jai blir rasande men när han pratar med Leyla och inser att Rachel och Sam inte har några pengar så kommer han på en idé. Jai pratar med Sam och erkänner att han vet om deras planer.
Han vill att Sam håller smskontakt med honom för att tala om hur Archie mår. Jai säger att Sam inte ska säga något till Rachel och han behöver inte tala om var de är bara Jai får veta att Archie mår bra, som tack får Sam en check på 5000£. Sedan kommer Jai på att Sam kanske inte kan ta emot en check utan behöver kontanter istället men eftersom Jai måste till ett möte så får Sam nycklarna till kassaskåpet så han kan hämta pengarna själv på fabriken.
 
Victoria är på väg hem och upptäcker några flyttgubbar som håller på att bära ut Bettys saker till en lastbil. De har fått en skriftlig order av Betty vilka saker de ska ta. Några timmar senare kommer Betty tillbaka. Hon säger att hon har en massa orsaker till att sälja sina saker men tänker inte avslöja varför. Betty påpekar att hon hört av sig via mejl för att tala om att hon kommer tillbaka men Victoria hade markerat hennes flöde av mejl som skräppost och därför inte sett det.
 
Carly vill gå på visningen av butiken som David och Alicia ska sälja. (Jag håller med er om att det plötsligt ändrades igen från att de skulle vara på semester i sex veckor för att sedan se hur det skulle bli till att nu ska de sälja allt) Brenda säger till Carly att inte försöka utnyttja sin far för att låna pengar av honom.
 
Rachel blir rasande när hon får veta att Sam berättat för Lisa och Zak om deras planer. Hon ser sedan att Sam har massa pengar och när hon undrar varifrån han fått dem säger han att han sparat. Plötsligt kommer Jai dit. Han förnekar att han gett Sam nyckeln och om de sticker så kommer han att visa övervakningsfilmen från fabriken där det kommer att ses att Sam hämtat pengar ur kassaskåpet. Dessutom måste Rachel följa med för att skriva på faderskapet. När Jai gått är Rachel så besviken på Sam att hon får ett utbrott och kastar en tallrik i huvudet på honom.
 
Sam ser Lisa på puben och han skäller ut henne för att ha förstört allt för honom, han säger att han hatar henne.
 
Laurel går till affären för att köpa sprit men hon har inga pengar och kortet medger inget köp. Hon skäller ut David när hon inte får köpa på krita. Laurel blir så förbannad att hon går till puben och bråkar med Marlon, hon slår bort två tallrikar med mat för honom. Sedan går hon hem och tömmer barnens spargris. Hon lägger in bröd i ugnen och drar iväg ut till stan.
 
Laurel sitter på en pub och dricker men har inte tillräckligt med pengar för att köpa fler drinkar. En man erbjuder sig att bjuda henne och hon tar tacksamt emot hans erbjudande men när han vill ha mer av henne så kommer en annan man och räddar henne. Den andre mannen bjuder henne på vin och sedan går de hem till honom.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Varför ska David och Alicia sälja affären när de bara ska vara borta i sex veckor? Vore det inte bättre att låta någon driva den under den korta tiden? Mycket märklig lösning.

2016-04-01 @ 15:08:23
Postat av: Jonas

Laurel snygg? De två männen måste ha varit ytterst desperata.

Skönt att Rachel skällde ut gnäll-Lisa. Det var på tiden.

Betty hade inte behövt gå så hårt åt de andra. Det var ju bara Victoria som hade varit stygg.

2016-04-01 @ 15:20:34
Postat av: AnnaS

Skulle inte David och Alicia flytta till Portugal permanent? Fast det verkar ju korkat att göra det bara sådär om man har möjlighet att bo där i sex veckor och se vad man tycker först.

2016-04-01 @ 15:41:02
Postat av: AnnaS

Skulle inte David och Alicia flytta till Portugal permanent? Fast det verkar ju korkat att göra det bara sådär om man har möjlighet att bo där i sex veckor och se vad man tycker först.

2016-04-01 @ 15:41:02
Postat av: Jonas

Jag har för mig att planen ändrades, eftersom David (fullt förståeligt) inte ville skiljas från sin dotter. Som jag förstod det, skulle de vakta Pauls bar i sex veckor.

2016-04-01 @ 15:43:37
Postat av: AnnaS

Det har varit så mycket fram och tillbaka med det där så det är omöjligt att hänga med. Jag förutsatte att de ändrat sig igen eftersom de tänker sälja affären. Skulle inte sakna konflikträdde David faktiskt.

2016-04-01 @ 15:47:14
Postat av: Stina

Rachel är så självisk, skall Sam lämna sina vänner och sin familj för en osäker oplanerad framtid? Rachel är ganska bra på att säga ifrån, hon klarar säkert av Jai. Visst är det synd om Laurel men jag kan inte glömma hur hon behandlade Ashley när han hade det svårt.

2016-04-01 @ 16:12:23
Postat av: Anonym

Idag mådde jag riktigt illa av HTG.
Ondska och elände hela tiden.

2016-04-01 @ 16:16:59
Postat av: jackson

Visst ändrade Alicia och David sin planerade vistelse i Portugal till sex veckor? Som sagts här ovan, varför då sälja affären?

Mådde riktigt illa av att se Rachel. Hur skall detta sluta?

2016-04-01 @ 18:31:18
Postat av: Peter H

Det slutar inte. Det bara fortsätter och fortsätter.

2016-04-01 @ 19:10:03
Postat av: Anders

Ok att Rachel inte är så förtjust i Jai, men att försöka hålla ett barn borta ifrån sina föräldrar är lågt, även fast Jai är slemmigare än en mördarsnigel.
Dessutom var det själviskt av Rachel att försöka slita iväg Sam ifrån sin familj även fast han inte ville! När hon sedan inte fick som hon ville så fick hon ett vredesutbrott som den värsta treåring! Hon har blivit tvärskum sedan hon kom tillbaka till byn! Till och med hennes hesa syrra framstår närmast som sympatisk i jämförelse med Rachel Mk2!

Kul och se Bettan igen även fast hon spelade martyr. Undrar vad hon skulle ha alla pengar till? Har hon träffat en australisk toy-boy kanske?

Laurel sjönk till en ny lägstanivå idag! Helt otroligt vad snabbt hon har lyckats med att supa ned sig! Nu är ju inte jag någon expert på området, men jag tycker att det hela har gått litet väl för snabbt för att det skal kännas trovärdigt!

Vilka ögonbryn den där amoröse herren i baren hade! Han såg ut som en rödfärgad fiskmås!! Tycker mig känna igen honom någon annanstans ifrån. Han är rätt lik den där skummisen som ersatte Mr Greengrass i Tillbaka till Aidensfield, så det kanske är därifrån?

affan trodde Carly egentligen? Hur skulle hon som mest erkar slita omkring på loppisar kunna få ett såpass stort banklån att hon kunde ha köpt Davids affär?

David och Alicia förresten.. Verkar som att dom är på väg ut ur serien, fast där hoppas jag att jag har fel! David är en mespropp av högsta rang, men man har liksom vant sig vid honom. Alicia gillar jag skarpt och då inte för att hon är vacker som en dag, utanför att hon har en grym karisma och dessutom så gör Nathalie Anderson ett kanonjobb som Alicia! Om dom nu måste göra sig kvitt litet skådisar så tycker jag att dom kan ta bort Marlon! Helt otroligt vad den karln kan spela över!!

Sådär.. Nu har jag gnällt klart. Trevlig helg!:)

2016-04-01 @ 20:35:21
Postat av: jackson

Rachel skrev jaG, men menade - givetvis - LAUREL.

2016-04-01 @ 20:50:46
Postat av: ELIZA

Laurel är ett ......(tänker på ett ord som hör ihop med det vi sitter på)...Och det är ju så där det går till på krogar och pubar...Komma och ställa in sej med presenter...JAI är ett dubbelt sådant ord...Fy f*n...Vilken djä*la typ...Men tror inte Rachel är något att lita på......desto roligare var det att se Betty igen!!!!!!! Och vad nu "alla" hade problem med att hon sålde sina tillhörigheter...Men varför blev hon så förnärmad av att Andy bodde med Viktoria i huset...Det är väl Viktorias hus...Hon köpte det av Betty..Rent allmänt är det ingen rolig serie just nu...Baj the vejj....Såg "Morticia" i nåt "säljaochköpaantikprogram"...

2016-04-03 @ 02:46:35
Postat av: Jonas

Vem är "Morticia"? Nicola?

2016-04-03 @ 12:38:50
Postat av: ELIZA

Natacha Wylde tänkte jag på....Förra ägarna till Home Farm...

2016-04-03 @ 14:34:55
Postat av: Ylva

Jag hade helt glömt bort familjen Wylde. Märkligt...

2016-04-03 @ 18:03:19
Postat av: ELIZA

Jag hade också glömt dom , tills jag såg henne i programmet...Det finns andra figurer jag glömt,sen nämns deras namn...Ja just det,tänker jag då...Tror att dom som inte har gjort så stort avtryck, av olika anledningar, dom glömmer man...Har märkt med mej själv, att om inte deras historia intresserar, så varför bry sej....Som nu, försvinner Robert och Chrissie, så garanterat försvinner dom ur min hjärna...Slätstrukna rollfigurer, och vet inte varför...Men det är väl som IRL, en del gillar man, andra inte...

2016-04-03 @ 19:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0