Vila i frid Hamish

Inskrivet måndag 2/5 kl 06:06
 
Belle inser att Hamish är så sjuk att han bör avlivas. Paddy kommer till gården och Belle tar farväl av sin älskade ponny.
 
Det blir en vattenläcka i butiken då något rör på övervåningen brister. Carly som inte har någon försäkring försöker pressa Val på pengar. Hon hotar med att avslöja för Eric om Val inte betalar men Val kontrar med att då berättar hon om bedägeriet för Brenda.
 
Ross och Debbie kan inte hålla sig ifrån varann så när de ses på verkstan så har de sex.
 
Pete som är orolig för att Debbie stressar för mycket bestämmer sig för att de ska åka iväg över helgen. Han bokar rum på hotell och ordnar med barnvakt så när Debbie kommer in på puben så får hon reda på hans plan. Hon försöker hitta på någon ursäkt men inser att det inte går då Pete redan packat hennes väska. De drar iväg och Ross som ser dem ser inte allt för glad ut.
 
Lawrence har fått reda på att Robert lagt pengar på en jordbruksmaskin till Bartons gård. När han frågar Robert om varför så får han veta att det är bra reklam. Eftersom de är på puben och Lawrence precis ska göra en intervju med en reporter så lyckas Robert övertala honom att även tala om det i intervjun.
 
Megan träffar en advokat och får veta att hon inte får någonting av Jai vid en skilsmässa för de har inte varit gifta tillräckligt länge, så vida hon inte är mer involverad i fabrikens affärer. Det gör att Megan överlåter allt arbete i sitt företag till en förvånad Leyla och så säger hon till Jai att hon vill hjälpa honom. Jai vill inte alls ha hennes hjälp men Rishi stöttar henne.
 
Rachel får veta att Megan nu har andra planer och att om de samarbetar så kommer även Archie att gynnas. Rachel undrar varför hon ska lita på Megan men inser att de båda vill samma sak och det är att sätta dit Jai.
 
Jai ändrar i en arbetsorder för att Rachel ska få problem men Megan ser det och ringer henne för att varna henne. Så när Rachel kommer tillbaka efter lunchrasten kan hon påtala att det inte stämmer.

Kommentarer
Postat av: Anders

Fy vad lågt av Carly! Först försöka utpressa Brenda och sedan snatta Gennies pengar. Hur svårt skall det vara att ta ett smålån på 2000£, speciellt om man har en rörelse som säkerhet?

Adjöss Hamish. Tur att Bell tog det hela så pass bra som hon gjorde ändå. Hon har ju inte haft det allt för lätt på sistone.

Debbie och Ross sedan... Detta kommer nog att sluta i katastrof om jag känner HTG rätt. Att folk i byn inte kan låta bli att vara otrogna! Rent epidemiskt är vad det är!

2016-04-29 @ 17:05:48
Postat av: AnnaS

Hur länge dröjer det innan Rachel tycker att det går för sakta med Megans hämnd och förstör allt?

Carly har aldrig affären öppen men ska dra in massor av pengar...

2016-04-29 @ 18:05:47
Postat av: Julia

David och Alicia har varit ifrån affären i någon/några veckor och helt plötsligt är det massor av fel på stället. Känns inte helt trovärdigt.

2016-04-29 @ 21:29:24
Postat av: ELIZA

Ja jisses...Debbie lurar Pete...Leyla lurar Megan...Megan lurar både henne och Jai...Robert lurar svärfar (på en djä*la massa pengar)...Val lurar Eric...Bob lurar Brenda...Och Ross har blivit pappa, fast det luras han ju inte med, han har bara inte talat om det för någon...Och sist men inte minst...CARLY....Måste ju vara dottern från helvetet...Kör med utpressning till höger och vänster...Tjuv, och en stor lögnare...Men, får väl säga att hon har inte svårt att finna sej...Hittar på historier, bara så där...Och Rachel, vilken bomb hon sitter på gentemot Jai...(Men tas det så stor hänsyn till otrohet, kan väl vara en mycket bra förälder för det ?)...Vad gäller alla otroheter i byn, kanske dom skulle häva sej på jobben dom har, så är dom tröttare och orkar inte hitta på så många dumheter...Ha ha ha ....Däremot skulle jag önska att Chas träffar nån...Hon har varit singel ovanligt länge nu...Kan det inte komma nån ny snygging på besök till puben....

2016-04-30 @ 12:08:23
Postat av: AnnaS

Megan sa ju till Rachel att hon måste ha mer på Jai än otrohet för då är han bara en dålig make, inte en dålig pappa. Så hon har nog en plan, om inte Rachel förstör den först.

2016-05-02 @ 11:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0