Tandläkare Crispin

Inskrivet kl 22:46
 
Charity har bestämt att ingen får hälsa på henne och det gör Noah besviken. Cain märker även att Moira har något hon grubblar över men hon säger inte vad det är. När Adam kommer hem så kan hon inte hålla tyst utan ber att han säger som det är annars kommer hon att göra det. Cain får reda på att Adam kanske är far till Vanessas väntade barn. Noah sitter i vardagsrummet och hör allt.
 
Rachel pratar med Sam och ber om ursäkt för det hon gjort. Hon säger att hon ska erkänna allt för Zak och Lisa för att få ro.
 
Vanessa får en kallelse till ultraljud och det gör Kirin jätteglad.
 
Sam skyndar sig till Rachel innan hon går till Dingles. Han säger åt henne att inte berätta något för dem.
 
Rishi mår bra trots att han ramlat när Rachel knuffat honom. Han tar det inte så allvarligt men Jai vill att de anmäler henne. Polisen kommer hem till dem men Rishi säger att det är ett misstag, han vill inte göra någon anmälan. Polisen går därifrån och Jai följer efter dem och förklarar att Rishi skäms över att ha blivit nedslagen av en kvinna. Han förklarar hur labil Rachel är och vad som hänt med Archie som brutit armen. Polisen åker över till Rachel men hon vill inte svara på några frågor. Hon blir återigen irriterad och knuffar till polisen vilket givetvis leder till att hon blir arresterad.
 
Kerry uppmuntrar Bernice till att umgås med Andy. Det gör att Bernice vill bjuda honom på en öl men Andy känner att det kanske inte är så bra med tanke på deras historia. Bernice säger då att hon dejtar en man så hon är inte ute efter Andy på det sättet. Andy slappnar av och de ses senare på puben. Han frågar henne om mannen och Bernice sitter och hittar på en historia om en man som heter Crispin och är tandläkare och vars flickvän dött men att han nu efter lång tid gått vidare.
 
Paul vill att David och Alicia kommer ner tidigare än vad som sagts förut. Det gör att Leyla inte hinner umgås med Jacob som hon planerat. Hon pratar med Jacob om flytten och säger till honom att han måste tänka på att det finns maneter där i Portugal och att det är svårt att hitta vänner när man inte pratar samma språk. Alicia hör detta och blir rasande på sin syster som försöker få Jacob negativ till flytten.
 
Jai kommer hem till Sam och Rachel för att hämta Archie. Sam försöker stoppa honom men kan inget göra. När Jai kommer hem till sig så frågar Rishi om vad som hänt. Rishi blir förbannad på sin son och åker till polisen för att hjälpa Rachel genom att ta tillbaka anmälan mot henne.
 
Moira söker upp Vanessa för att be henne berätta sanningen både för Kirin och Victoria. Hon säger att hon vet hur mycket elände det kan ställa till med om man håller tyst.
Det gör att Vanessa bokar in en hemtest där en sköterska kommer hem för att göra ett DNA-test på henne och fadern. Hon säger till Adam att komma hem till henne.  Kirin som blivit klar tidigare i skolan kommer hem och upptäcker att han inte kan komma in i huset för att kedjan är fastsatt i dörren. Vanessa får panik och Adam får gömma sig på övervåningen. Kirin frågar vem sköterskan är och efter massa bortförklaringar så säger Vanessa att hon ändå varit orolig för barnet och därför vill göra en extra test eftersom hon är nästan 40 år.
 
Jai är förbannad på sin far som inte stödjer honom i kampen för Archie. Rishi säger att han inte känner igen Jai längre, att han varit den son han varit stolt över men nu skäms han över honom.
 
Leyla är ledsen över att Alicia skällt ut henne och för att de ska flytta. Jai kommer till puben och de börjar prata med varann. Hon säger att han är den ende som förstår henne och hon vill gärna att de hittar på något tillsammans...
 
Victoria som ordnat en inflyttningsfest för Adam börjar undra vart han tagit vägen. Hon ringer honom och då hör Kirin hans mobil. Adam kommer ned för trappan och Kirin undrar varför han varit där. Vanessa försöker med bortförklaringar och ber Adam att gå därifrån. Kirin lyckas tillslut få reda på sanningen och han blir grymt besviken. Han rusar hem till Adam och konfronterar honom bland alla människor som är på inflyttningsfesten. Alla får reda på att Adam kanske är far till Vanessas barn. Victoria blir så ledsen och besviken att hon kastar ut Adam...
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Lite roligt att Moira är arg på Vanessa som har legat med hennes son som är tillsammans med Victoria. Själv har Moira legat med redan avlidne unge Alex när han var tillsammans med... ta-daa: Victoria!

2016-04-07 @ 11:51:56
Postat av: ELIZA

Jag gillar inte Rachel, men tycker inte om när hon beter sej som en rädd hare gentemot Jai...Flytta därifrån då...Saknar inte det lögnaktiga stycket...En sa om Laurel att hon tänker bara på sej själv, då kan dom ta varann i hand, dom där 2...

2016-04-07 @ 12:16:25
Postat av: Agneta

Vilket uruselt manus har de bytt författare? I så fall slutar jag se HTG. Orkade inte se slut idag, har aldrig hänt förut :(

2016-04-07 @ 12:54:06
Postat av: Lotta

Mitt minne brukar vara ok men nu har jag helt glömt vad som hänt. Var är Megan? Har något svagt minne av att hon gav sig iväg med den lilla pojken de trodde var Archie.

2016-04-07 @ 13:23:28
Postat av: malin

Haha, jag satt med och undrade var Megan tagit vägen, känner mig helt senil. Jai är en otäck jäkel nuförtiden, har inget över för honom. Saknar Nikhil! Varför är folk antingen elaka eller korkade? Byfånar finns där verkligen gott om!

2016-04-07 @ 14:15:53
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Stina

Händer mycket i HTG! Blir intressant att se vad som händer de närmaste veckorna. Synd om Vanessa och Kirin, jag gillade dem som par. Hoppas Kirrin är pappan.
Synd om Victoria också, men hon är en toppentjej, förtjänar bättre än Adam.
Undrar som ni andra var är Megan? Jag har aldrig gillat Rachel, det hon gjorde mot Belle var riktigt fult. Kan de inte dela på vårdnaden om Archie?

2016-04-07 @ 15:02:09
Postat av: Ylva

Som jag minns det är Megan och Jai fortfarande ett par. Värst vad Alicia var otrevlig idag. Annars brukar jag gilla henne.

2016-04-07 @ 15:36:21
Postat av: Anders

Om byn skulle tävla i otrohet så skulle byn lätt kunna vinna Otrohets-OS! Det är inte många av innevånarna som inte har varit otrogna eller strulat runt med någon som redan är i ett förhållande! Så gott som alla är buksvågrar/svägerskor med alla! Tur att dessa affärer inte producerar så värst många barn, för då så skulle samhället snart se ut som kanotuthyrningsscenen från "Den sista färden"!! Vissa saker är bäst att inte hålla inom familjen om man säger så...

Ja Megan ja.. Vart tog hon vägen? Har inte sett henne sen innan Jul tror jag?

Bra av Rishi att ställa Jai mot väggen. Inte för att jag har många öre till övers för Rachel, men det Jai gjorde var riktigt fult!!

2016-04-07 @ 17:28:18
Postat av: Jonas

Fint att Rishi gav Jai på pälsen, men vad kommer den sistnämnda att tänka ut för illvillig hämnd nu?

Vad har hänt med Alicia? Nu är hon lika omedgörlig och otrevlig som när hon först anlände till byn.

Skönt att Victoria och Kirin äntligen fick reda på sanningen.

Fin liknelse där, Anders.

Hedda: Moira är hyckleriets moder.

2016-04-07 @ 17:39:31
Postat av: Maria

Ja Hedda, en av de största hycklarna i byn måste vara Moira. Olika regler gäller för henne och andra. Se bara hennes affärer med olika män, hur vissa av hennes problem har lösts pga av Cains kriminella affärer osv.

Mst bara kommentera gårdagens program. Tycker det är så överdrivet att det ska låtsas som att allt är tiptop bara för att Laurel inte har fått i sig sprit på ngt dygn. Dessutom utelämnar de vilken abstinens hon mst ha med kräkningar, skakningar, feber, osv. Hon går mest runt och ser lite trött ut. Hon hade ihjäl sin makes hund, såg till att hennes styvdotter hamnade på sjukhus, trakasserade sin andra styvdotter, var otrogen osv. Hennes beteende där hon körde ut Marlon från HANS hus var precis samma beteende som hon använde mot prästen (glömde hans namn). Tycker hon är en hänsynslös hagga.

Tillbaka till dagens avsnitt:
Mst hålla med Leyla. Överdrivet och hänsynslöst beteende från Alicia. Jacob är ju trots allt inte hennes barn. Konstigt att dessutom åka utan att han tittat hur det är dit de ska flytta. Var ska de bo, språket, gillar de ens Portugal. Omoget att fatta ett sådant beslut på en dröm Alicia verkar ha som bygger på att allt är bra där solen skiner.

Konstigt att Adam inte kunde ta sig ur Vanessas bostad, ex hoppas ur köksfönstret? Var sjuksystern dessutom tvungen att komma hem till Vanessa, finns det ingen mottagning de kunde ha kommit till?

Börjar faktiskt störa mig på Rachels beteende. Hon borde växa upp och sluta springa runt gråtmumla.

2016-04-08 @ 01:24:23
Postat av: ELIZA

Vilken käftsmäll Victoria åkte på...Bästa kommentaren: "Kanotuthyrningsscenen i Sista färden"...Ha ha ha ...helt rätt....

2016-04-08 @ 06:49:34
Postat av: TinaV

Just nu tittar jag inte på alla avsnitt, det är bara tråkiga saker som händer. Har alla blivit galna?
Ingen uppför sig normalt längre, bara otrohet, hot, alkoholism mm.

2016-04-08 @ 07:38:14
Postat av: Jonas

Jag tyckte också att det var konstigt att inte Vanessa och Adam begav sig till en mottagning.

"Hänsynslös hagga" - jag tycker om allitterationer.

2016-04-08 @ 10:30:20
Postat av: Anonym

kanotuthyrningsscen? Det hanlar ju hela filneb om och inte bara en scen

2016-04-08 @ 13:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0