Drama på en bank

Inskrivet torsdag 14/4 kl: 23:43
 
Bob och Val går till banken. Hon är utklädd till Brenda och låtsas vara så som hon ser på Brenda. Bob blir nervös över hennes sätt och när hon först råkar skriva under papper med namnet Val så blir han ännu mer nervös. Det löser sig och bankmannen ger dem klartecken för lånet. Det enda är att Bob nu belånat kaféet.
 
Doug lyckas övertala Laurel att få följa med henne när hon ska på AA-möte.
 
Carly vill att Ross och hon har en dubbeldejt med Debbie och Pete. Debbie frågar Pete och han går med på det. De ses på puben. När Ross ser att Zak har en bunt med pengar går han fram till honom vid tillfälle för att tala om att Zak vann pengar på matchen tack vare att Ross inte förlorade som han blivit tillsagd och det gjort att Charlie blivit rasande. Ross vill att Zak delar med sig av vinsten men Zak vägrar eftersom han är glad över att ha lite extrapengar. Debbie blir irriterad över att Ross gått till Zak utan att prata med henne först. Pete ser hur Debbie pratar med Ross innan hon går på toaletten.
 
Ashley som vaknat blir orolig när han hör att Harriet vill att Laurel flyttar. Han undrar hur Laurel ska klara sig då men plötsligt får han ett anfall och börjar skaka. Det visar sig att Ashley fått epilepsi.
 
Harriet som bett Laurel att flytta ut för hon orkar inte ta hand om både Ashley och henne när Ashley kommer hem. Laurel blir förtvivlad och ber att få stanna för hon har ingenstans att ta vägen. Harriet erkänner då att hon ber Laurel att flytta för att hon hört Laurels samtal med Ashley om att få tillbaka sitt gamla liv. Laurel svarar att det vill hon fast inte vill hon ha tillbaka Ashley bara för det utan livet innan supandet. Harriet ändrar sig och låter Laurel bo kvar
 
Victoria är rädd och orolig för följderna efter olyckan men ändå vill hon gifta sig med Adam. Han blir jätteglad men ingen av deras anhöriga förstår varför de helt plötsligt har så bråttom. Robert hotar Adam med att ta tillbaka pengarna för skrotfirman om han inte låter Victoria vara ifred. Adam lyssnar inte på Robert utan kommer på att han och Victoria kan rymma och gifta sig. Aaron hjälper dem att komma iväg. Adam och Victoria packar sina väskor för att sedan sticka, de vet inte när de kommer tillbaka.
Robert blir vansinnig när ha får veta att de rymt, han lovar Andy att döda Adam om han får tag på honom.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ganska händelselösa avsnitt idag. Ashley vaknade upp ur koman och har nu blivit epileptiker.

Laurel har börjat att frekventera anonyma alkoholister, och Doug följer med som stöd.

Bob och Val lyckades att bluffa till sig banklånet genom att Val klädde ut sig till Brenda. (Val var riktigt rolig med sina pikar)

Victoria blev åtalad för smitningsolycka och smet dessutom iväg med Adam för att gifta sig, mycket till Robert och Andys förtret.

Debbie verkar litet småtänd på Ross, iaf så såg hon rätt sotis ut när han och Carly satt och mös ihop.

Så värst mycket mer av intresse hände det inte i dagens avsnitt.

2016-04-13 @ 19:48:39
Postat av: Julia

Var tanken att Adam och Victoria skulle rymma iväg enbart för att gifta sig för att sedan återvända för rättegång osv? hängde inte riktigt med där.

2016-04-13 @ 20:33:17
Postat av: Anders

@Julia: Som jag förstod det så skulle dom komma tillbaka efter att dom hade gift sig, iaf så var det intrycket jag fick efter Adams svar på frågan när han skulle komma tillbaka "Det beror på hur lång smekmånaden blir" svarade han. Detta kan ju iof betyda att dom smiter iväg för gott, men jag tror inte det. Jag tror att producenterna har städat tillräckligt i rollistan för det här året!

2016-04-13 @ 21:00:38
Postat av: Peter H

Adam kunde jag iofs gärna vara av med. Han är helt klart Emmerdales mest korkade person. Så fort han måste ta ett beslut blir det fel.

2016-04-13 @ 22:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0