Först vigsel sedan rättegång

Inskrivet kl 22:52
 
David är på kaféet med Priya och Amba. Han frågar henne om han får ta med sig Amba till Portugal några veckor. Priya tvekar men lovar att tänka på saken. David säger att hon och Rakesh kan följa med på semster
 
Debbie och Chas börjar fundera på namn på babyn eftersom det är dags att registrera barnet. De får förslaget Ichabod och Zebedede och Isaac men väljer tillslut Moses.
 
Finn kommer till hotellrummet för att vara sällskap till Victoria innan vigseln. Adam träffar Aaron i salen där vigseln skall förrättas. Adam är någpt nervös men det släpper när Victoria kommer in. Robert åker iväg för att stoppa vigseln. Precis när förrättaren frågar om någon har något att invända mot att Adam och Victoria gifter sig så kommer Moira, Andy och Diane in. Det visar sig att Cain berättat för dem om vad som ska hända. Del är finklädda och accepterar Adams och Victorias beslut. Cain som lurat iväg Robert till fel lokal åker dit där han är. Vigselakten fortsätter utan prolem.
 
Leyla får veta att Alicia blev besviken över att hon inte kom och tog farväl när de åkte. David säger att Alicia hade skickat sms till systern men Leyla säger att hon inte fått något.
 
Priya säger sedan till David att hon inte kan låta honom ta med sig Amba till Portugal. Hon säger att hon fått återfall i anorexin så hon skulle inte må bättre om dottern inte var i närheten.
 
Rakesh har lovat Priya att berätta för Kirin men han har svårt att göra det så far och son går ut för att spela basket. När de kommer hem så börjar Rakesh säga att de måste prata men precis när han ska säga det kommer Priya hem och avbryter dem. När hon  får veta att sanningen inte kommit fram så blir hon glad. Hon säger sedan till Rakesh att hon förstår honom eftersom hon själv ljugit för David för att behålla sitt barn i närheten
 
Jai är nära på att krocka med Debbie så han blir irriterad på henne. Han hånar henne för att hon får ta hand om sin slampiga mammas barn. När Debbie åkt iväg visar det sig att även Leyla var med i Jais bil men att hon gömt sig för att inte bli sedd. Jai ber om ursäkt för att han sa så hårda ord om Charity.
 
Cain kommer till vigseln precis när brudparet kommer ut. De ska åka till rätten  men Aaron råkar få se att Robert ligger bunden i bagageutrymmet i Cains bil. Aaron får följa med Cain till en lagerlokal där Cain ska ta hand om Robert för att få bilderna och alla kopior När Cain börjar slå på Robert för att få pinkoden till mobilen så är Aaron utanför Tillslut får Aaron nog av att höra hur Robert får stryk så han går in och stoppar Cain. Han släpper loss Robert och de rusar ut och låser in Cain.
 
Chas får Ross till att hålla i Moses när hon råkar hälla ut Ross öl på puben. Ross åker sedan till fabriken för hålla koll på Jai (jag uppfattade inte varför) Carly sms:ar honom om att de ska gå på bio men han går till verkstan där Debbie är. När han ska sträcka sig för att visa några papper för henne så är de nästan på väg att kyssa varann men Debbie hindrar sig innan något händer. Ross erbjuder sig att ta hand om arbetet som ska göras så hon kan gå hem.
 
Victoria väntar på sin tur i rätten. Ashley och Harriet kommer dit och han vill prata med Victoria. Hon ber honom om ursäkt och lovar att hon inte hade menat att lämna honom om hon vetat att han blev mer skadad än det verkade. När Ashely får veta vad som hänt så vill ha vittna. Det gör att Victoria bara blir åtalad för olovlig körning och oaktsamhet i trafiekn och därmed slipper fängelse.
 
Priya säger åt Rakesh att de måste hjälpa Vanessa med ansvaret för barnet så när han hör Laurel och Rhona prata om hur dyrt det är med barn så lägger han 10 000£ i Vanessas brevlåda. Hon blir förskräckt när hon hittar pengarna och hon har ingen aning om varifrån de kommer så hon ringer polisen.
 
Harriet frågar Ashley hur det kommer sig att han plösligt minns vad som hände vid olyckan. Han säger att han  började minnas efter att ha pratat med Victoria. När Harriet går iväg så säger Laurel att hon ser att han ljuger. Ashley erkänner att han  gjorde det för att skydda Victoria.
 
Aaron har hjälpt Robert hem, inte för att han bryr sig om honom utan för att det var det enda rätta att göra men Robert tror honom inte. När Chrissie kommer hem säger Robert först att han ramlat i en trappa men erkänner sedan att han bråkat med Cain. Chrissie blir ledsen för hon tror att det är hennes fel. Hon råkar nämna att Moira, Diane och Andy hann till vigseln och då får Robert bråttom.
 
Adam och Victoria firar på puben. Roberrt kommer inrusande och är förbannad för att de gift sig. Victoria blir ledsen och säger åt honom att gå därifrån för att inte förstöra hennes dag.
 
Cain kommer in på puben. Moira som undrar var han varit får reda på att han hindrat Robert från att stoppa vigseln. Cain säger åt Aaron att följa med till lägenheten bakom puben. Där blir Cain rasande på Aaron för att han hjälpt Robert fly men Aaron försvarar sig med att han vill inte ha mer bråk. Aaron talar om att han har något bättre att hota Robert med och så berättar han om att Robert varit otrogen och att Aaron har bilder och sms som bevis. Han säger att Cain kan använda det emot Robert om det behövs. Cain vill givetvis veta med vem och han blir väldigt förvånad när Aaron erkänner att det var med honom.

Kommentarer
Postat av: Madde

Wow,tur i otur att jag var sjuk idag och kunde kolla...Toppenbra avsnitt och bästa skådespelare ever.
Phu, är helt söndergråten och ja...nu kan man börja titta på serien igen, ett tag var den ju hopplös.
Måste spela in nu, vill se hur det går...

2016-04-25 @ 12:45:41
Postat av: Anonym

Aaron, Aaron, mitt hjärta blöder!

2016-04-25 @ 12:46:42
Postat av: jackson

Hur Megan och Leyla kan känna någon som helst attraktion för den falska slemproppen Jai är för mig en fullständig gåta. Huuuuuuuu, vilken lömsking!

2016-04-25 @ 13:14:27
Postat av: jackson

Adam liknar mest ett stoooooort barn. Undrar hur länge han kommer att tycka att det är kul att vara gift.

Chrissie uppfattar jag som mer än lovligt korkad, fast delvis kanske hon önskar att hennes toyboy inte är så ond som han är, och blundar för många av hans mer eller mindre skumma förehavanden.

En synnerligen god gärning gjorde Du, Ashley, men tillåter Din tro att Du faktiskt tummade på sanningen en smula?

2016-04-25 @ 14:29:05
Postat av: Stina

Jag är inge fan av romantiska bröllop, men det var roligt med ett bröllop utan allt för mycket bråk. Håller med om Adam, han måste vara serien barnsligaste och mest omogna person. Victoria förtjänar något bättre.
Carins min när Aaron erkände att han varit otrogen med Robert!
Jag hade hoppats att Rakesh skulle klämma fram sanningen om vem som är pappa till Vanessas barn, men det verkar som om vi får vänta på det, tyvärr.
Bra gjort av Ashley även om det inte var sant.

2016-04-25 @ 15:52:23
Postat av: jackson

Ja, det var ju på god väg vad gäller sanningen om barnafadern, men så började Priya svaja.

2016-04-25 @ 16:49:10
Postat av: ELIZA

Oooops!! Det var strongt gjort av Aaron!!! Mycket bra...Ge Cain all ammunition Du kan...Den där dj*vla typen ska sänkas...Hans självgoda flin, fy f....Men det slocknade när Aaron gick ut ur lokalen, som Cain bad honom göra...Usch, usch, vad jag avskyr honom....Och vad beträffar Ashley, Präster är väl inte alltid Guds bästa barn, dom heller...Oj, nu var jag väl rolig, eller...Och Prijjas omsvängning...Tycker Rakesh grej med DNA testet var dumt, och nog är väl Vanessa gammal nog att skicka Kirin till skolan...Så klart att han ska skaffa sej en utbildning, men det är inte Rakesh sak att bestämma över det kommande barnet..Alltså, vem som ska vara pappa till det...Och Ja, Adam är barnslig, tror allt i livet löser sej med att skratta....Chrissie, har redan sagt vad jag tycker om den hjärnan...Jai, nääär ska Leyla dra sej ur det där?? Hon påpekar ju flera gånger hur elak han är...

2016-04-25 @ 20:21:56
Postat av: ELIZA

Aaah, glömde ju David...Hämta hem frugan och stanna i byn...

2016-04-25 @ 20:34:17
Postat av: Agneta

Cain är så sexig i kostym!

2016-04-25 @ 20:43:55
Postat av: Nina

Aah, jag blir galen på Rakesh och nu också Priya som verkar vara ok med att inte berätta sanningen!!
Jag vill ju se Vanessa och Kirin tillsammans!
Vad beträffar Jai och Leyla, antar hon tycker om han för att han e snygg.. däremot är han nog väldigt elak.
Vem månne är far till Charitys baby?

2016-04-25 @ 21:44:42
Postat av: Anders

Bästa avsnitten på länge! Det var väldigt skönt att få se Cain täppa igen truten på Robert. Det var också skönt att få se ett bröllop genomföras utan att det hände en massa katastrofer runt omkring.

2016-04-25 @ 23:40:50
Postat av: Anonym

Jai snygg ??????
Nä aldrig med den hemska personligheten.

2016-04-26 @ 00:48:41
Postat av: Veronica

Blir tokig på DNA-grejen!!!
Och jag tyckte att det var rätt uppenbart igår när Ross fick hålla i Moses att det är han som är pappan.

2016-04-26 @ 12:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0