Ett barn till med ovetandes pappa

Inskrivet söndag 17/4 kl 15:36
 
Kirin har haft en tjej hemma över natten och han har bråttom att få iväg henne till bussen men när han ser Vanessa så ändrar han sig och springer efter tjejen för att kyssa henne och stämma träff till senare samma dag.
 
Cain försöker övertala Debbie till att inte svika Pete som är bra för henne precis som Moira är för honom. När Debbie kommer till verkstan så bråkar hon med Ross eftersom han blir förvirrad över att hon ena stunden vill ha honom och nästa inte
 
Vanessa har varit på ultraljud med Rhona som sällskap. De pratar om det på puben och Kirin som är där med sin dejt hör dem. Han skickar hem dejten och talar om för henne att han inte är intresserad. Sedan går han hem och pluggar ända tills Rakesh och Priya går iväg för då bjuder han hem folk på fest.
 
Finn får i uppdrag att fota lättklädda bilder på Val som hon sedan ska ge till Eric i födelsedagspresent. När festen sedan är på puben så ska Tracy visa ett bildspel på Eric men givetvis kommer bilderna på Val upp så alla kan se. Val blir generad men Eric är glad eftersom han tror att alla andra män är avundsjuka på honom för att han har henne.
 
Rachel får brev från Jais advokat om att hon ska infinna sig för medling angående Archie. Hon tror att det betyder att Jai kommer att få vårdnaden om sonen och Jai säger inget om att hon tror fel. Rishi får veta det så ha berättar för Rachel om vad medling egentligen innebär.
 
Ashely har fått komma hem och han tror att han ska orka med att gå på Erics fest. Efter ett litet tag skyller han på att han glömt medicinen hemma så han går iväg. Harriet och Laurel saknar honom efter en stund och blir oroliga för att något hänt. De hittar Ashley i kyrkan dit han gått för att få lugn och ro.
 
Debbie åker till fängelset för att prata med sin mor. När Debbie ska gå så får Charity ont och måste få hjälp. De åker till sjukhuset och Debbie meddelar de andra i familjen att komma dit. Det visar sig att Charity fått en son men vill att Debbie tar hand om honom. Hon vill inte tala om vem som är pappa till barnet.
 
James varnar Ross från att strula med Debbie. Han säger att han vet precis hur det är att vara kär i sin brors kvinna och det leder inte till något gott.
 
Priya går hem tidigare från Erics firande på puben. Hon upptäcker Kirins fest och säger åt alla att gå därifrån. När hon skäller ut en full Kirin så kysser han henne. Han ber genast om ursäkt. Sedan börjar de städa upp. Rakesh kommer hem och undrar vad som hänt. Priya försvarar Kirin med att han inte hade menat att bjuda hem så många utan de bara dök upp. Hon säger inget om kyssen men hon påpekar återigen att Kirin tagit uppbrottet med Vanessa mycket hårdare än Rakesh tror.
 
Moira och Cain berättar för Noah att han fått en lillebror. Noah blir inte alls glad för han vill varken ha någon lillebror eller en ny pappa.
 
Debbie och Pete är hemma med babyn. Hon säger att hon måste iväg för att köpa mjölkersättning till barnet så hon går iväg. Debbie går till verkstan för att prata med Ross som sökt henne för att träffas. Hon berättar om Charitys barn och då säger Ross att han inte kan träffa henne mer, att det aldrig kan bli något mellan dem. Debbie går iväg gråtandes. När hon kommer hem är hon förtvivlad. Hon säger till Pete att hon inte kommer att klara av detta utan honom och han lovar att finnas där för henne.
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Vilken överraskning! Vem kan vara pappan? Minns inte vilka personer Charity träffade innan hon gick i fängelse, hoppas att det inte var Cain. Jag gillar Cain och Moira som par.

2016-04-15 @ 13:54:42
Postat av: Jonas

Kan det vara Ross eller Declan som är den lycklige fadern?

2016-04-15 @ 15:24:54
Postat av: Ylva

Undrar vad som kommer att hända när Kirin får veta att hans pappa spelat riktigt fult ang Vanessas baby? Och undrar vad Priya kommer att tycka?

Det skulle kunna vara Ross eller Declan som är far till Charitys barn. Jag hoppas inte det är Cain.

2016-04-15 @ 16:12:20
Postat av: ELIZA

Varför Ross? Kommer inte ihåg att dom haft nåt "fuffens" för sej...?!

2016-04-15 @ 16:19:57
Postat av: ELIZA

Kanske en snabbis i garaget...Och hur är tids linjen med Declan...? Eller ..Kanske, Kilroy was there...

2016-04-15 @ 16:36:58
Postat av: M

Eliza.
Hon låg med Ross för att göra jai svartsjuk i hans säng om jag minns det rätt.

2016-04-15 @ 16:46:49
Postat av: jackson

Här yr det minsann bäbisar.

2016-04-15 @ 17:51:12
Postat av: Angelica T

När hon var med Declan gjorde hon abort och skyllde på Megan och det var ju långt efter hon låg med Ross. Eller hon låg med Ross när hon var med Declan också?

2016-04-15 @ 20:20:29
Postat av: ELIZA

Ja Du, Angelica, BRA att du har gott minne...Är ju hur "svammligt" som helst...VEM SATTE PÅ CHARITY??? Eller ska det komma någon ny figur?? Eller var hon med Ross medan hon var med Declan??? Ajsanbajsan....Låter det som att jag är less?..Jo, det är jag... Saknar den gamla goda tiden...Men kan ju inte sluta titta, tänk om jag missar nåt...Ha ha ha ....Och förresten, Charity skulle ju ABSOLUT inte ha fler barn...Så, hur gick det här till...?

2016-04-15 @ 20:30:06
Postat av: Jonas

Jag hoppas att det är Ross som är fadern.

2016-04-16 @ 07:43:43
Postat av: Anders

Ross och Charity nuppade en gång, men det var medan Charity och Jai var ihop. Ok att vissa ungar tar litet tid på sig att ploppa ut, men en graviditetstid på över ett år låter litet väl överdrivet.

Personligen så tror jag att det är Declan som är far. Han är den enda som som kan stämma in tidsmässigt, om nu inte Charity har snuskat runt när kamerorna var avstängda förstås.

2016-04-16 @ 16:43:09
Postat av: Jonas

Jag har ingen aning om tidsaspekten, det vill säga hur längesen det var som Charity var i fuffenstagen med Ross. Tidsaspekten är svår i Emmerdale.

2016-04-16 @ 17:29:59
Postat av: ELIZA

Har tydligen för lite att göra.. Jag, alltså... Kollat lite... Declan försvann, 13/10 - 14. Charity fått barn juni-15. Då är frågan... Fick hon i förtid..? Och hur mycket "nuppade" dom i slutet när dom var tillsammans?? Är väl på håret att Declan är far till det barnet...Och är det som en del säger, och, kommer ihåg så är Ross pappa nu!!...

2016-04-16 @ 18:02:06
Postat av: Agneta

Haha Eliza vem satte på Charity är en väldigt befogad fråga 😊😊

2016-04-16 @ 21:01:08
Postat av: Jonas

Fängelsevistelsen och graviditeten är tydligen bra för Charity. Hon såg mycket bättre ut i fredagens avsnitt än vad hon någonsin har gjort.

2016-04-16 @ 22:30:06
Postat av: Linda

Ganska säker på att det är ross. Det skulle skaka om Debbies "relation" med honom.

2016-04-19 @ 11:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0