En otrohet avslöjad

Inskrivet fredag 29/4 kl 11:21
 
Rachel ber Sam om ursäkt men han är tveksam till om de kan fortsätta vara ihop. Hon lovar att bli snällare. När de sedan är ute med Archie i parken kommer Jai för att träffa sin son. Rachel låter Jai få ha Archie i några timmar.
 
Paddy är ute hos Dingles för att kolla till Hamish som är sjuk. Enligt Paddy är hästen svårt sjuk men Zak vill inte berätta det för Belle för hon skulle bli så förtvivlad. Lisa har åkt till sin mamma som har brutit benet. Joanie försöker övertala Zak till att han måste berätta för Belle för det blir inte lättare med att vänta.
 
Moira, Cain och Noah har ätit frukost på kaféet och pratat om Moses. Noah vill inte träffa sin lillebror. Robert och Chrissie kommer in så Cain passar på att säga åt Robert att betala för frukosten. När Cain hör att Moira behöver en ny maskin till gården så utnyttjar han Robert igen.
 
Robert går till Aaron och skvallrar om utpressningen och om att han vet vad Cain gjort med Chrissie, vilket gör Aaron rasande. Aaron säger åt Cain att lägga av men blir så förbannad att han slår till honom. Chas som kommer in blir förbannad hon med och säger åt dem att sluta. Hon är orolig för att Aaron ska bli ihop med Robert igen så när hon får veta att även Cain vet om förhållandet som varit säger hon åt honom att inte skvallra för Chrissie för det kan skada Aaron.
 
Cain söker upp Robert för att pressa honom på pengarna till jordbruksmaskinen och 2000£ till en semester för honom och Moira sedan kommer han låta Robert vara.
 
Ross undviker Carly och Finn märker det. När han frågar sin bror om varför så kommer det fram att Ross träffat Debbie. Finn blir förbannad och vill berätta för Pete. Han går hem till Debbie och Pete men kan inte säga något, istället ber han om att få bli bestman på bröllopet.
 
Vanessa tror att Kirin gett henne pengarna men han nekar. Han säger att han inte skulle lägga pengar på henne som väntar Adams barn.
 
Jai och Leyla har Archie hemma hos henne. De sitter och pratar om framtiden och Jai säger att hon är hans livs kärlek så han kommer aldrig att svika henne. Allt blir filmat av Archies nalle.
 
Rachel får tillbaka Archie och när han tappar sin nalle på kaféet så upptäcker Kirin att ett öga är trasigt på nallen. Då ser Rachel att det är en filmkamera och hon går hem för att kolla om nallen innehåller ett minneskort. Hon och Sam sätter sig framför datorn och ser allt som är inspelat hemma hos dem men sedan ser de även Leyla och Jais samtal. Rachel vill berätta på en gång att hon vet men Sam säger åt henne att vänta.
 
Megan kommer hem tidigare från ett affärsmöte så hon vill träffa sin man och mysa lite, det gör att Jai måste skjuta på träffen med Leyla. De går till puben och där sitter Rachel och Sam men även Leyla har gått dit. Rachel sitter och blänger på Megan och Jai men säger inget. Sam går iväg och Jai skyller på att han måste gå på ett möte. Leyla går givetvis hon också. När Rachel går förbi Megan så kan hon inte låta bli att pika henne. När Megan inte förstår vad Rachel menar så säger Chas att Rachel kanske vet något som inte Megan vet.
 
Megan blir så irriterad att hon söker upp Rachel hemma. Då kan inte Rachel hålla tyst så hon berättar om Jai och Leyla. Megan tror att det är det gamla sveket Rachel pratar om men får då veta att de ses antagligen just nu. Rachel visar vad Jai och Leyla sagt och gjort på inspelningen. Megan blir förtvivlad och säger att hon kan bli sviken av en man en gång men inte två...

Kommentarer
Postat av: Peter H

Varför går inte Rachel till polisen och anmäler Jay för att ha placerat spionutrustning i hennes hem?

2016-04-28 @ 15:56:20
Postat av: Nyfiken Kvinna

Stackars Megan, men bra att hon fick veta sanningen om Jai och Leyla.



2016-04-28 @ 16:27:59
Postat av: Anna

Peter, Jai har en hållhake på Sam så ja tror de e därför dem inte anmäler.
Blir spännande å se vad Megan hittar på mot Jai. Hon kommer nog falskspela en del innan hon låter honom veta att hon vet.. hehehe så gött, Jai är jag jättetrött på! Rachel med, de e så synd om na hela tiden.. energisugande människa.
Hoppas Kirin får reda på sanningen om barnet... liksom Pete.. han förtjänar så mkt bättre än Debs.. det är knappast så att hon kan klaga på hur hennes mor är stöpt..

2016-04-28 @ 17:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0