Håll koll på barnet

Inskrivet torsdag 7/4 kl 12:41
 
Pete konfronterar Debbie angående hennes oro för Ross men hon förnekar att hon har känslor för honom mer än att han tillhör familjen. Då går Pete till Cain för att fråga om samtalet de hade häromdagen om det gällde Ross när Cain påpekade att Pete måste hålla Debbie på gott humör så hon inte tappar intresset. Cain varken nekar eller bekräftar Petes misstankar. Det gör att Pete fixar barnvakt och ordnar middag med vin. När Debbie kommer hem friar han till henne eftersom han inte fått chansen att göra det då hon hann före. Debbie säger givetvis ja.
 
Carly låtsas att hon får låna pengar av sin farfar. När Brenda får höra det blir hon glad över att Carly får chansen till sin dröm utan att Bob satsat några pengar. Hon till och med råder David att prata med Carly igen.
 
Paddy kommer hem till Vanessa  för att be henne åka ut på ett akutärende men Vanessa tackar nej när det gäller sjuka får. Då inser Paddy att Vanessa är gravid. När Paddy gått bestämmer sig hon och Kirin att de måste prata med Rakesh innan någon annan råkar säga något. De ses på lunch på puben och när Kirin säger att det är ett barn på väg så säger Rakesh bara okej och han är väldigt lugn. Vanessa träffar sedan Leyla och Carly för att berätta om graviditeten. De båda blir glada och kramar om henne.
 
Rakesh söker upp Vanessa när hon är hemma och säger åt henne att göra abort för att inte förstöra hans sons liv. Vanessa berättar det för Kirin som blir förbannad och söker upp sin far och skäller ut honom.
 
Rachel och Sam har en liten picknick utanför huset. De passar på att njuta av ensamheten för Ruby ska komma hem igen då hon inte hittat jobb i Leeds. Varken Rachel eller Sam märker att Archie försvinner. När de upptäcker det så hittar de honom på golvet inne i huset. Archie har ramlat ned från en stol och de skyndar sig till sjukhuset. Läkaren upptäcker en fraktur i armen som måste gipsas. Han säger till Rachel att man måste hålla koll på barnen hela tiden. Rachel följer med Archie medan Sam stannar och talar om för läkaren att Rachel är en bra mamman trots att hon inte såg tablettförgiftningen för några veckor sedan. Läkaren hittar ingen notering i journalen om att Archie varit på sjukhuset och fått någon behandling för förgiftning.
 
Sam konfronterar Rachel på en gång och hon blir tvungen att erkänna att hon ljugit om tabletterna. Han blir så förbannad att han jämför henne med Charity som ljuger och bedrar för att få folk att göra som hon vill. Sedan gör han slut med henne och går därifrån.
 
Jai får reda på Archies olycka dagen efter när han är på kaféet. Han söker upp Rachel för att få veta vad som hänt. Hon skyller på att hon är rädd för honom efter att ha blivit inlåst i kylcontainern. Jai upptäcker även att det verkar vara slut mellan henne och Sam men han får inte veta varför. Han får Rachel att komma till fabriken för att prata. Han bjuder på te och säger att det är bra att de kan ha en bra och stillsam kontakt med varann för Archies skull. Rachel är nervös och Jai påpekar att han är rädd för vad hon kommer att göra eftersom hon verkar så skärrad hela tiden. Rishi kommer dit och Rachel är så uppretad av Jai att hon råkar knuffa till Rishi så han ramlar i backen när hon ska rusa iväg därifrån. Rishi säger att det är lugnt men när Rachel gått så ringer Jai polisen och anmäler en misshandel.
 
Moira ser att Adam verkar nervös när han är på puben. Han förnekar det men när hon pratar med honom så får hon tillslut veta att Adam varit med Vanessa och kan vara far till hennes barn.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Småsega avsnitt idag. Det enda smådramatiska episoderna var att Sam fick reda på att Rachel hade ljugit angående Archies inmundigande av Belles psykospiller, och att Sam dumpade henne efter det (Bra Sam!!) Vidare så fick Moira reda på att det kan vara Adam som är far till Vanessas barn och inte Kirin, att Jai var sur på Rachel p.g.a att Archie fick en spricka i handleden, och att Ruby kom tillbaka till byn för att börja arbeta hos Bob igen (Förhoppningsvis så stannar hennes skrattmås till fruga kvar i Leeds så att man slipper att höra eländet)

Mer än så hände det inte. Serien verkar gå på sparlåga f.n, men det kan ju vara rätt skönt ibland faktiskt!

2016-04-06 @ 21:23:38
Postat av: Ylva

Hyfsat trevlige Pete börjar visa mindre trevliga drag. Skönt att slippa eländet med Laurel idag tycker jag.

2016-04-06 @ 22:03:25
Postat av: Liv

Skönt att sanningen kom fram att Rachel ljugit så inte Belle behöver få skulden. Kul att Ruby är tillbaka utan Allie (heter hon så?) vill inte att hon kommer tillbaka heller. Rakesh börjar visa sin osympatiska sida, visste väl att det fanns nåt där. Gillar att Pryia vågar säga vad hon tycker.

2016-04-07 @ 10:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0