Du rör inte mina hårsäckar

Inskrivet kl 22:24
 
James blir förbannad när han hör att han inte får lägenheten för att Chas lämnat så dåliga referenser. Han frågar henne varför när han kommer in på puben och hon fattar ingenting. Det kommer fram att hon aldrig fått lappen med telefonnumret till hyresvärden. Finn som hör detta konfrontrar sin mor som först nekar men erkänner sedan att det var hon som lämnat referenserna. Hon säger att hon fortfarande älskar James och då gör man konstiga saker när man blir galen av svartsjuka. Finn blir ledsen och säger åt henne att berätta allt. När James kommer dit så är Emma på väg att erkänna men Finn stoppar henne och tar på sig skulden.
 
Carly blir tvungen att berätta för Val och Eric att det inte blir något köp av affären. Val blir besviken för det förstör hennes semesterplaner med Eric.  När Val sedan hör på puben när Carly pratar med Ross om bedrägeriet för att lura Brenda men att Pearl inte ville ställa upp så erbjuder hon sig att hjälpa Carly. De bestämmer sig för att Val ska låtsas vara Brenda när de går till banken. Hon skaffar sig en korthårig grå peruk för att likna Brenda. Bob vill inte alls gå med på det.
 
Leyla blir irritrad på Megan som leker högljutt med Archie på kontoret. Jai får reda på det så när han är ensam med Leyla säger han att Archie ingår i paketet om hon vill ha honom. Det gör att Leyla erbjuder sig att passa Archie när Megan ska på möte och Jai på ett annat möte.
 
Laurel häller i vodka i en vattenflaska för att kunna ta med sig i väskan. Victoria kommer över till Harriet och erkänner att det var hon som körde på Ashley. Laurel som är där blir rasande på Victoria och skäller ut henne.
 
Harriet och Laurel åker till sjukhuset och där upptäcker Harriet att Laurel har vodka i flaskan. Hon säger till Laurel att hälla ut allt och skärpa till sig. Laurel blir uppkäftig och vill inte alls rätta sig efter Harriets önskan. Harriet blir irriterad och ger Laurel en örfil. Sedan ber både Harriet och Sandy Laurel att åka hem för att nyktra till. När Laurel åkt så får Ashley ett anfall men klarar sig.
 
Robert säger till Victoria att hon kan få fängelse för smitning och det gör att Adam åker till polsen för att ge sitt vittnesmål om att Victoria inte körde på Ashley med flit. Han talar om att hennes bil blivit stulen, han kan inte tala om att det var han som skrotade bilen för att försöka rädda henne.
 
Sandy som blivit hemskickad från sjukhuset för att vila möter Edna ute på gatan och han bryter ihop och börjar gråta. Edna tröstar honom. Laurel som varit och handlat sprit ser dem på avstånd och drar sina egna slutsatser. Hon går till puben för att anklaga Victoria för att ha dödat Ashley. Victoria och Diane som är där blir förskräckta. Precis när Laurel skäller som mest kommer Bernice med Gabby och de hör allt. Gabby blir förtvivlad och även Bernice blir ledsen över Ashleys död.
 
Marlon som jobbat i köket kommer in i rummet bakom baren. Han får veta vad som hänt och han skjutsar Laurel till sjukhuset. De möter Harriet och de beklagar det som hänt. Harriet förstår inte eftersom Ashley lever. Marlon blir förbannad på Laurel som sprider felaktiga rykten så han lämnar henne där.
När Harriet sedan går in till Ashley hör hon Laurel sitta och förklara hur mycket han betyder för henne och att endast han kan hjälpa henne bli nykter. Harriet smyger ut innan Laurel upptäcker att hon varit där.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Oj vad det hände mycket idag. Jag förstår mig inte på Laurel. Hon verkar vilja ha tillbaka Ashley. Varför skulle hon då bli ihop med Marlon? Och hur ngn kan vara kär i Jay övergår mitt förstånd. Han är varken charmig, snygg eller trevlig. Tycker synd om Victoria. Hon är värd ngt bättre än skumma bröder och fånig pojkvän. Emma räddades av Finn. Han är för snäll för sitt eget bästa anser jag.

2016-04-12 @ 12:53:13
Postat av: jackson

Finn, Finn, sluta skydda Din elaka mamma!

2016-04-12 @ 16:28:17
Postat av: Gerd

Har undrat över Emma hon försvann ju för kanske 20 år sen varför ska hon börja måna om sönerna nu som är fullvuxna karlar och James han är nog också för mycket !!

2016-04-12 @ 17:14:02
Postat av: ELIZA

Och om Emma...HAR HON INGET EGET HEM??????????????????? Försvinn hem till Dej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men va f*n....Vad ska vi då reta oss på?...

2016-04-12 @ 18:12:35
Postat av: AnnaS

Hoppas nu bara att inte Harriet är så godhjärtad att hon offrar sitt förhållande med Ashley för att Laurel ska bli nykter. Det är inte Laurel värd.

2016-04-13 @ 01:34:39
Postat av: maria

Utöver Moira har vi Harriet som även hon visar sig vara en hycklare. Först skäller hon nästan ut Marlon och anklagar honom för att inte förstå eller stödja Laurel i sin alkoholism. Nu när hon själv drabbas av Laurels hänsynslösa beteende dröjer det inte länge förrän hon slår henne. För övrigt förstår jag mig inte på Harriets karaktär. Känner inget för henne och tycker inte att hon bidrar med ngr. Vissa karaktärer, vare sig man gillar dem eller inte bidrar med ngt, det kan jag inte säga om Harriet. Dessutom känns hennes och Ashleys förhållande helt dött. Det verkar inte finnas ngn kemi eller attraktion. Samma sak gäller Megan och Jai.

Victoria och Adam verkar vara en dålig kombination, den ena dummare än den andra. Att Adam gick till polisen gjorde bara saken ännu värre.

Varför mst det dras ut i hundra program innan James får reda på vad Emma håller på med? Tröttsamt.


2016-04-13 @ 01:41:09
Postat av: Anders

@Maria:
Ja James måste vara mer än lovligt blind, eller så har hans sinnen blivit avtrubbade pga för intensivt umgänge med kväverika substanser såsom gödsel, getter och Moira hehehe.

Laurel... Vilken miss!! Om det finns någonting som heter nyttig örfil, så var det den som Laurel fick! Väldigt välförtjänt!!

Vickan visar kurage och Adam är sitt vanliga impulsiva själv. Tänker han överhuvudtaget på konsekvenser innan han gör något?? Han har hjärtat på rätt ställe förvisso, men ibland så undrar man hur han ens har lyckats att överleva tonåren! IQ-Gråsparv!

Kaninkokerskan Emma lyckades med att ännu en gång få stackars Finn att ljuga för henne. Hon som gör rollen som Emma är en riktigt bra skådis dock. Det kan inte vara lätt att spela knäppgök med ett vänligt ansikte utan att det ser forcerat ut.

Val i Brenda-utstyrsel var dagens ljuspunkt! Ingen skam i den kroppen!:D

2016-04-13 @ 05:57:56
Postat av: Jonas

Förvisso gjorde Victoria fel som körde över Ashley under mordförsöket på Adam, men Laurel kastade verkligen sten i glashus när hon skällde ut Victoria. Har hon redan glömt bort hur hon dödade Marlons älskade pälsdjur?

2016-04-13 @ 10:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0