Tvätterimöte, testamente och telefonsamtal

Jackson är i Vivs affär och får Hazel till att bjuda honom på lite godis när Chas kommer in. Jackson går iväg och Chas frågar Hazel om grabbarna fortfarnade bråkar. Hazel svarar att Jackson är mer en älskande lugn typ än bråkstake.
Aaron träffar Jackson på cafét och får höra om en vän som har hundvalpar, en blandras mellan boxer och bulldog alltså en bulloxer men Aaron vill inte skaffa en ny hund som Mickey kan ge sig på. Aaron tror att Mickey inte ger sig förrän han fått sina pengar.

Ryans cellkamrat Curtis är lite grinig för att han inte hunnit ringa när de var tvungna att återvända till cellerna. Han komenterar Abi och Ryan men hon låtsas som inget hänt och är precis som vanligt och använder en rätt tuff ton mot Ryan.

David pratar med Leyla och han tror att Alicia kommer att lugna ner sig när hon inser att det inte är någon stor grej och att ingen får veta om hennes hemlighet. När han sedan kommer ut ur huset så ser han Alicia packa in Jacob i bilen för att de ska iväg. Han försöker övertala henne att inte åka men hon drar iväg utan att säga farväl till sin syster.

Declan kommer in på Home Farm och råkar lägga sig i när Nathan pratar med Natasha om Marks testamente. Nathan blir förbannad och Declan ber om ursäkt att han lagt sig i ett privat samtal och han vill att de har en vapenvila för att inte göra allt värre. Han blir sedan ensam med Natasha och erbjuder henne stöd och om hon vill ha hans sällskap när testamentet ska läsas upp.

Victoria ger Diane endel av sin lön. Diane vill inte ta emot pengarna men Victoria säger att hon vill hjälpa till nu när hon börjat jobba. Sedan går Vic iväg för att köpa bröd till puben eftersom allt är slut.
Doug får höra av Victoria att Diane fått pengar av henne så han ger henne brödet i Leylas butik.

Adele träffar Katie på puben och vill veta lite mer om Katie och Declan men Katie vill inte prata om det. När Adele tjatat om att hon ska nog fråga Nikhil och Jai om händelsen så erkänner Katie att det var Andy hon var med och att det inte betydde något för dem, det bara råkade hända. Adele blir upprörd när Katie försöker bortförklara händelsen. Sedan reser sig Adele och går därifrån, besviken över att inte ens kunna lita på en vän.

Curtis fortsätter att reta Ryan och Abi för att de verkar rätt nära varann men då säger Ryan att "du har större chans hos mig än hon har" och Curtis ser rätt chockad ut.

Alicia kommer tillbaka och erkänner för Leyla att hon inte har någon annanstans att ta vägen.
Dagen efter så kommer Terry för han och Alicia har kommit överens om att skjutsa barnen till skolan varannan dag. Det är Jacobs första dag i nya skolan och när han sedan kommer hem visar det sig att han blivit retad men att TJ ställt upp för honom. Leyla blir upprörd när hon hör att Alicia säger åt Jacob att "slå först och fråga sen" men David lugnar ner henne eftersom det är Alicia som är Jacobs mamma och hon bestämmer över honom och de kan inte lägga sig i hennes uppfostran av sonen.

Jackson träffar Aaron och säger att nu har han tagit hand om saken och betalat Mickey pengarna för bilen. Aaron blir rasande för han känner det som om Mickey dödat Clive och sedan fått en bil för det. De står ute på gatan och bråkar tills Jackson råkar säga att han är rädd om Aaron för att han älskar honom. Aaron blir tyst och sedan får han panik och rusar därifrån.

Scarlett är stressad för hon har endel att göra i företaget med en möhippa och Jimmy hör det så han erbjuder henne sin och Carls hjälp.
De går sedan till puben och träffar Nicola där. Scarlett frågar om hon ska ringa Eve och säga att hon ska komma tillbaka på en gång men Carl säger åt henne att Eve måste få reda upp sina problem i lugn och ro.

När det är dags för advokaten att läsa upp Marks testamente på Home Farm så vill han att de väntar ett tag ifall Faye ska dyka upp. Natasha tror inte Faye kommer och vill inte det heller men precis då kommer givetvis Faye in och ursäktar att hon är lite sen. Declan sitter i bakgrunden och ler.

Moira och Adam har åkt in till stan för att shoppa. Hannah är hemma med Isaac för att plugga men han vill hångla istället. Hannah är lite orolig eftersom hon vet att John kan komma in när som helst så hon säger åt Isaac att de borde plugga. Precis då kommer John in och vill ha te.
När Moira och Adam är klara så vill Moira gå förbi hos Holly. Hon ringer på flera gånger men ingen öppnar.

Abi säger åt Ryan att han måste städa tvättstugan och hon följer med honom dit. Det visar sig att hon bara ville hångla lite och de har en halvtimme på sig sedan säger hon att han måste tillbaka till cellen. (Har de ingen övervakningskamera i tvätteriet?)

Jackson är deppig eftersom Aaron inte tog det så bra när han sagt att han älskar honom. Han sitter på puben och pratar med sin mamma om saken när Chas kommer förbi. Hon blir väldigt förvånad över att höra att Jackson älskar hennes son.

Chas träffar sedan Charity på toaletten. Hon berättar om sin oro för att Carl kanske har någon annan, det är lite misstänksamt att han alltid sitter och pratar i telefon och att han behöver två mobiler. Charity försöker skämta bort allt men säger sedan att om Chas är osäker så bör hon kolla hans samtalslogg och sms. Chas säger att det inte är riktigt hennes stil att snoka.

Advokaten meddelar att Faye får 12000£ om året så länge hon lever sedan kommer det är bli Ryans pengar. När mötet är över börjar Nathan att skälla ut Faye. Declan lägger sig i och Wyldes får veta att han hjälper Faye sedan berättar hon att hon inte kommer att godta detta utan hon kommer att bestrida testamentet så länge det behövs bara inte Natasha och Nathan får några pengar...

Kommentarer
Postat av: Jackson

Det värmde att se Victoria så vuxen idag.



Abi och Ryan i tvättstugan! Aj, aj, farligt, farligt!

2012-06-14 @ 14:48:52
Postat av: Erik

Ja, Abi och Ryan lever verkligen farligt. Rätt åt Nathan och Natasha att Faye överklagar och Declan öppet erkänt att han stöder henne. Men hur kommer mor och son Wylde att reagera, om det drar ut på tiden. Jag tyckte också att Victoria såg ovanligt vuxen ut och betedde sig vuxet i dag. Bara en dag kvar nu till sommaruppehållet, börjar redan få abstinens.

2012-06-14 @ 16:59:56
Postat av: ELIZA

Rätt åt er , familjen Wylde!!! Tvätt stugan, har ju sagt att hon vill få sparken. Oj, oj, snacka om nödig. Tror hon på honom, så hinner dom väl hångla när han är frikänd! Varför blev Adele upprörd? Har hon inte gjort slut och släppt Andy?

2012-06-14 @ 18:39:06
Postat av: Tina

Det var ett par roliga miner på folk idag; Nathans och Natashas miner när de förstår att allt inte är klappat och klart för dem. Även Adels min när Katie berättade om Andy. Jag har aldrig gillat Adels "gå- påiga" sätt så jag tyckte att hon fick vad hon förtjänade.

2012-06-14 @ 18:53:04
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Marie G

Å nej, jag vill inte ha sommaruppehåll! Nu när det är så mycket spänannde på gång. Har kommit att verkligen gilla Hazel. Hon är i en klass för sig själv!

2012-06-14 @ 22:02:58
Postat av: Jackson

Jag var inte så förtjust i Hazel i början, men nu gillar jag henne skarpt!

2012-06-14 @ 23:02:19
Postat av: AnnaS

Hur kunde Declan få vara med när testamentet lästes upp? Det är väl ingen offentlig tillställning? I så fall hade ju Betty varit där!

2012-06-14 @ 23:40:11
Postat av: finländskan

Adele gjorde ju själv slut med Andy, hon har väl inget att göra med vem han är med.

Ojoj, Abi och Ryan, det är väl onödig stor risk att ta för lite hångel.

Hade hoppats lite på att Mark skulle ha lämnat allting till Faye, det skulle ha varit roligt ..

2012-06-15 @ 06:24:23
Postat av: Tina V

Adele har ju varit rätt öppen med att hon jagar efter en ny kille, då har hon väl inte något att gnälla över.

Hur ska man stå ut flera månader utan HTG, dom kunde gott sänt några veckor till.

2012-06-15 @ 08:33:58
Postat av: Jonas

AnnaS: Declan var inbjuden i egenskap av affärspartner/majoritetsägare i familjeföretaget. Jag tvivlar på att Betty var inbjuden, trots hennes idoga städande/tjuvlyssnande på Home Farm.



Håller med Tina och Tina: rätt åt Adele.



Kan inte Leyla någonsin tala sanning? Nu ljög hon om att David haft sönder bilen.



Undrar om Abigail kommer att flytta till byn?

2012-06-15 @ 08:42:24
Postat av: Chas

Jag blir tokig! Sommaruppehåll? Hur länge, någon som vet? Jag har blivit absolut Emmerdale-beroende.

2012-06-15 @ 13:00:35
Postat av: Chas

Jag blir tokig! Sommaruppehåll? Hur länge, någon som vet? Jag har blivit absolut Emmerdale-beroende.

2012-06-15 @ 13:01:43
Postat av: Jonas

Chas: tror att det börjar igen i mitten av augusti (den 21?).

2012-06-15 @ 18:43:43
Postat av: gerd

För den som är beroende av Emmerdale finns ju You Tube.Själv blev jag så nyfiken vad som ska hända med Ryan så jag tog reda på ,så nu vet jag!!

2012-06-17 @ 19:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0