Uppbrott

Cain och Aaron är utanför verkstaden när Jackson kommer dit. Han vill bjuda sin pojkvän på en öl senare och de bestämmer sig för att ses. Jackson bjuder även med Cain som muttrar lite.

Aaron kommer hem samtidigt som Paddy och Rhona kommer tillbaka från ett kundbesök. Aaron upptäcker att Clive ligger utanför sin hundkoja och hunden är alldeles blodig så han ropar på Paddy.
Paddy och Rhona gör allt vad de kan för att rädda Clive.

Eve och Carl är på kontoret när hon berättar att hon tänker åka till Frankrike för att lösa problemen med hennes blivande exman. Hon erkänner att hon behöver komma ifrån Carl också. Han blir besviken för han vill inte att hon åker. Eve säger att det är bäst att de tar det lite lugnt ett tag för annars är risken att de upptäcks ganska snart för hon tror att Jimmy misstänker något redan. Hon går sedan iväg för att träffa Edna som vill prata med henne.
Edna är orolig för Eve och hennes män men lovar att ställa upp för henne när helst hon behöver.

Justin kommer hem till Leyla och Alicia blir förbannad för att systern skvallrat om var de är. Justin är bara intresserad av att träffa sin son men Alicia surar och vill inte det. Leyla går iväg och låter dem reda upp sina problem. När hon sitter på puben så kommer Justin dit och ber henne prata med systern om att han vill kunna träffa sin son.

Jackson sitter utanför puben och väntar på Aaron och Cain. När han ser Cain komma ensam blir han förvånad men finner sig i situationen och börjar retas med honom. Cain gillar inte alls att Jackson "flirtar" med  honom men precis då ringer Aaron så Jackson skyndar sig hem till honom.

Marlon kommer hem och ser att Lizzie inte är på sitt vanliga glada humör. Hon berättar att Bob nobbat henne och Marlon blir förkrossad eftersom han trodde de skulle bli ett perfekt par och han känner att han uppmuntrat henne till att försöka med Bob.

Jimmy möter Carl på puben och säger till honom att ta det lugnt med Eve för Chas skull. Carl fortsätter att förneka att det skulle vara något mellan dem. Senare erkänner Carl att de flirtar lite med varann men att det inte är mer än så. Jimmy påminner sin bror om hur det gick med Lexi när han flirtade med Chas men Carl säger att det var skillnad för han älskar Chas. Jimmy säger då till Carl att komma ihåg det...varje dag.

Jackson försöker lugna ner Aaron som är jätteledsen för att Clive är illa skadad. Aaron är helt säker på att det är Mikey som bussat sin hund på Clive och han tänker ge igen. Jackson försöker få Aaron att inse konsekvenserna av sitt handlande och vad som kan hända om de fortsätter att ge igen på varann. Aaron lyssnar inte som vanligt.
Paddy kommer in och säger till Aaron att komma för att ta farväl av Clive. Aaron vill att Paddy försöker rädda hunden men får till svar att det inte går. Paddy ger Clive en spruta så hunden somnar in för alltid. Aaron är så ledsen men kramar sedan om Paddy.

Eve ska åka iväg och Carl erbjuder henne att skjutsa henne till flyget men Jimmy hör det och stoppar honom. Eve och Carl börjar reta Jimmy för att ha en flickvän och då blir Jimmy nervös för tänk vad Nicola skulle göra om hon fick höra något liknande, även om det inte är sant.
Hemma hos Kings vill Carl ta farväl av Eve men hon nobbar honom och precis då kommer Chas hem. Carl är fortfarande väldigt besviken över att Eve åker iväg.

Jackson orkar inte med Aarons våldsamma humör och planerna på att han alltid ska ge igen. Han packar sina saker och flyttar hem till Andy istället. Hazel blir orolig och vill flytta med honom dit men Paddy har henne gärna kvar som hyresgäst.
Chas möter Jackson när han är på väg in i Andys hus och hon blir inte alls glad när hon hör vad som händer. Hon rusar in på puben och skäller ut sin son.
Charity som sitter vid samma bord hälsar från Cain att "Aaron ska ta det lugnt och skärpa sig och sköta om verkstan på bästa sätt medan han lämnar Sarah på Jersey"

Leyla tar hand om Jacob medan Alicia letar efter en bostad åt dem. Doug märker av den spända stämningen och han är orolig för Leyla. Eric kommer förbi och talar om att han är på väg att hämta David på flygplatsen.
Leyla tar med Jacob till Rhona för att se kattungarna som finns på kliniken.

Paddy och Rhona småbråkar med varann om att ha egna barn eller inte, eller att ta hand om andras barn så som Paddy tagit hand om Aaron. De fortsätter att retas med varann och tillslut jagar Paddy Rhona till puben där Marlon får se dem. När Marlon får höra att de pratat om barn så blir han lite nervös, som tur är så säger Diane till honom att gå in och börja jobba igen.

Aaron går hem till Andy för att prata med Jackson men det blir inte bättre mellan dem. Aaron går därifrån och han är arg och besviken.

Alicia är på väg att packa bilen för att flytta men Leyla vill att de stannar. De går in och bråket mellan systrarna fortsätter. Plötsligt så kommer Doug in och säger att Eric är tillbaka med David. Eric och Doug får gå ut och leka med Jacob medan Leyla ska prata med David. Alicia blir kvar och hon får höra när Leyla försöker slingra sig när David frågar henne om hur allt ligger till. Alicia blir förbannad och säger som det är, att Leyla är Jacobs mamma.
Leyla skyndar sig att säga att Alicia är Jacobs mamma även om det är hon som egentligen fött barnet.
Alicia går ut så David får prata med Leyla. Han är förbannad och besviken över alla lögner Leyla haft, hur ska han någonsin kunna lita på henne igen.

Kommentarer
Postat av: Erik

Sorgligt med hunden. Hur ska det nu gå, ska Jackson lämna Aaron? Och David - kan han lita på Leyla efter det här, efter att hon ljugit så mycket? Vem väljer hon, honom eller sonen - eller båda? Svårt val. Skönt att Eve kom iväg i alla fall.

2012-06-12 @ 16:20:18
Postat av: AnnaS

Stackars hunden! Jag grät så tårarna sprutade! Men jag undrar om han spelade så bra eller om han fått nån slags bedövning? Såg ni svansen?

Vad ska Aaron göra nu? Nån jobbig hämnd blir det väl och den blir förmodligen jobbigast för Aaron själv.

Jag hade hoppats att Carl och Eve skulle bli avslöjade. Skulle gillat att se Carl ha ångest!

2012-06-12 @ 17:30:59
Postat av: Carina

Fy vad sorgligt med Clyde!Också sorgligt att det här nog blir slutet för Aaron & Jackson. Aaron har bara hämnd i huvudet och Jackson har ju sett nog av den sidan... Aaron kanske skulle hänga med Andy på sån där Anger management kurs!

Det är många som "försvinner" - maisie, debbie, eve och nu jackson (och söta Clyde, snyft)

2012-06-12 @ 18:28:23
Postat av: Katarina Cinnamon

Jackson flyttade till Andy, så då försvinner han ju inte i alla fall :-) Så sorgligt med Clyde.

2012-06-12 @ 19:49:43
Postat av: Angelica

Visste ni att Clyde heter egentligen Duke och gick i pension efter 9 år som filmhund. Han har fina meriter och har vunnit flertalet priser bl.a. "reserve champion" i en Polis och Service hund tävling.?



Btw. Clyde och Aaron stod varandra nära och jag förstår att Aaron nu vill ge igen men han kanske borde ta och tagga ner lite. ( Även om hans storyline inte är så )Emmerdale måste ju ha lite badboys i byn också..

Nu när Jimmy vet varför säger han inget till chas? mesproppen där.. Stackars Chas som inte vet något.

JA, när har Eve lämnat för ett tag få se hur länge hon håller sig borta...

2012-06-12 @ 20:34:16
URL: http://lillnos.se
Postat av: Jonas

Tänk om Leyla någon gång kunde hålla sig till sanningen. Jag förstår att David inte litar på henne, hon är helt sanslöst oärlig.



Systern är ganska jobbig, men hon är åtminstone ärlig. Om inte hon hade berättat för David han han nog aldrig fått reda på sanningen.



Abigail verkar väldigt intresserad av Ryan, kanske får han något gott utav hela historien (om de nu blir ett par).

2012-06-12 @ 21:01:40
Postat av: Malin

Fy sjutton vad hemskt det var med Clyde!

Tyckte det var lite väl, kunde han inte bara ha blivit väldigt skadad men att det gick att rädda honom. Minns när Sadies hund blev förgiftad och dog, det var också så hemskt så man vart illamående.

Börjar bli lite väl tjatigt det där med Eve och Carl nu, tycker jag.

2012-06-13 @ 00:05:22
Postat av: Tina V

2012-06-13 @ 08:15:20
Postat av: Tina V

Oj! Datorn vill inte vad jag vill idag.

Tycker också det var onödigt att Clive skulle avlivas, vad tillför det serien mer än sorg.

Jag tycker att David överreagerade när han fick reda på att Leyla hade en son, vad spelar det för roll vad hon gjorde innan dom träffades?

Vilken dum fråga om hon skulle välja mellan honom eller sonen, vem skulle välja bort sitt barn för en tillfällig pojkvän.

Det var inte länge sedan han både ljög och nästan var otrogen med en annan kvinna.

2012-06-13 @ 08:19:35
Postat av: Jackson

Mest eländes elände i HTG nu. Blir det en förbjuden relation mellan vaktdamen och Ryan lär det bli ännu mer problem. Fram för litet LYCKA innan sommarstoppet!

2012-06-13 @ 09:38:05
Postat av: Carina

Tack, vilken bra blogg, hade missat att Jackson flyttade in till Andy!

Alicia är bara för mycket. Otrevlig och otacksam människa som bara tänker på sig själv. Dumt av Leyla att inte följa med till flygplatsen och berätta. Man förstår ju ändå att David blev lite chockad att där helt plötsligt är massa folk där!

2012-06-13 @ 10:27:35
Postat av: Stina

Jag har redan tröttnat på Alicia vilken jobbig människa. Håller med er att det var sorgligt att Clyde dog, kunde han inte ha fått överleva. Hur ska det gå för Scarlett och Eve och deras företag, de verkar inte lägga ner så mycket energi på det. Är lite trött på att alla kvinnor i Emmerdale framställs som dras största och enda hobby är att shoppa

2012-06-13 @ 10:56:08
Postat av: Tina V

Jag hoppas att Leyla tar hand om sin egen son, en sådan gaphals till mamma som Alicia är skulle jag ha svårt att lämna mitt barn hos.

2012-06-13 @ 11:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0