En tv, en klocka, ett par kalsonger och Tom Cruise

Chas och Charity dyker upp bakom Eve som står vid bardisken på strippklubben. Hon vänder sig om samtidigt som hon säger "att det tog lång tid". Tjejerna undrar givetvis om hon visste att de skulle komma och då skyller hon på att Scarlett sagt det. Eve blir nervös och säger att hon måste gå på toa men precis då kommer Carl in på klubben. Han och alla tre tjejer ser varann och han skyller på att han tänkt hämta hem Scarlett eftersom hon inte borde vara på ett såndant här ställe. Alla fyra blir kvar på klubben och när Chas och Charity går fram till scenen där killen ska strippa hamnar de nästan i bråk med en tjej som är på sin möhippa. Eve sitter kvar med Carl och när de andra tjejerna inte ser smeker hon honom på låret.

Cain besöker Ryan som är rätt sur för att Cain inte hjälper honom men Cain skyller allt på rättssystemet.

Polisen kommer hem till Bartons för att ta upp anmälan om inbrott. Polisen lovar att göra vad de kan men säger att man inte ska ha så stora förhoppningar om att få tillbaka alla saker. Sedan frågar de om hur det gått med Holly och då inser John att hon faktisk kan ligga bakom inbrottet. Moira blir förbannad för hon vill inte alls tro att det är så.
Moira är sedan sur på John för att han medgett för polisen att Holly kan ha varit ansvarig för inbrottet. John och Moira fortsätter att bråka med varann och hon  är rädd att Holly kommer att bli förbannad på dem igen för det de gjort. Hon blir så upprörd att hon lämnar huset i vredesmod.
John letar efter henne och hittar tillslut sin fru sittandes på en höbal i ladan. Hon är förbannad på sin man och när ha kallar Holly för missbrukar blir hon ännu mer sur. Han säger att han älskar sin dotter och vill hjälpa henne med hennes problem men då måste man inse fakta.

Chas och Charity är rätt fulla när sällskapet kommer tillbaka till byn. De fortsätter drickandet på puben men Eve skyller på att hon ska hem och Carl säger att han har lite att fixa. När Chas och Charity gått så börjar Eve och Carl att hångla utanför Ednas hus. Edna hör att någon är där och de gömmer sig i trädgården.  När Edna inte ger sig utan vill veta vem det är utanför så skickar Eve hem Carl. När Eve sedan smyger sig in efter att allt är lugnare så sitter Edna i mörkret och väntar på henne. Edna är helt säker på att Eve haft manligt sällskap med sig och vill veta vem det var. Eve fortsätter att förneka och säger att hon var ensam. Edna ber sedan Eve att inte svika henne något mer.

Chas och Charity kommer ut från puben och nu är de ännu fullare. De möter Leyla och Gennie och Chas ger Gennie strippans kalsonger. Gennie blir inte glad över presenten. Precis då kommer Eric pratandes i mobilen. Leyla får veta att han pratat med David och hon blir besviken eftersom David inte svarar när hon ringer.

Nicola är sur för Val inte är på jobbet när det behövs. Jimmy säger att han hört att Diane är på väg hem igen och då blir Nicola rädd att Diane vill ha tillbaka puben men då lugnar Jimmy henne och säger att så är det inte.
Senare när Val kommit så frågar Nicola om var Diane ska bo när hon dyker upp och Jimmy svarar att hon kan väl hyra ett rum hos dem. Moira kommer och Nicola är först sur för att hon är sen igen men när hon får veta om inbrottet så blir hon tyst ett tag.

Moira som mår dåligt får stöd av Laurel och hon får veta allt om Moiras problem. Precis då kommer Nicola med Moiras telefon som ringt och ringt. Moira ringer upp den som sökt henne och får veta att deras tv är spårad till en pantbank. John och Moira åker till polisen och de får se en bild från övervakningskameran i pantbutiken. De ser på en gång att det är Holly som lämnat in tv:n. Tyvärr så är Hannahs dator och Moiras mormors ring fortfarande borta.

Marlon kommer över till Paddy för att spela kort och han säger att han önskar att de två har en speciell hälsningsgest men Paddy är inte så förtjust i idén. Rhona kommer förbi och hon får komma in till spelkvällen.
Marlon säger senare att han tycker Paddy borde ha en flickvän. När Marlon går på toaletten så pratar Rhona med Paddy om saken. Hon säger massa bra saker om honom och att han är underbar men märker sedan att hon kanske sagt lite för mycket så hon tystnar. Paddy är genast på bättre humör.

På Kings kontor får Eve och Carl en lite stund för sig själva så de kan prata. Scarlett är på övervåningen och Edna har gått iväg till församlingsmöte.  Carl föreslår att de ska passa på att gå hem till Eve eftersom Edna kommer att vara borta ett tag. Eve säger till Scarlett att hon ska gå hem för lunch och Carl smiter iväg strax efter. Eve och Carl börjar kyssa varann så fort de kommer in och de fortsätter sedan till Eves rum.
När de är klara upptäcker Eve att Edna och Betty är på väg in så Carl får smita ut via bakdörren.

Edna undrar givetvis varför Eve är hemma och får veta att det bara var för lunchen. Edna är lite orolig för att Tootsie verkar så konstig och Betty tror att även hon behöver lite sällskap, precis som Edna haft... Edna förstår inte vad Betty menar så Betty tar upp en herrklocka som ligger på golvet. Edna tror att den kanske är Ashleys.

Adam kommer hem och får veta att det var Holly som tagit sakerna blir han så förbannad att han säger att han vill döda henne.
Moira erkänner att John känner Holly mycket bättre an vad hon gör. Hon har svårt att tro att deras dotter blivit som hon blivit. Han säger att Holly inte är sig själv nu och att de måste förstå det. Han är orolig för Holly men även för att förlora Moira också. Hon lovar att det kommer han inte göra.

Nicola får höra av Rodney att Angel tagit sitt första steg och det tär på Nicola att inte ha varit där när det hände.
Jimmy frågar Betty om inte hon vill ha en sherry med citron och hon tackar ja. Jimmy börjar jonglera med tre citroner och Betty säger att han är precis som Tom Cruise. Val tar ner honom på jorden snabbt genom att säga att han inte är lika snygg som Tom och inte lika smal.

Edna frågar ut Eve om klockan och Eve säger att det måste vara James och att hon tänkt panta dem. Edna märker direkt att Eve ljuger så hon tror att Eve har en affär med John igen. Eve förnekar det och då undrar Edna varför Eve inte kan berätta vem hon träffar. Eve fortsätter att förneka att hon träffar någon så Edna blir så besviken på henne som ljuger så hon säger att Eve inte får bo kvar om hon fortsätter att ljuga. Eve blir förbannad och säger att hon får träffa vem hon vill men Edna står på sig, om Eve inte säger sanningen så får hon flytta ut.

Eve går hem till Chas och berättar att hon blivit utslängd av sin farmor. Chas undrar om det inte går att lösa men Eve säger att hon inte kan flytta tillbaka. Chas säger då att Eve får bo där.
Carl kommer hem och när han får höra nyheten om att Eve flyttat in hos dem blir han väldigt grinig. Chas går iväg och Carl säger till Eve att hon inte kan bo där. Eve svarar att det var Chas som föreslog det. Chas kommer in igen i rummet och hon säger till Eve att strunta i Carl som surar, för han kommer ändå att stortrivas i ett hus fullt med kvinnor.


Trevlig helg allesammans!

Kommentarer
Postat av: Erik

Eve och Chas under samma tak! Det kan aldrig gå väl. Men han blir väl tvungen att hålla sig i skinnet, om han inte vill bli påkommem. Ovanligt att se Edna utan hatt i dag, trodde hon sov i den, men hon hade tydligen ett hårnät. Moira har varit alldeles för naiv när det gäller Holly, skönt att hon blev sams med John till slut i alla fall.

2012-06-01 @ 14:41:32
Postat av: Carina

Eve´s dåliga samvete gick snabbt över! Nu har nog Carl fått lite mer än han kan hantera, när Eve flyttar in...

Äntligen har Moira fattat! Synd att det skulle behöva gå så långt, har blivit onödigt mycket bråk inom familjen.

2012-06-01 @ 14:42:15
Postat av: Andrea

Ja, de behöver hitta Holly och sen ska hjälp, skicka gärna i väg henne till kliniken som Masie var.



Börjar Nicola tröttna på puben??? hon vill nu inte köpa den men Jimmy vill det!!!

2012-06-01 @ 15:20:00
Postat av: irene

Trodde aldrig jag skulle kunna leva mig in i en serie så här mycket. Nu går jag här o är skitförbannad på carl o eve o mår jättedåligt över stackars chas,som om det vore på riktigt!

Hoppas hon får reda på det snart o ger dem vad de förtjänar,annars gör jag det;)

Skönt att Diane verkar vara på väg tillbaka!

Ja,Nicola verkar ångra sig angående puben,det var ju typiskt nu när Jimmy verkar trivas riktigt bra!

2012-06-01 @ 16:41:10
Postat av: Frk Höger

Det är som flera andra sagt här, HTG är beroendeframkallande och personerna är som släktingar och vänner. ;)

Jag tycker inte helt synd om Chas för hon gjorde samma sak mot Paddy men Carl är ett svin...oh yes!

Bartons förhållande har fått stå ut med en massa elnände, hur mycket klarar de egentligen? Hoppas det blir bra nu mellan dem.

2012-06-01 @ 16:48:50
Postat av: Hanna

Som vanligt stör jag mig på att de super sig redlösa en vardagskväll, inte många som kan göra det. Dessutom, de gick på strippbar och var ändå hemma långt innan puben stängde klockan elva. Lite overkligt att en massa folk hinner till och från krogen före kl 23.

2012-06-01 @ 17:43:03
Postat av: Tina

De har kanske tidigare tider i England, Hanna.

2012-06-01 @ 19:25:30
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: ELIZA

Herredjävlar, kan ju bara sluta med katastrof, att Eve flyttar in hos Chas och Carl!! Inte kan dom hålla sej. Håller med Carina, Carl har nog fått mer än han klarar av. Ha ha, rätt åt honom!!!!!

2012-06-01 @ 19:50:01
Postat av: Andrea

Ja, de är rätt åt Carl tänkte jag när man fick reda på att Eve flyttar in hihi



Men jag tycker att ändå så passar Carl och Chas ihop på något sätt. De ska vara ett par i serien och så ska Carl förstöra allt igen... tidigare så var det ju Carls pappa Tom som ville förstöra allt mellan Carl och Chas. Men detta är ju en såpa så de har väll gift sig år 2020! Varför ska Chas supa så igen? fast hon är lite rolig när hon är full. Tycker ni andra också att Carl och Chas hör i hop? Kan inte du Marie starta en omröstning om det? vore intersant att se svaret.

2012-06-02 @ 01:21:30
Postat av: Andrea

Jo, håller med en tidigare inlägg för ett tag sen där någon skrev att det finns inga lyckliga par i serien och inte så många par längre heller. Det enda lyckliga som inte har några problem är väll Eric och Val vem hade trott det för några år sen. Men de passar ihop.

2012-06-02 @ 01:24:48
Postat av: Andrea

Jag stör mig så på Eve också. Först var det uringen och nu är det att hon ljuger också. I dag ljög hon för Edna (som inte trodde henne bra Edna) och sen så sa hon ju till Chas och Carl att Edna hade kastat ut henne vilket inte var sant utan hon valde själv att flytta ut. Leyla är en annan som ljuger också........ fy på dem jag hatar när folk ljuger en rätt upp i ansiktet.

2012-06-02 @ 01:30:16
Postat av: Andrea

den kom inte upp

2012-06-02 @ 01:39:55
Postat av: Andrea

jaaaa nu är de uppe

2012-06-02 @ 01:41:06
Postat av: ELIZA

Helt rätt!! Folk som ljuger kan man inte lita på i något avseende. Har själv "tappat" kompisar p g a sånt. Accepterar inte att bli ljugen rakt upp i ansiktet.

2012-06-02 @ 08:37:56
Postat av: Kristina

När ska det lösa sig för Ryan? Det måste bli ett svar på det innan uppehållet!!!!

2012-06-02 @ 08:41:53
Postat av: Pandora

Rätt åt psykopat-Calle om han åker dit, och lika rätt åt Eve. Jag har fortfarande inte förlåtit henne för det hon gjorde första omgången hon var med i serien. Rätt åt Chas med för den delen. Oärlig, otrogen, skränig och rent sovjetiskt ful! BLÄÄ!!



Vad tusan är det med Leyla egentligen? David har nu gett henne ett flertal chanser att berätta vad det är som står på, men hon vägrar. Det måste vara ett riktigt fult och stinkande skelett som står och stinker i garderob.



Hoppas precis som Kristina här ovanför mig att Ryan-historien får sin upplösning innan sommaruppehållet. Kommer att bli svårt att njuta av ledigheten annars.

2012-06-02 @ 12:24:41
Postat av: finländskan

Nästan varje dag då jag läser era kommentarer så märker jag hur facebook har påverkat mig. Jag skulle ofta vilja klicka på "gilla" vid kommentarerna, men märker ju varje gång att det inte finns den möjligheten här. Det skulle vara roligt att veta om nån av er andra upplever samma sak.

2012-06-02 @ 20:08:55
Postat av: En annan finländska

Håller med dig har också samma känsla.Tänk att man lever sig så in i allt som händer och jag hoppas att det löser sig för Ryan snart.Konstigt att Nathan dyker upp var än Natasha och Declan än är,fy för Nathan!!

2012-06-02 @ 20:48:04
Postat av: Erik

Synd att fotbolls-EM och OS ska komma samma sommar och sändas på både TV4 och SVT. Annars kanske vi hade fått se HTG åtminstone några dagar till, nästan fram till midsommar och programmet varit tillbaka ca 1 augusti. Nu är det bara nio dagar/18 avsnitt kvar till sommaruppehållet, så Ryan lär nog få sitta i finkan över sommaren, men förhoppningsvis rätar kanske några andra frågetecken ut sig innan vi tvingas avstå från HTG i nio veckor. Tyvärr verkar det vara sommartorka på alla kanaler de närmaste veckorna i varje fall på grund av fotbollen och alla andra långserier tar sommaruppehåll, så abstinensen kommer nog att bli svår, speciellt för oss HTG-vänner.

2012-06-03 @ 09:37:55
Postat av: AnnaS

Kan nån förklara idén med att sända samma idrottsevenemang på flera kanaler samtidigt? Jag som är fullständigt ointresserad av sport blir fruktansvärt irriterad av sånt. Skulle kanske kännas bättre om jag förstod varför.

Känns lite konstruerat det här med att Eve ska flytta in hos Chas och Carl. Men det betyder ju att Chas inte misstänker nåt.

2012-06-03 @ 09:55:19
Postat av: Jonas

Moira är så dum att jag saknar ord.

2012-06-03 @ 09:56:13
Postat av: Erik

Att fotbolls-EM och OS går i flera kanaler beror nog på att det är så dyrt, så att man kommit överens om att dela på kostnaderna. Att båda kanalerna sänder evenemang som princessbröllop samtidigt gör man nog bara av prestigeskäl - helt bortkastade pengar.

Ja, Jonas, Moira är dum som spån, John är mer handlingskraftig - men frågan är om ens det hjälper mot någon som Holly, hjälper det ens med vård?

2012-06-03 @ 12:50:48
Postat av: Andrea

OS går bara i SVT Kanalerna........ Men fotbollen i båda.

2012-06-03 @ 18:33:53
Postat av: Tina

Ett par som känns lite udda är Declan och Natasha. Han full av passion och hon kall som is. Fast man vet ju inte vad som händer när vi inte ser.

2012-06-03 @ 22:02:22
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Jonas

Erik: ja, hon verkar vara väldigt djupt nere i knarkträsket. Det är nog bara vård som kan hjälpa nu (även om hon måste vilja bli ren själv också).



2012-06-04 @ 09:32:39
Postat av: Jackson

Vad härligt att se Diane bli riktigt förbannad och ryta till!

2012-06-04 @ 13:12:22
Postat av: Anki H

Pandora: ( eller någon annan!)

Snälla, kan du inte berätta kort om vad Eve hade för sig sist hon var med? Fattar att Katie måste vara inblandad men jag minns verkligen inte... eller var det innan jag började titta? ( ca 10 år) fast det kan det väl inte vara..... Eve är ju inte så gammal!? Snälla hjälp mig!

Tack!

2012-06-04 @ 13:18:18
Postat av: Stina

Jag kan inte hjälpa att jag gillar Natasha och hoppas att hon skall klara sig ur det här på något vis (men inte på Ryans bekostnad) Jag har glömt hur mordet på Mark egentligen gick till . Sköt Natasha inte av misstag, det var väl inte meningen eller? Jag vet heller inte vad som hände mellan Katie och Eve, måste ha varit före min tid.

2012-06-04 @ 13:34:22
Postat av: Stina

Jag kan inte hjälpa att jag gillar Natasha och hoppas att hon skall klara sig ur det här på något vis (men inte på Ryans bekostnad) Jag har glömt hur mordet på Mark egentligen gick till . Sköt Natasha inte av misstag, det var väl inte meningen eller? Jag vet heller inte vad som hände mellan Katie och Eve, måste ha varit före min tid.

2012-06-04 @ 13:35:01
Postat av: Andrea

det var nåt med en rektor som de skulle busa med som dog tror jag och katie var med och andy också.

2012-06-05 @ 16:50:57
Postat av: Anonym

Här från wikipedia



I september 2001 på en utekväll i Hotten, Eve, Marc, Andy Sugden , Ollie Reynolds och Katie stal en bil efter att ha missat sista bussen hem. De blev inblandad i en Hit and Run olycka , vilket resulterade i döden sin lärare, Miss Strickland. Marc som körde bilen, men Eva höll huvudet kallt uppmuntrade gänget att ljuga om olyckan.



Under 2002 Eve fortsatte att hålla banan av lögner går fram Marc erkände. Eve sanna färger kom till sin farmor uppmärksamhet, när Evr sparkade Edna s yorkshire terrier Batley. Edna var chockad och skickades Eva att leva med sin moster, Lily Butterfield som faktiskt är hennes riktiga farmor.



För Eve är dotter till Peter Birch , biologisk son Lily Butterfield , och antog son Harold och Edna Birch.

2012-06-05 @ 16:57:53
Postat av: MammaMia

Stina!

Mark hade skrivit ett avskedsbrev och satt i skogen med geväret och skulle skjuta sig själv när Natasha hittade honom och försökte övertala honom att inte begå självmord.

Till slut sansade han sig och sa att han bestämt att han skulle gottgöra allt dumt han gjort och komma tillbaka hem till familjen, som om ingenting hänt.

Då slog det över för Natasha som sa att han inte fick bestämma någonting mer, och sköt honom bakifrån. Sex fot ifrån honom har jag för mig polisen sa att de hade räknat ut att förövaren stod.



Så nej, definitivt inte av misstag!

2012-06-07 @ 00:10:50
URL: http://miabw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0