Man mot man eller hund mot hund

Carl och Eve går tillsammans på byvägen och han säger att han tycker hela situationen är frustrerande med att hon bor så nära men att inte kunna röra varann. Eve säger att det är lika svårt för henne.

Bob äter frukost på cafét och Hazel inser direkt att han försöker undvika Lizzie. Hon säger åt honom att prata med Lizzie innan det blir värre.

Charity möter Andy på cafét  och hon frågar om Sarah får komma över på kvällen eftersom Debbie sagt att de ska dela upp det med att ha Sarah varannan kväll. Andy surnar till och säger att han vill att hon kommer i ordning först innan hon sover hos Charity men att det går bra nästa kväll istället. Andy ser sedan Katie komma in och han ber henne om ursäkt för gårdagen. Han ursäktar sig med att han inte förstår varför han är som han är.

Rodney och Terry kommer till verkstan och ser att vindrutorna på bilarna är krossade och även några däck har förstörts. De inser på en gång att det är Mikey som är ute efter Aaron som gjort detta. Cain kommer förbi och han blir inte heller glad när han ser vad som hänt.

Ryan får besök i cellen av Adi som förvarnar honom att de kommer att ha en inspektion av cellerna senare under dagen och han bör ta bort chipsen han fått av henne. När det senare blir inspektion så passar Adi på att kroppsvisitera Ryan.

Carl säger till Edna på kontoret att han tänker jobba lite hemifrån så hon får hålla koll på kontoret så länge. Eve hör det och märker hans flin. Lite senare kommer Eve hem till Kings och hon kramar om Carl bakifrån när han precis häller upp ett glas vin. Han blir förvånad över att hon kommit och precis då kommer Chas ner för trappan och hon är klädd i morgonrock. Eve inser att han inte "bett" henne att komma dit utan att han tänkt träffa Chas hela tiden. Eve skyller på att hon bara tänkt äta lunch hemma.

Rhona försöker få Paddy att träffa tjejer så hon utmanar honom att bjuda någon tje på puben på en öl och han vill bjuda henne men hon tackar nej. De fortsätter att prata och när Marlon sedan kommer så har hon missat att hon skulle träffa honom. Marlon tar det lugnt och Rhona går för att köpa öl till honom och Paddy. Paddy ber om ursäkt för att det är hans fel att Rhona blivit sen.
Bob frågar Rhona lite skämtsamt om hon tänkt rymma med Marlons bästa vän.  Hon blir lite generad men svarar att hon inte tänkt det.

Andy ändrar sig angående att Sarah ska sova över hos Charity för att han ska få en chans att prata ut med Katie.
Sarah står sedan och viskar med Noah och både Charity och Cain får höra att Andy bråkat med Katie så Sarah hört och sett det. Cain blir förbannad och vill prata med Andy men Charity stoppar honom från att gå dit.

Katie och Andy träffas hos honom och han får chansen att prata ut. Han skyller inte på henne utan inser att allt är hans fel. De dricker vin och pratar, Andy berättar hur mycket Katie betyder för honom och att hon alltid gjort det och att allt som gått snett är hans "fel val" han gjort i livet. Det slutar med att de kysser varann och Katie blir kvar över natten.

Bob gör allt för att undvika Lizzie både hemma och på puben. Hon frågar om de ska ut och äta någongång eller om hon får bjuda på middag hemma och Bob svarar att så kan det nog bli.
På puben frågar sedan Hazel honom om hur det gått och han erkänner att han inget sagt. När Lizzie kommer in på lunch så försöker han prata med henne och tillslut lyckas han få fram att han bara vill vara hennes vän. Lizzie blir besviken och försöker att inte visa det först utan låtsas som om det är det enda hon ville också men hon får bråttom därifrån.

Katie kommer hem på morgonen och Adele ser genast att hon inte sovit hemma och har samma kläder som igår. Hon försöker pumpa Katie på var hon varit men får undvikande svar. När Adele sedan gissar på att Katie tillbringat natten med Declan så svarar Katie bara att "lova att inget säga till någon"

Sandy pratar med Edna om att förlåta folk för deras brister och att man ska vara rädd om sin familj. Det får Edna till att prata med Eve och säga att hon alltid är välkommen att prata om sina problem med henne. Eve får brev från sin man i Frankrike och det kanske kan underlätta skilsmässan.
På kontoret är Eve lite distraherad och tänker på annat. Edna säger att hon vill hjälpa Eve och frågar om det är den gifta mannen som stör hennes tankar. Eve erkänner då att det är det.
Carl skickar sedan iväg Edna på ärenden för att kunna kramas med Eve. Han säger att de bara måste vara lite smidigare i framtiden, så kommer de kunna ses.

Andy hämtar Sarah hos Charity och hon påpekar att "man bråkar inte när barnen är i närheten osv.." Zac som är där förstår inte vad hon menar men tror att hon pratar om henne och Cain.
Andy går sedan till Diane och pratar med henne. Han kan inte låta bli att berätta om natten med Katie och Diane varnar honom för att det är lätt att någon av dem blir sårade om de försöker igen.

Katie kommer till puben när Andy gått och Diane erbjuder henne en kopp te och lite samtal för att prata ut. Katie erkänner att hon tycker om Andy men att natten varit ett misstag. När Andy sedan kommer tillbaka följer han med Katie hem för att hon vill prata med honom. Hon säger att hon inte ångrar natten men att de bör vara vänner. Andy tar det hon sagt rätt lugnt även om han kanske velat försöka igen. Hon säger att Andy fortfarande älskar Adele och att hon inte vill vara hans andrahandsval. De hör när Adele kommer hem och Andy får bråttom därifrån. Katie säger att Andy bara varit där för att låna tepåsar.

Jackson försöker prata med Aaron om att lämna tillbaka pengarna till Mikey och tillslut när även Paddy fått reda på det så säger Aaron att han ska ta hand om allt.
Han tar med sig Clive, fast Paddy sagt åt honom att inte göra det, och åker hem till Mikey. När Clive skäller så ser Mikey lite orolig ut och Aaron säger åt honom att han får sälja sin skitbil vidare för han får inga pengar av honom i alla fall.
Aaron återvänder hem och är nöjd med att ordnat upp allt på sitt sätt.

Senare så återvänder Mikey till byn med sin hund (eller var det en större hund denna gång?) och går till baksidan av Aarons hus där Clive är ute i hundkojan. Båda hundarna börjar morra åt varann (men glada för de viftar ju på svansen ;) )




 


Kommentarer
Postat av: Erik

Tycker fortfarande att den här bilhistorien med gangstertypen Mickey bara är tråkig utfyllnad. Carl och Eve lever farligt, varför kan de inte hålla sig ifrån varandra? Det är bara en tidsfråga innan någon kommer på dem eller någon råkar försäga sig. Skönt att Andy och Katie fick prata ut, men ska det bli något mellan dem igen? Verkar inte så. Däremot verkar Abi tänd på Ryan, men hur ska det kunna hända något mellan dem där?

2012-06-11 @ 14:12:51
Postat av: Carina

Jo, det är mycket som man bara känner, aaah sluuta nu! Abi börjar gå över gränsen nu, att ha en hemlig lovestory i häktet är väl inte det smartaste direkt.

Aaron känns väldigt naiv, tror han på fullt allvar att han kan sätta sig i respekt hos en dubbelt så stor och dubbelt så gammal kriminell typ? Usch, stackars Clyde verkar illa ute...

Katie & Andy... nej, ingen bra idé.

Carl & Eve ... trist. carl är ett svin, hoppas Eve åker till Frankrike och passar på att avslöja honom.

2012-06-11 @ 20:14:47
Postat av: ELIZA

Abi kanske vill ha sparken? Är väl den enda konsekvensen den love storyn kan ha. Jag fattar inte varför Eve överhuvudtaget vill hålla på med Carl. Är det bara spänningen? Skulle hon verkligen vara kär i honom så är väl ett offenlig görande det enda rätta. (För att sen sitta som den bedragna frun)Fast då måste ju Carl åxå vara kär, förstås. Nä, Eve, lyd nu Carinas råd och dra till Frankrike!! Trodde att Aaron var smartare än så. Tyvärr kommer han nog att gå i släktens fotspår och vara små kriminell hela tiden. Det är ju accepterat, så länge man inte åker fast. Står still ang. Ryan. Fyra dagar kvar till uppehåll, kan väl knappast hinna hända nåt som löser hans häktning. Hur skulle jag själv gjort om jag satt i Cains skor? Avslöjat vad jag gjort och får krypa in några år?

2012-06-11 @ 21:00:01
Postat av: Tina

Cain kommer aldrig att avslöja något om det gör så att han kan komma att råka illa ut.

2012-06-11 @ 22:33:57
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Carina

Nej, det har Cain ju varit tydlig med. Men han kunde kanske satt lite mer press, eller anlitat nån skum polare att hjälpa till...

2012-06-11 @ 23:07:15
Postat av: finländskan

Sorgligt att de drar in hundarna i grälet.

Liksom fler andra här så hoppas jag också att hela detdär grälet är oviktig utfyllnad, det känns så onödigt nu då vi helst vill veta hur det går för Ryan.

2012-06-12 @ 06:08:43
Postat av: Carina

Oj oj, nu dök precis vår gamle vän Sadie upp i dagens avsnitt av Holby city!!

2012-06-12 @ 12:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0