Semestern är över...

Hannah pratar med sin far om att hon behöver intyg för att inte ha gjort vissa skoluppgifter eftersom datorn blivit stulen. Hon tror inte det är Holly som tagit den men får då veta att så är det. Hannah blir rasande på sin syster.
Senare så står Adam och byter lås på ytterdörren. John kommer dit och ber honom sluta men då kommer Moira och säger att hon sagt åt Adam att göra det eftersom Hannah gått runt och gömt sina saker innan hon gick i morse. Adam går därifrån så John och Moira kan prata med varann. John tycker att om de byter lås så låser de Holly ute men Moira säger att de faktiskt måste prioritera de andra två barnen just nu. Adam får komma ut och byta låset.

Vid frukosten i Kings hus så erbjuder sig Scarlett att prata med Edna så Eve kan flytta dit igen men det vill inte Eve. Carl och Chas kommer ner och de skrattar och kramas. Scarlett påpekar att de håller alltid på så, morgon middag och kväll.
När Scarlett och Eve är på väg till  jobbet så möter de Edna. Hon får veta av Scarlett att Eve bor hos dem och det lugnar henne. Hon frågar sedan Eve när hon tänker flytta tillbaka och Eve svarar att det tänker hon inte.

Declan masserar Natashas axlar i köket. Han försöker få henne att prata om problemen men precis då kommer Nathan in.

Nicola är hemma med Angel för att inte missa så mycket av dotterns uppväxt. Jimmy säger att det är fördelen med familjeföretag och Nicola ska precis säga något när Diane kommer tillbaka. Diane vill inte ha tillbaka puben.
Val får återgå till att hjälpa Eric så Diane hjälper Jimmy och Nicola.

Carl är tillfälligt ensam med Eve på kontoret och han försöker prata med henne om att hon inte kan bo hos dem. Hon svarar att hon inte har någon annanstans att bo för hon har inga pengar.

Edna söker upp Chas för att prata om Eve och Chas skrattar åt hennes förklaring att "Eve underhållit en gift man". Edna försöker få reda på Eves planer och om hon kommer tillbaka och hon blir lugnad när Chas säger att Eve får bo där utan att betala hyra.

Declan pratar med Nikhil om Natasha. Nikhil råder honom att ge upp men Declan tror verkligen på att han och Natasha har en framtid ihop om inte Nathan fanns med i bilden. Han möter sedan Nathan på Home Farm och försöker prata med honom. Nathan är som vanligt väldigt avvisande och tvär. Declan säger att han trodde Nathan var en morsgris som klamrar sig fast vid sin mor men nu vet han att Nathan bara är rädd för att sanningen ska komma ut.
Nathan blir provocerad och slår till mot Declan men missar. Declan slår tillbaka och han missar inte. Declan vill veta vad som händer och Nathan ser ut att vara på väg att skvallra på sin mamma men precis då kommer hon in. Hon säger åt Nathan att hålla sig utanför för han gör bara saker och ting värre och nu har hon fått nog. Nathan går och Declan säger att det var på tiden hon sa ifrån. Natasha fortsätter att skydda Nathan så Declan skäller ut henne och säger att Nathan skulle inte lyfta ett finger om det vore tvärtom. Han ger upp och gör slut med Natasha.

Edna kommer till puben med kläder till Eve som sitter där med Chas och Scarlett. När Carl kommer så skyndar sig Eve därifrån med anledningen att hon måste duscha.
När hon sedan är på väg till badrummet kommer Carl hem för han vill passa på att ha lite sex när hon ändå är där. Eve säger att hon inte vill för det inte känns rätt att de är tillsammans i deras hus. Carl återvänder till jobbet i stället.

Victoria som också kommit hem från Spanien pratar med Andy. Hon blir först förbannad när hon får veta varför han brutit med Adele men sedan lugnar hon ned sig när hon får veta att han går i terapi.

Diane står utanför puben och ser när Doug plockar ut varor vid Leylas butik. Han tittar snabbt på henne sedan går han in. Diane går sedan in till honom för att ge honom "ursäkternas ursäkt" och han förlåter henne.

Jackson och Aaron är tillbaka från semestern. Hazel berättar att hon vill stanna i byn så hon tänker titta på hus där.

Chas är lite bitter för att Carl och Eve inte behöver stressa på morgonen men hon går tidigare för att hinna träffa Aaron. Så fort Chas gått försöker Carl kyssa Eve men även denna gång backar hon undan och säger nej.

Nathan pratar med Natahsa och han säger att Declan är mycket nära sanningen nu. Declan kommer in och säger att de måste öppna området igen för att få in pengar men Natasha säger nej. Nathan håller med Natasha men då tröttnar Declan på honom och ger honom sparken. Nathan kan inget göra mer än gå därifrån. Natasha säger att det var onödigt men det håller inte Declan med om.

Adi kommer in till Ryan och säger att det är dags för kroppsvisitering och han blir förskräckt. Hon skrattar och ger honom några tidningar i stället och berättar om att han får en ny cellkamrat snart.
Curtis presenteras senare och han pekar på underslafen och säger att den vill han ha. Ryan säger att den är upptagen men Curtis svarar att "senast han låg i en överslaf brakade den ihop". Ryan går med på att byta.

Chas träffar Aaron och Jackson på cafét och hon blir förvånad över att det är Hazel som jobbar där. Jackson säger att han visste det eftersom de haft telefonkontakt under semestern. Chas blir lite besviken men säger att hon tänkte låta dem vara ifred och därför hade hon inte ringt.

Hannah möter Victoria på gatan och hon berättar om hur det är på college och att hon träffar Isaac. Victoria har fortfarande inga planer på att plugga vidare men hon blir nyfiken på hur det går med Isaac. Hannah hinner inte svara på Victorias pinsamma frågor för Moira och John kommer och de är på väg hem.

Chas och Charity har bestämt sig för att festa lite och hemma hos Chas frågar de om Eve vill följa med till Charity. Hon svarar att hon kanske kan komma senare för hon måste ordna med tvätten först. Carl säger att han kan göra det åt henne men då säger Chas till honom att "Eve vill nog inte att du rör hennes trosor", sedan går de iväg till Charity.
Eve hämtar tvätten på baksidan och Carl kommer dit för att kyssa henne. Hon drar sig undan med ursäkten att hon inte vill vara med honom i deras hus och han svarar att de inte är inne i huset. Eve ger sig inte så Carl får inget denna gång heller.

Diane kommer till puben med kontraktet på puben. Jimmy är strålande glad men Nicola tvekar. Hon berättar för honom att hon inte vill köpa puben längre för den gör att hon missar så mycket av Angels uppväxt. Jimmy försöker övertala henne men hon vill ändå inte ha någon pub.
De går in till Diane för att berätta det och Diane blir besviken och förbannad.
Hon är så trött på att bli lurad igen så hon kastar ut Jimmy och Nicola därifrån...



Kommentarer
Postat av: Lise

Är det bara jag som tyckte det såg ut som att Diane egentligen inte ville sälja puben, bara att hon vet att hon måste och att det var därför hon blev så arg på Nicola och Jimmy när dom drog sig ur? Jag tycker det vore bäst om Diane fick behålla puben, om nu det är möjligt.

2012-06-04 @ 14:05:06
Postat av: Tina V

Jag tycker att Diane var både dum och elak idag, hålla på och skrika på det viset.

Det är väl inte Nicolas och Jimmys fel att hon lät sig luras av en sol och vårare.

Jag tycker över huvud taget att hon blivit mer och mer otrevlig mot folk i allmänhet.

2012-06-04 @ 14:41:43
Postat av: Erik

Härligt att se Declan ge Nathan på nöten i dag. Och så gjorde han slut med Natasha, helt rätt, om hon nu inte kan prata om allt med honom - och det kan hon ju inte utan att avslöja sin hemlighet. Det behövs nog inte mycket för att hon ska bryta ihop. Och Carl som fortsätter att vilja ha sex med Eve trots att de bor i samma hus, tur att hon blivit lite mer avvisande ...

2012-06-04 @ 16:17:32
Postat av: Frk Höger

Jag tror faktiskt att Carl blir mer intresserad av Eve ju mer sv¨åråtkomlig hon spelar, för spel är det väl...

Klart Diane är besviken över deras beslut men hon måste väl fatta att det kanske inte är så bra opm de tar över puben fast de inte vill.

Hur länge kommer Natasha att orka stå emot utan att bryt a ihop. Jag tror hon kommer att erkänna snart och vad säger Declan om det.

2012-06-04 @ 17:03:43
Postat av: Lina

OTROLIGT TRÖTT PÅ DETTA MARK MORDET !!!!!!!!!!!!!

2012-06-04 @ 18:45:01
Postat av: Rutiga Stolen

Jag kan förstå att Diane är arg och tvär. Pengaproblem har ju en förmåga att ta fram det värsta i en. Diane fick ju lånet för att Jimmy och Nicola skulle köpa puben. När de nu backar ur sitt löfte gör ju det att hon inte kan återbetala lånet och att hon således måste göra stora dyra avbetalningar med pengar hon inte har så jag har full förståelse för hennes reaktion.

2012-06-04 @ 19:01:29
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Marie

Håller med Lina. Är också fruktansvärt trött på detta Markmordet. Natasha är bara föööör mkt o Nathan ska vi ju inte ens snacka om. Eve kommer ha sex med carl. HOn bara älskar detta spelet. Jag bara längtar tills Chas kommer på dom...haha!! Då blir det inte roligt...

2012-06-04 @ 19:12:14
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag tycker faktiskt att Nicola för en gångs skull gör rätt när hon väljer sin dotter före puben.

Sedan är det lika gott åt Chas. Hon kan få smaka på egen medicin också.

2012-06-04 @ 22:14:40
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: viktoria

Är ochså trött på marks mord blir så himla uttjatat!

2012-06-04 @ 22:23:45
Postat av: Kristina

Lise - jag tyckte också att det verkade som om Diane ville behålla puben när hon pratade med Doug. Jag kan förstå att hon blev besviken på Nicola och Jimmie men det finns väl fler köpare här i världen?!

Jag tycker att det var bra gjort av Nicola att välja barnet i första hand men det hade ju kunnat funka om hon hade tagit hand om Angelica och Jimmie tagit hand om puben tillsammans med personalen. Jag menar Diane klarade ju det.

2012-06-04 @ 22:30:55
Postat av: AnnaS

Diane tog ju lånet på puben för att få loss pengar snabbt och kunna flytta till Frankrike med Charlie. Jimmy och Nicola har väl inga pengar utan ska överta lånet. Om de klarar att betala av lånet och leva själva på inkomsterna från puben ska väl Diane också kunna göra det. Det kan ju inte vara nödvändigt för henne att sälja.

ÅÅHH vad jag vill sparka Carl HÅRT mellan stortårna! Eve leker ju med honom och han fattar ingenting!

2012-06-05 @ 01:38:39
Postat av: AnnaS

Fast egentligen tycker jag att Eve och Carl passar mycket bättre ihop än Chas och Carl.

2012-06-05 @ 08:58:26
Postat av: Jonas

AnnaS: skillnaden är väl att Diane lånade pengar från en bank och säkert har skyhöga räntesatser och amorteringar. Jimmy och Nicola lånade pengar från Scarlett.



Det är så typiskt Nicola. Först surar hon över att Jimmy inte vill ta över puben för att sedan själv dra sig ur. Rodney har skämt bort henne alldeles för mycket. Med tanke på att hon har gjort (bland annat mordförsök) borde hon bli insmord i tjära och fjädrar.



Vad ser Declan i häxan egentligen?

2012-06-05 @ 09:34:30
Postat av: Tina V

Ska Nicola och Jimmy ta över krogen för att Diane har varit godtrogen, man måste väl kunna ändra sig om man inte känner att det kommer att fungera.

Jag tycker också att Carl och Eve passar bättre ihop än Carl och Chas, hon är som en gammal mamma för honom.

2012-06-05 @ 11:35:38
Postat av: AnnaS

Jonas: ja just ja! Jag hade glömt var de skulle få pengarna från. Tänkte att de skulle ta över Dianes lån. Fast nog borde dom kunna få ihop sitt liv ändå, dom har ju gott om personal. Man kan ju ändå inte vara med sitt barn varje sekund.

2012-06-05 @ 11:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0