Kärleken spirar i fängelset

David och Leyla fortsätter att bråka eftersom han känner att han inte kan lita på henne. Han blir tillslut så irriterad att han inte kan vara kvar i huset så han söker upp sin far för en pratstund. Eric får reda på hur det ligger till. Han råder David till att tänka efter på hur han vill ha det och att han ska vara rädd om Leyla för att de passar bra ihop. David tvekar men Eric står på sig och säger att han vet hur det är att helt plötsligt stå med en son på halsen och att David ska vara glad att Leyla vill dela den känslan med honom.

Chas är förbannad på Aaron och säger åt honom att reda ut det här med Jackson och att han faktiskt ibland måste be om en andra chans för annars får man ingen.
Aaron kontaktar Jackson och de träffas för att sprida askan efter Clive. Jackson är inte helt glad men tillslut ber Aaron om ursäkt och säger att han bahöver honom. Jackson går med på att de försöker en gång till men han tänker inte flytta in hos Paddy igen.

Ryan får besök av Faye och han berättar att det är en månad kvar till rättegången. När Faye gått så säger Abi (Förlåt att jag skrivit Adi tidigare) att de kan  pratas vid lite senare. Hon kommer sedan in i Ryans cell och försöker övertyga honom att hon tror på honom, att han är oskyldig. De fortsätter att flirta med varann och är precis på väg att kyssas när Ryans cellkamrat kommer in. Abi får bråttom ut från cellen men kamraten misstänker nog något.

David pratar med Leyla men det är svårt att prata ut när Jacob finns i huset och kan höra dem. Hon berättar för honom att hon hjälpt Alicia att få barn för hon inte kunde få egna. David undrar vem som är pappa till Jacob och Leyla säger att det bara var ett engångs ligg. David vill att Alicia och Jacob ska flytta ut men då blir Leyla arg och säger att hon inte kan kasta ut dem. Hon säger till och med att David får välja, alla dem tre eller ingen av dem...

Declan och Jai kommer in på puben och Diane frågar Declan på skoj om han är intresserad av att köpa puben. När Jai och han satt sig så säger Jai att det kanske vore en tanke, att Declan skulle passa som barägare.
Doug hör Dianes fråga och när han får tillfälle så säger han att han vet att det inte bara var ett skämt och om hon behöver prata med någon så finns han där.

Betty kommer in i Leylas butik för hon är lite nyfiken om systern och varför hon inte synts till tidigare. Leyla viskar till Betty att Alicia suttit i fängelse och Betty blir förskräckt. Sedan snäser Leyla av henne och säger att hon skojade och att ingen har med det att göra. Betty blir förnärmad och säger till Leyla att "kunden alltid har rätt".
David kommer in och Leyla skyndar sig att prata med honom. Han ber om uräskt för att han varit så grinig och Leyla ber om ursäkt för att hon ljugit så mycket, mest för sig själv. Han hoppas nu att de kan vara 100% ärliga mot varann.

Paddy är orolig för Aaron och han försöker prata med Hazel om saken. Hazel har lite svårt att ta allt så allvarligt men tillslut kommer de överens om att de ska låta killarna sköta sitt utan "föräldrarnas" inblandning, fast de vet redan nu att de inte kan låta bli.

Abi smiter in till Ryan i cellen och ger honom sin mobiltelefon som han får låna i fem minuter. Medan Ryan ringer sin mamma så står Abi utanför och håller koll så ingen kommer. Efteråt så tackar han henne fast hans humör är inte på topp. Abi säger att hon nästan offrade sitt jobb bara för att glädja honom och ändå är han missmodig. De hinner inte säga så mycket innan cellkamraten kommer tillbaka och stör dem igen.

Eric kommer till butiken och när han ser Leyla så säger han att han stödjer dem och vill att det blir bra mellan henne och David. Alicia kommer in och märker att Eric vet om deras hemlighet och hon blir riktigt förbannad. Hon blir så arg att hon packar ihop sina saker och ska flytta ifrån Leyla för att aldrig mer träffas.

Diane har det svårt med att få pengarna att räcka till och det påverkar matutbudet på puben. Marlon gör allt för att locka kunderna att äta "dagens special" eftersom de inte har råvaror till rätterna på ordinarie menyn. Betty och några andra surar men Doug visar sitt stöd genom att köpa en specialare. Han säger sedan till Diane att hon kanske borde berätta för folket varför de inte kan få den maten de vill men hon vill inte oroa dem mer än nödvändigt.

Carl är ensam hemma och han passar på att ringa Eve eftersom han saknar henne. Plötsligt dyker Chas upp och han låtsas att han avslutar ett affärssamtal. Chas får syn på hans nya "hemliga" mobil och han skyller på att det är en jobbmobil som han kan stänga av när han inte vill bli störd.

Declan sitter på puben och hör när Jai pratar med Faye. Han inser att Faye har det jobbigt och när han sedan får tillfälle vill han prata med henne men det vill inte hon. Det stoppar inte Declan utan han söker upp henne hemma lite senare. Han säger att han vill hjälpa Ryan för att Nathan ska få sitt straff eftersom han vet att Nathan dödat Mark och Natasha skyddar sin son...

Kommentarer
Postat av: Carina

Nu börjar hoppet återvända...

Aaron får en ny chans hos Jackson, hoppas han förvaltar den väl.

Ryan kan iallafall se fram emot träffarna med Abi, vare sig de sker på insidan eller utsidan av fängelset.

Declan, min favorit, ger sig in i leken igen, nu ska det nog ordna sig! han verkar inte vara den som ger upp i första taget.

Verkar som det nog kan bli bra mellan Leyla & David också.

Men vad ska hända med Jake? Kommer Alicia flytta, men vart ska hon ta vägen? Hon verkar helt hysterisk och ska dra så fort nåt inte passar. Hon borde tänka lite mer på "sin" son istället!

2012-06-13 @ 14:14:04
Postat av: Erik

Bra att David och Leyla fick prata ut. Men Alicia är väldigt jobbigt att leva ihop med, hur kan någon stå ut med henne som hon gapar och skriker?

2012-06-13 @ 14:28:54
Postat av: Kristina

Kan det bli något mellan Paddy och Hazel tro? Hoppas det så kan Rhona sluta tråna efter honom dessutom!

Tycker väldigt synd om Lizzie, hon kunde väl också fått lite kärlek!

Håller med alla som skrivit om Eve och Carl - skittråkigt! Carl som tvunget skulle stjäla henne från Paddy för att hon var den enda kvinnan i hans liv - det varade inte länge!

2012-06-13 @ 21:24:46
Postat av: Carina

Hmmm, är inte Hazel jättemycket äldre än Paddy? eller det är bara han som ser lite ung ut kanske? fast å andra sidan fick han ju i ett ögonblick av sinnesförvirring ihop det med Viv!!

2012-06-13 @ 21:35:33
Postat av: ELIZA

Fan, hela mitt inlägg försvann!! Om igår och idag: Blev jätte ledsen när Clive dog. Tårarna sprutade. Djävla snor unge Aaron!!! Som inte fattar vad han håller på med. Han förtjänar inte Jackson. Carina: helt rätt! Hoppas Alicia blir tillräckligt hysterisk så hon flyttar fort!! Tål inte kvinnor som tuggar på käkarna medans dom skäller... Hazel och Paddy? Nja ....

2012-06-13 @ 22:00:45
Postat av: Carina

Oj, inser ni att det bara är två dagar kvar???

2012-06-13 @ 22:03:11
Postat av: Jackson

Är det någon som vet hur gamla Hazel och Paddy är?

Hoppas nu att Declan åstadkommer något vettigt, så att Ryan blir fri. Kanske blir det en romans mellan Declan och Faye då!!!!!!??????

2012-06-13 @ 22:31:26
Postat av: Agneta

Nej!Är det uppehåll sen?

2012-06-13 @ 22:32:25
Postat av: Pandora

Alicia! Vilken överspänd människa! Vad fan är det med henne? Personligen så tror jag att överspändheten beror på att hon har inte har fått ligga på länge. Karln hennes såg ju inte ut som en sängdynamo precis. Jag ser frustrationen i hennes ögon och lider med henne!

2012-06-14 @ 01:10:50
Postat av: ELIZA

Pandora: Ha ha ha!!! Huvudet på spiken!! Fast frågan är, vem vill ligga med en igelkott, taggarna ute hela tiden. Agneta: HAR DU MISSAT ATT DET ÄR UPPEHÅLL 18 JUNI TILL 20 AUG???? Varit på tapeten massor med gånger. Inte konstigt att vi blir efter, i England sänds HTG varje dag. (Vet inte om dom sänder på helgerna). Declan och Faye tror jag skulle bli ett bra par.

2012-06-14 @ 05:26:09
Postat av: Ellen

Eliza: Emmerdale sänds i England månd, tisd, onsd och fred kl 20 (svensk tid) med ett avsnitt. Torsdagar sänds två avsnitt kl 20 och 21 med en halv timmes uppehåll emellan. Inget på helgen. Ibland blir det ändringar p g a andra program (just nu fotboll) som ställer till det. I England stämmer alltid handlingen med tiden, t e x handlar det om jul sänds det till jul osv.

Varje avsnitt rör sig om samma dag. Kan bli lite konstigt i Sverige ibland då torsdagsavsnitten alltså är två i England men inte alltid sänds ihop i Sverige. Dessutom går det ju alltid två här.

2012-06-14 @ 07:24:15
Postat av: Ellen

Kristina och Carina: Paddy är född 1/6 1969, Hazel 14/4 (årtal har jag inte lyckats hitta) men Jackson föddes 4/8 1989. Aaron är född 5/1 1992.

Jag tror inte det skiljer så många år på Paddy och Hazel. Paddy ser ju ganska "barnslig" ut med sitt runda ansikte.

Man kan inte räkna ut åldern efter "vår" tid eftersom det är ca 1 ½ år sedan avsnitten sändes i England och där sänds de i "nutid".

2012-06-14 @ 07:52:06
Postat av: Agneta

20 augusti?!Herregud nu blev jag deprimerad.

2012-06-14 @ 08:40:12
Postat av: Carina

Ellen: ja just det, har för mig att det var nåt slags firande av Paddys 40-årsdag tidigare avsnitt,så han ska väl vara 40+ nu... antagligen ska väl Hazel föreställa kanske 45-50. Kan väl vara rimligt utifrån jacksons ålder? men hon är knappast jämngammal med Chas, hur gammal ska hon föreställa egentligen??? mesta delen av tiden bär hon sig åt som en gapig, tanklös tonåring och fick nog barn ganska ung eller?

Viv var väl 50 när hon fick tvillingarna och bör då vara 53 eller?

2012-06-14 @ 10:27:58
Postat av: Stina

Spelar det någon roll om Hazel är äldre än Paddy om det hade varit tvärtom, en äldre man och en yngre kvinna reagerar knappt någon. Tror de skulle passa bra ihop. Romans i fängelset,vad tänker Abi på hon som arbetar på fänelset, helt oetiskt. Kan mera förstå Ryan , han är väl helt desperat när han tänker på att han kanske kommer sitta i fängelse ca 20 år

2012-06-14 @ 11:10:22
Postat av: Ellen

Chas är född 20/12 1976, eftersom Aaron föddes 5/1 1992 skulle hon fött honom strax efter sin 15-årsdag. Ja, ja, i såpans värld.... Viv föddes 19/5 1956.

2012-06-14 @ 12:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0