Carl fortsätter med lögnerna

Nathan erbjuder Faye pengar för att hålla sig borta men hon säger att det inte alls handlar om pengar utan om att frikänna en oskyldig som riskerar fängelse. När Natasha blir ensam med Declan så säger han att Natasha borde tänka sig för och kanske sätta dit rätt person för mordet. Hon svarar att hon aldrig kommer att ange sin son och Declan säger att Nathan kommer ändå att åka dit för det kommer han se till.

Abi ger Ryan sin mobil i smyg när de är på väg från tvätteriet. Curtis är givetvis sur för att Ryan verkar ha så god kontakt med en fångvaktare. Han börjar pika Ryan som förnekar att det skulle vara något mellan dem men Curtis ger sig inte. Han hittar mobilen som Ryan gömt och det blir bråk mellan killarna. Ryan får besöka sjukvården och Curtis får byta cell.

Moira kommer hem och berättar för John att de besökt Holly men att hon inte varit hemma. John blir besviken eftersom de lovat att låta dottern få vara i fred.

Katie söker upp Andy för att berätta att Adele vet om deras natt ihop. Andy blir inte alls glad över det.

Chas och Charity sitter på puben och diskuterar om Chas misstanke om att Carl skulle vara otrogen. Katie sitter mitt emellan och lyssnar på dem. Carl kommer dit med drinkarna han köpt. Efter ett tag ber Charity honom att köpa nya och när han går iväg så häller hon öl på hans jacka som ligger på soffan. Hon skyndar sig iväg till toaletterna med jackan för att torka bort ölen. Charity passar på att kolla Carls mobil som ligger i fickan och hon ser givetvis flera sms som någon har skrivit. När hon kommer ut igen så får Carl bråttom iväg på jobb. Chas frågar Charity om vad hon sett och får då veta att någon kvinna skickat heta sms till honom. (Såg Charity vem de kom ifrån fast hon inget säger till Chas eller har han Eve under annat namn i mobilen?)

Andy kommer in på puben och Adele undviker honom. Tillslut lyckas han ändå prata med henne men hon är väldigt besviken över det han gjort och hon förstår inte alls varför han legat med sin exfru.

Bob pratar en hel del med Hazel och de verkar ha samma sorts humor. Det går så långt att han frågar henne om de kan fortsätta prata medan de äter middag och hon tackar ja till det. Resten av dagen går han omkring med ett leende och förklarar för Moira att han har vårkänslor fast det är oktober.

Isaac och Hannah är hos Victoria men han vill hela tiden hångla med Hannah så Vic säger åt dem att sluta. Isaac går sedan hem och Hannah erkänner för Victoria att inget hänt mellan henne och Isaac. Victoria får höra att Hannah är osäker på om hon vill ha sex med pojkvännen. Då råder Vic kompisen att vänta för man ska inte ha så bråttom med att ha sex.

Hollys pojkvän frågar Holly om vilka som sökt henne och hon berättar att det var hennes mamma och bror och att hon hade sett dem när de gick därifrån men att hon gömt sig för att slippa träffa dem. Han säger åt henne att han inte vill ha någon som snokar där så hon måste se till att de inte kommer tillbaka. Hon åker då hem för att hålla familjen lugn. Något påverkad stannar hon hos familjen på en kopp te och pratar med dem, sedan så ger hon tillbaka ringen hon stulit och säger att hon vill ärva den när det är dags. Hon vet precis vad hon ska säga och hon lovar att komma tillbaka snart. När Holly gått så säger John att han inte riktigt litar på henne så han tänker besöka henne i lägenheten för att ta reda på vad hon håller på med.

Chas konfronterar Carl när han kommer hem och han förnekar givetvis att han träffar någon, han skulle aldrig vara otrogen mot henne. De heta sms:en säger han är till Jimmy ifrån någon tjej på ett varulager och att Jimmy blivit rädd att Nicola skulle tro han var otrogen så han hade gett tjejen Carls nummer. Chas tror inte riktigt på det Carl säger och sedan undrar hon varför han varit så hemlighetsfull ändå. Carl svarar att det är för att han tänkt överraska henne med en semester till Lansarote.

Charity träffar Chas på puben och får veta Carls förklaring till sms:en. Chas säger att det är så konstigt att det måste vara sant. När sedan Jimmy och Nicola kommer in så börjar Chas och Charity att fnissa, sedan händer det en gång till och det stör Nicola som inte förstår varför.

Alicia söker jobb och har lånat en tröja av Leyla. Leyla blir sur för det men Alicia bryr sig inte, jobbsökandet hade inte gått så bra så hon vill ta ett glas vin med systern men Leyla har inte tid.
David får sedan höra vad Alicia gjort och han säger skrattandes att de är rätt lika varann men det gillar inte Leyla att höra.

John kommer hem till Holly men hon är inte hemma så det är pojkvännen som öppnar. Givetvis undrar John vem det är och han tränger sig sedan in för att vänta på dottern. Pojkvännen (Jag har glömt vad han heter) gillar inte att John är där och ställer obehagliga frågor. När han dessutom sedan ser att John rotar i några lådor blir han förbannad. Precis då kommer Holly hem. John har insett att pojkvännen säljer droger för att ha råd med en fin lägenhet och lyxbil så han ber Holly att följa med hem till gården. Holly vill inte det, hon säger att hon är rädd för sin far och att hon vill leva sitt eget liv och hon är nöjd med det hon har nu.

Ha en skön sommar!
Jag tycker att det var en väldigt lugn "säsongsavslutning", inget spektakulärt hände...
Den 20 augusti börjar det igen.

Kommentarer
Postat av: Erik

Carl ljuger som en häst travar. Är inte Chas lite misstänksam åtminstone efter de här sms:en? Hollys föräldrar tror förstås på henne igen, dumt nog. Hennes kille var ingen trevlig typ, hoppas att hon dumpar honom, men det gör hon väl inte så länge hon får knark. Ryans öde får vi vänta till efter sommaren på. Hoppas att vi ses här under uppehållet, det blir nog svårt att hålla sig borta när det inte finns något dagligt HTG att tillgå.

2012-06-15 @ 14:28:58
Postat av: Agneta

Ha en riktigt skön sommar och TACK för att du räddar de dagar jag inte har möjlighet att se HTG :)

2012-06-15 @ 17:28:43
Postat av: Andrea

Ja, TV 4 har inte tajmat det så bra....... Men jag har fått reda på att den 21 aug är ett avsnitt som man inte får missa.........

2012-06-15 @ 18:28:13
Postat av: Tina V

Hoppas att ni alla får en fin sommar med sol och vila, så ni är taggade för HTG till hösten.

2012-06-15 @ 19:38:33
Postat av: Kristina

Håller med om att det var en tam säsongsavslutning.

Men Ryan och fängelsetjejen - vad håller de på med? Kan bara sluta illa

Har Natasha stuckit för gott? Tyckte att Declan och Fay var lite för tidigt ute med att sitta och le segervisst. Brukar inte båda gott när det gäller Hemmis.

Ajamen, hur kunde Chas svälja Carls lögner med hull och hår utan att ha kollat med Jimmy först? Tyckte så bra om Chas förut men de har gjort om hennes rollfigur så att hon nu bara är en supande partypingla

Bra att Hollys pappa åkte till lägenheten och fick reda på sanningen. Bra också att Hanna sa sanningen till Victoria

2012-06-15 @ 20:16:07
Postat av: Colin

Well I wasn't going to be specific about the date, but Andrea is quite right. October 2010 was a big month, with two hour specials - the first of which airs on August 21st. The season finale may be a little 'tame', but the wait would have been even more frustrating if you'd ended with August 21st's episodes!



Enjoy your summer everyone!

Postat av: Kristina

Colin - då får man vara tacksam för att de avslutade som de gjorde!

2012-06-15 @ 20:41:01
Postat av: Lotta F

Tack och lov för att du har denna blogg!!! Det sas ingenting på Tv4 igår om att det ens skulle vara uppehåll, eller ingen inlagd slinga heller. Skönt med lite sommarledigt och jag tycker som ni andra, Inte mkt till säsongsavslutning.



Ha en skön sommar alla HTG-fans ♥



Vi har ju lite engelskt väder i år, hihi, så helt lediga är vi ju inte från serien.



Kram Lotta F

2012-06-16 @ 09:37:17
Postat av: ELIZA

Hoppas nu bara att sommaren inte blir kanon varm i England. Tänker på Ryan, inte kul att sitta i en cell då. Jobbat på häkte, och vet hur olidligt det kan vara. Går ju inte att öppna fönstren, precis...

2012-06-16 @ 09:39:38
Postat av: Ellen

Eliza: Handlingen utspelar sig 2010 på hösten så jag tror inte du behöver oroa dig för hur sommaren blir. Det kommer att bli en mycket bra höst för oss som gillar Emmerdale (HTG). Det kommer bli många oväntade och spännande händelser, både sorgliga och roliga. Som jag tidigare sagt så ökade tittarsiffrorna i England rekordartat under kommande handling.

Danny Miller som spelar Aaron har vunnit ett flertal utmärkelser för sin rolltolkning.

Med hopp om en skön sommar trots uppehåll från våra vänner i Emmerdale.

2012-06-16 @ 10:11:20
Postat av: Jackson

Har Charity haft ihop det med Jimmy i ett tidigare liv?

2012-06-16 @ 16:32:05
Postat av: Ellen

Jackson: Ja, Charity hade en affär med Jimmy, (2005 i England) för att hämnas på Sadie, som då var gift med Jimmy. Sadie hade fixat så Charitys giftemål med Tom King gick i stöpet.

2012-06-16 @ 17:01:29
Postat av: Kristina

Och man får väl tilläga att det bara var vid ett tillfälle som Charity och Jimmy hade sex, då Charity hade riggat upp en kamera och filmade det hela för att, som sagt, hämnas. Sadie var fruktansvärd mot Charity under hela tiden som hon var tillsammans med Tom King och hon gjorde allt för att de skulle splittras. När det inte lyckades använde hon Cain som hon hade haft ett förhållande med och fick honom att kyssa en motvillig Charity och detta fotograferades och sedan visat för Tom King precis innan deras bröllop och när han fick se detta avbröt han bröllopet och Charity blev förkrossad

2012-06-17 @ 08:53:08
Postat av: Marie

Eliza: Serien är ju inte verklig direkt...Ryan sitter inte i Häkte i verkligheten om det var det du trodde med tanke på din kommentar...



För övrigt så är jag väääldigt trött på detta med Ryan. Natasha är ju den som mördat honom o ingen annan. Måtte hon sättas dit snart...

2012-06-18 @ 19:15:36
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: orcid

Eliza: hahahaha rolig du :D



så nu måste jag hissa och dissa lite :)



huuur korkad är chas numera? hur kan hon ens svälja det carl säger? han är så jävla trälig den karln- fy fabian! Hoppas hon kollar upp det med jimmy ELLER varför inte med Nicola, jävlar då skulle det ta hus i hellsike!! :):):)



så gott att se hur victoria mognat och stöttade hannah med gott sunt råd ang sex.



kan nån säga vart Natscha och will åkte för ajg missade nog själva pratat om det för jag tyckte hon hux flux skulle dra på semster.



jag gillar declan ajg undrar vem som blir hans nästa flickvän...vad tror ni??? faye? neeej jag tror de har för mycket fel bagae/koppling till wyldes...eller? charity??? skulle kunna bli ...så att säga lite spännande ;)



skönt att katie berättade för adele och att hon INTE liksom fastnade ihop med andy för dom passar inte ihop, aldrig tyckt det....och varför blev adele sne? de var ju inte ihop...hmmm...



jackson och aaron..tjötigt och sorgligt och trist, de är ju så fina ihop egentligen men hur ska nån orka med aarons sätt?



hahaha nicola är verkligen en rottweiler ;P



Hollys kille fy fan va läskigt..han är obehaglig som fan :( och hon är så ful.



eve...no comment mer än skönt att hon inte var med nu i sista avsnittet så man slapp se henne.



önskar man kunde slippa se äckliga Nathan också.



förstår att det kommer hända grejer (av vad jag läst här om 21 aug) så det ska bli spännande... :)

2012-06-23 @ 19:07:00
Postat av: Liina

orcid - Jag tror inte den killen är Hollys pojkvän , utsn bara en sådan "knark krompis" som fixar knark till henne och kanske ger honom "något"

2012-06-26 @ 12:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0