"Jag är skojigare än en rånare"

Moira får med sig John till att kolla upp adressen som Holly uppgett och efter ett tag när de ringt på flera gånger så öppnar Holly dörren. De får komma in och blir bjudna på en kopp te. Holly säger att hon slutat med droger och att hon försöker få ordning på sitt liv men kan inte flytta hem igen eftersom de inte tror på henne. Moira upptäcker ett par skor i storlek 44 i hallen och Holly skyller på att det är hennes rumskompis pojkväns. Moira och John går sedan därifrån och då dyker det upp en ung kille som visar sig vara den som äger lägenheten och hennes pojkvän. Han ger Holly lite droger för att pigga upp henne.

 

Rodney är så nyfiken på paketet Terry hittat och då tar Terry det och öppnar. I paketet ligger ett hundhalsband med nitar och genast får Rodney ascosiationen till en fd flickvän han haft. Precis då kommer killen som glömt paketet och frågar efter det. Han ser bilen Aaron vill sälja och blir intresserad. Killen köper bilen men återkommer efter ett tag men då är Aaron på puben.

 

Adele frågar Katie om hon fortfarande är intresserad av Andy eller om hon kan tänka sig att de blir ihop igen men det vill inte Katie.

Katie möter sedan Andy och får veta att han inte gått till terapin idag för han behövde jobba. Katie blir besviken men Andy berättar att han ska dit i morgon i stället och då blir Katie lugnare.

 

Marlon kommer in in köket när Lizzie och Bob är där. Så fort Bob gått konfronterar Marlon henne och säger att det märks att hon har känslor för Bob. Lizzie förnekar först men Marlon säger att det är så uppenbart.

Lizze ska träffa Bob på hans lunch och de sitter och pratar och skrattar. När han ska tillbaka till jobbet så säger hon att de borde göra om det igen fast en gång när han inte jobbar. Bob svarar att han är ledig i morgon.

 

Alicia har ärenden att utföra och Jacob vill inte till följa med så han får stanna hemma och hjälpa Leyla i butiken i stället. Jacob märker alla varor med 99.99 och tycker det är kul. Doug ska precis ge honom en glass för besväret när Alicia kommer tillbaka och talar om att hon hittat en skola till Jacob.

 

Killen med hunden som köpt Aarons bil kommer tillbaka och letar efter Aaron.  Adam säger var Aaron bor så Mikey, som han heter, går dit och pratar med Paddy. När han ska gå så kommer Aaron hem igen och får veta att Mikey sett att mätarställningen skruvats tillbaka. Aaron låtsas som om han inte vet om det och han tänker inte ge killen pengarna tillbaka. Hazel och Jackson kommer också förbi och Hazel håller med Aaron att inte ge pengarna till killen.

 

Cain är barnvakt till Noah som känt sig lite dålig och vill inte gå till skolan. När de är på cafét så träffar de Aaron och Cain frågar om han kan vara barnvakt men det vill han givetvis inte vara.

Hazel säger åt Aaron att det var dumt gjort att sälja bilen till en gangster och Cain råkar höra det. Han kommer sedan till verkstan för att prata med Aaron och råder honom att kanske betala tillbaka pengarna men Aaron vägrar fortfarande att göra det.

 

Katie kommer hem till Andy och han är inte på väg till mötet och då blir hon förbannad. Han hade tänkt hoppa över det eftersom det är slöseri med pengar men Katie tvingar honom att åka dit. Hon följer med honom och ser till att han går in. Efter mötet så vill hon veta hur det gått men Andy vill inte prata om det. Tillslut får hon veta att han skulle berätta för psykologen om tidigare flickvänner och de hade pratat om Katie. Andy säger att han då insåg att hans ilska började med Katie.

 

Faye besöker Ryan i fängelset och hon berättar att hon betalar hyran till Andy så han har sitt rum kvar. Hon berättar också om att hon pratat med Adi som verkar orolig för Ryan. När Faye gått och Ryan är inne i cellen kommer Adi dit med lite snacks till honom. Han frågar vad som är på gång, för hon ger väl inte alla andra tidningar och snacks. Hon svarar att han är trevlig och det är inte alla som är det på ett sådant här ställe, han är trevligare än rånaren längre ned i korridoren.  Ryan skojar om att det är en bra raggningsreplik och Adi svarar att den skulle funka på henne. Hon kommer på vad hon sagt och skyndar sig ut ur cellen.

 

Charity kommer hem med Sarah som frågar efter pappa. Precis då kommer Chas in och frågar Cain om vad Aaron håller på med eftersom hon hört om bilförsäljningen. Cain orkar inte med hennes gnäll så han går upp och duschar istället.

 

Bob och Lizzie tar en drink på puben och som vanligt har de roligt och skrattar mycket. Han går fram till bardisken och beställer nya drinkar. Hazel står där och de börjar prata. Bob säger att livet är så mycket lättare nu när han är mer rak och okomplicerad. Hazel frågar honom hur han skulle ta sig ur en knepig situation men Bob tror inte att han kommer att hamna i någon sådan längre. Hazel får honom tillslut att se att Lizzie faktiskt är kär i honom.

Jackson försöker få Aaron att betala tillbaka pengarna till Mikey för att slippa problem men Aaron vägrar fortfarande.

Andy skyller sin ilska på Katie och Robert för det var då det började. Katie försöker få honom att förstå att det måste ha varit tidigare han fått problem. Precis då kommer Charity med Sarah så Andy bryr sig bara om sin dotter och följer med henne upp för att bada. När han kommer ner är Katie kvar. Hon fortsätter att försöka prata med Andy men han blir bara mer och mer irriterad på henne och skyller allt på henne och Robert. Han blir så provocerad att han kastar ett glas i väggen. Sarah som kommit ner ser det och blir rädd. Andy skyndar sig till sin dotter och kramar henne och ber om ursäkt.

 

 

Trevlig helg allesammans, nästa vecka är sista veckan...

sen blir det långledigt.


Kommentarer
Postat av: Erik

Ganska tråkiga avsnitt i dag med en massa utfyllnad bara, känns det som. Den här bilhistorien med gangstertypen Mickey är för långdragen och ointressant. Roligt att se Sarah igen. När ska Andy lära sig att hantera sin ilska? Och visst verkar det finnas känslor mellan Ryan och Abi? Och att John och Moira gick på det där med de stora skorna! Klart att hon bor ihop med en kille och fortfarande knarkar. Trodde de att hon plötsligt blivit en ängel?

2012-06-08 @ 14:06:30
Postat av: Tina V

Kan det inte komma in lite trevliga personer, nu är det bara skurkar och gaphalsar.

En som däremot blir bättre och bättre är Jacksons mamma, rolig och klok och en bra vän.

2012-06-08 @ 15:13:55
Postat av: Erik

Håller med dig fullständigt, Tina V.

2012-06-08 @ 15:26:18
Postat av: Elin

Andy beter sig som ett (argt) barn. Har har förstås mycket känslor kvar för Katie, men vill varken erkänna det för sig själv eller för någon annan.

2012-06-08 @ 19:48:43
Postat av: Kristina

Jag kan förstå att det tog väldigt hårt på Andy med Katies otrohetsaffär men jag har svårt för att förstå att han skulle bli våldsam p g a det, det borde vara något genetiskt istället.

Håller med om att Hazel är ett positivt nytillskott, väldigt klok, rolig och rakt på sak :)

2012-06-08 @ 20:53:39
Postat av: MammaMia

Tyckte Hazel var skitjobbig i början, men som sagt: hon växer...

2012-06-09 @ 09:57:38
URL: http://miabw.blogspot.com
Postat av: ELIZA

Tror inte på nå känslor kvar för Katie. "Vanlig" ilska ebbar ut med tiden. Håller med Kristina, tror mer på genetiskt. Han har ju en pappa som var (är) våldsam. Slog Andy och Roberts mamma. Hoppas bil köparen bara var utfyllnad, läbbig typ. Finns tillräckligt många trådar att hålla reda på.

2012-06-09 @ 10:08:32
Postat av: ELIZA

GLÖMDE: Skulle vara kul om Bob och Lizzie får till det!! Bob behöver en kvinna som uppskattar honom. Inte bara krav och skäll...

2012-06-09 @ 10:13:31
Postat av: Frk Höger

Jag tycker okcså att Hazel växt som roll, ibörjan var hon lika skränig som LIzzie.

Bob verkade inte allt för glad när han insåg att Lizzie är kär i honom.

Mikey kan jag vara utan så jag hoppas han bara är en tillfällig besökare i serien, totalt ocharmig.

Katie verkade mer som om hennes ego tog illa vid när Andy skyllde allt på henne och Robert och därför råkade hon trigga Andy till utbrottet.

2012-06-09 @ 11:13:49
Postat av: Carina

Det var ju oerhört korkat av katie att stanna kvar och tvinga Andy att fortsätta samtalet. Det var ju uppenbart väldigt laddat och något de bör prata om när de är ensamma. sarah hade precis kommit innanför dörren, Andy har inte sett henne på evigheter, och ändå ska Katie fortsätta tragga, jäkligt ego. Om Andy fortfarande upplever ilska pga vad hon gjorde trots att hon gjort mkt gott för honom, är ju inget som hon ska stå och "recensera" och även om han tycker mkt om henne och uppskattar stödet hon ger, kan han ju ändå känna stark vrede när han tänker tillbaka på vad som hände. han är uppenbarligen väldigt kluven i sina känslor gentemot katie, och hon var ju också den första seriösa kärleken i hans liv. Känslor och logik har inte alltid med varandra att göra...

2012-06-09 @ 16:46:48
Postat av: Lotta F

Tack och lov för denna underbara sida. Nu ser jag ju klart och tydligt att det är semester efter denna vecka. Så klart inget som går att finna på tv 4, men dom har väl aldrig skämt bort oss HTG-fans med nån info direkt. Hur långt uppehåll blir det tro?



Jag kan tänka mig att Andy vart så lurad av Katie angående Robert och allt det, så han har svårt att gå vidare. Annars hade han nog visat den sidan före henne. Härlig serie är det hur som helst, men vissa kan man vara utan. Men vad vore väl en serie byggd bara på dom man gillar, hihi.



Kram Lotta F

2012-06-10 @ 13:12:07
Postat av: Tina V

Jag kan tycka att det är lite skönt att det blir uppehåll ett tag, när dom körde hela sommaren så missade man jättemycket.

Man kommer ifrån serien och jag tyckte att det var jobbigt att ta den tiden igen, och man vill kanske vara mer ute och umgås med varandra på sommaren.

Man måste ha något att se fram emot när det blir mörkare och kallare.

2012-06-10 @ 14:54:47
Postat av: orcid

ja kan förstå att andys ilska kommer från katie. han är adopterad och har inte känt sig älskad och trygg i banrdomen, han ville väl men tog död på sin mamma. hans adoptivpappa tar på sig skulden som han ändå i tysthet får bära. när ahn äntligen finner sin livs stora kärlek katie och hon ät otrgen inte bara en gång utan flera och även efter bröllopet så måste han ah känt sig som när ahn var barn..lika värdelös.

har han då inte fått prata om det utan ska som vuxen "deala" med känslorna är det ju lättare att slåss än prata men problemet är att han är en vuxen karl inte en 10 årig pojke.



så jag förstår honom (men jag accepterar inte hans sätt). tycket det var HELT fel a katie att trycka på bara för att hon fick veta vad som gjort honom så, som nån sa hennes ego fick sig en fet-törn. kan hon ha för ibland blir hon bara för mycket.



stackars Lizzie, fattade ju at tbob bara vill vara vän...



hazel har växt i mina ögon med, mycket bättre nu speciellt när hon kan "styra" viv lite :)



aarons bilfiffel- T R Ö T T S A M T.



carl...fy fan den grisen..eve fattar man direkt inte skulle se detta som en "kul grej". När ska chas få veta...tycker det hela är så tarvligt. han tror han är så oemotståndlig- mest skitstövlig.



Nicola gjorde ända rätt och ajg kan förstå att diane fick spelet men usch...gillade inte hennes rasriutbrott, skönt att hon dagen efter bad om ursäkt. bra att nic och jimmy inte blir barägare- puh! :)



holly....orkar man ens bemöda sig med henne? NEJ.



Declan borde ha sålt sin del till natascha ..rädda sig från eländes familjen- gott när han gav nathan en fetsmäll tidigare i veckan ;)



och Leylas syster HERREGUUUUD!!! vad är det för fel på denna osäkra fruntimmer som är så jävla otrevlig när Leyla ändå ger dem tak över huvudet. snacka om jobbig.... men Leyla borde berätta för David- NU.



så lite hiss och diss från mig :)

2012-06-10 @ 16:37:17
Postat av: Carina

Lite htg-spotting.... Angies man, vad hette han nu igen, var det Mark eller det var sonen, hur som helst, han som Angie var gift med var med i Barnmorskan i east end i gårdagens avsnitt :-)

2012-06-11 @ 11:28:03
Postat av: Tina V

Andys bror Robert tror jag han hette är med i mastodontserien Game of Thrones.

2012-06-11 @ 11:30:51
Postat av: SoP

Äntligen har jag sett ikapp - ärligt talat, jag hade inte blivit det minsta förvånad om KAtie fått sitt livs omgång, hon har ju laddat för en smäll i flera veckor. Sen, eh, Genetiskt? Vilken beteckning har våldsgenen i genkoderna ?

2012-07-08 @ 03:43:10
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0