Överflöd av blommor

Inskrivet kl 23:11
 
James skickar massor med blommor till Chas för att kompensera att han stack tidigare senast de sågs. Hon gillar uppmärksamheten och låtsas vara lite purken för att få ut så mycket som möjligt. Han bjuder henne på middag på värdshuset.
 
Kerry och Dan träffar en journalist från den tidningen där Kerry tävlar om bröllopsvinster. De svarar överdrivet på alla frågor som journalisten ställer. Eftersom de sitter på kaféet så kan andra höra deras svar. Nicola kan inte låta bli att pika dem emellanåt. Det gör att tillslut ilsknar Kerry till och säger till journalisten att de är ju ändå inte intresserade av sanningen utan vill ha en bra story för att sälja tidningar. Nicola flikar in att Dans sanning med en lesbisk fd fru och den andra en misstänkt mördare och att Kerry var nära att elda upp sin fd sambos hus med hans barn i. Journalisten får nog och går därifrån. Hon hamnar på värdshuset där hon tittar åt Chas och James håll. De tror att den okända kvinnan spanar in James men när Chas går fram och frågar om varför så får hon veta att journalisten är intresserad av henne.
 
Megan försöker prata med Declan men han vill inte lyssna på henne. Han vill bara att hon försvinner och lämnar dem ifred. Hon ber honom att inte låta ilskan gå ut över Robbie för det är henne han är förbannad på. Megan flyttar in hos Jai.
 
Declan upptäcker att någon varit på kasiont och spelat för hans pengar. Robbie tar på sig skulden fast Finn sitter bredvid. Declan är rasande och hotar med att ge Robbie sparken men låter sedan honom vara kvar trots allt.
 
Megan får reda på att Robbie inte vill jobba kvar så hon övertalar honom att inte sluta för hon behöver ha honom på insidan för att få veta vad som händer. Sedan söker hon upp Charity för att tala om för henne att en dag kommer allt att rasa. Megan säger att hon kommer att finnas där för Declan den dagen han inser sanningen om Charity.
 
Charity skyndar sig att boka en resa till familjen och hon frågar Nicola om hon kan jobba på Home Farms kontor under deras semester. När Nicola frågar Jai om ledigt ett tag för att hjälpa till på Home Farm så säger han först nej men Megan säger att självklart ska hon hjälpa dem. Nicola går iväg och Megan förklarar för Jai att det är bra att det finns en till som kan hålla ögonen på vad som händer på kontoret där borta.
 
Donna gör upp med Ross om att ses på en ödslig plats. Hon ger honom påsen med stöldgods (guldsmycken) Han hittar en köpare. Donna gå sedan hem till Ross för att hämta pengarna som han fått för bytet. Givetvis lägger han undan en del som inte Donna får se Han säger till henne att det är inte värt att riskera att förlora jobb och dottern för sådana här småsummor. När Donna går iväg ifrån Ross så ser Marlon dem. Hon ger sedan Ross ett annat insidertips om en razzia kommer att ske hos en storhälare så Ross kan göra ett inbrott där strax innan. Detta inbrott kommer att ge mycket mer pengar.
 
Robbie har intenstans att bo så han frågar Jai som säger ja. Rishi blir besviken och tycker det börjar bli trångt så han säger åt Jai att säga åt Robbie att flytta. Robbe hör detta och frågar Adam och Ross om han kan bo hos dem. De hittar på undanflykter så Robbie bestämmer sig för att sova i en av lastbilarna istället.
 
Marlon varnar Donna för att ha med Ross att göra. Han erkänner att han sett dem tillsammans. Donna förklarar att hon bara låtsas vara Ross vän för att sedan kunna sätta dit honom. Pete hör detta och går över till Ross för att berätta det. Ross blir besviken men lovar Pete att det är Donna som kommer att bli besviken tillslut.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Först!

Det är allt några riktiga låtsasföretag de har i Emmerdale. Nicola kan knappast vara oumbärlig på godisfabriken, då de bara kan släppa henne utan vidare.

Att inte Declan genomskådar uggle-Charity är mycket märkligt.

2015-06-01 @ 21:38:26
Postat av: Hannah

Allt det här med att prata om henligheter så att andra hör. Åh, hur svårt är det att viska eller tala i enrum? Fast visst, hur spännande blir det då för oss?! :)

2015-06-01 @ 23:26:11
Postat av: Jonas

De ska tvungen prata om hemligheter och privata angelägenheter på offentliga platser, såsom puben och caféet. Det hör även till att de blir sura om någon då lägger sig i.

2015-06-02 @ 07:23:42
Postat av: Jonas

Tvunget, inte tvungen.

2015-06-02 @ 07:50:36
Postat av: jackson

Ja, det snackas onekligen hej vilt publikt om de allra allvarligaste ämnen.

En annan sak - att de inte blir galna på att hyra rum hos varandra hela tiden. Den som ursprungligen bor i huset tycks sällan få vara i fred.

2015-06-02 @ 07:51:10
Postat av: TinaV

Är det någon jag stör mig på i HTG så är det James, hela hans uppenbarelse och ihopknipna ansikte retar mig något fruktansvärt.

2015-06-02 @ 10:07:51
Postat av: ELIZA

Och vad som retar mej är, "alla" kommer in med arbetskläder i köket hos Moira...Sitter på bänken...Där ska lagas mat sen...För har väl svårt att tro att hon städar innan hon börjar med maten...Antar att kläderna inte är helt rena, dom jobbar ju på en bondgård...Svinigt...

2015-06-02 @ 11:40:20
Postat av: Anonym

Någon som vet vilket nummer det var på dagens avsnitt? Sammanlagt alltså. :-)

2015-06-02 @ 15:23:10
Postat av: jackson

TinaV: Jag tycker exakt som Du + att jag blir oerhört irriterad på Ross' mun. Hihi!

2015-06-02 @ 19:05:07
Postat av: TinaV

jackson: Håller med dig om Ross.
Det jag också tycker är konstigt att ingen reagerar på att alla är mer eller mindre kriminella, misshandel, bilstölder, försäkringsbedrägeri mm. Även småbarnsföräldrarna är värsta hälarna.

2015-06-03 @ 06:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0