Ge mig din plånbok

Inskrivet kl 22:12
 
Alla på gården reagerar på sitt sätt. Killarna blir upprörda medan Cain inte säger något alls. När killarna går iväg så drar Cain med sig Moira till sovrummet så hon kan förklara sig. Hon börjar prata men han talar om att han har mycket svårt att lita på henne efter detta, sedan går han iväg.
 
Bernice har åldersnoja och beklagar sig för Kerry. Hon vill börja med botox men Kerry avråder henne direkt. Bernice som är rastlös går hem till Andy och storstädar. Hon förklarar för honom  när han kommer hem att hon måste ha ordning om de ska ses. Andy har inget emot att hon städar där.
 
Kerry planerar sitt bröllop. Dan berättar att Sean sagt ja till att vara bestman.
 
Jai ska till puben för att träffa Megan men precis när han ska gå kommer Leyla till fabriken för att erbjuda honom sina pengar, hon vill investera i företaget. Jai är stressad men låter henne ändå prata.
Megan sitter och väntar på Jai och tillslut går hon till fabriken för att se vart han tagit vägen. När hon kommer dit är Leyla på väg att gå. Jai är på gott humör och berättar om erbjudandet han nyss fått. Han förklarar för Megan att Leyla valt att bara investera inte att lägga sig i hur fabriken sköts. Megan blir besviken eftersom hon redan erbjudit sig att investera utan att ta över företaget.
 
Moira åker runt i byn för att hitta Cain. Hon hittar honom på kyrkogården så hon går dit för att prata med honom. Hon bönar och ber om att låta henne få en chans till.  Cain svarar att han har svårt att tro henne. Då säger Moira att hon måste erkänna en enda sak till som ingen annan vet och därefter får han avgöra om han litar på henne. Hon berättar att James är Adams far. Precis då kommer Adam ut ur Andys hus för att kasta sopor. Cain drar med sig Moira och tvingar henne att berätta allt för Adam. Adam blir givetvis ännu mer besviken och frågar om John vetat om det. Moira svarar att han visste inget. Adam går iväg och Cain håller i Moira för att hon inte ska följa efter honom.
 
James går över till sönerna för att berätta sanningen. Ross blir riktigt förbannad och besviken medan Finn tar det rätt lugnt men ingen av dem blir speciellt glad.
 
Leyla kommer till fabrikskontoret när Megan är där. Hon vill prata med Jai men eftersom han inte är där passar Megan på att slå ner på Leylas idé att investera, hon säger att Jai inte är intresserad men låtsas bara för att ha något att skratta åt.
Leyla ger sig inte utan när hon druckit lite vin så går hon fram till Jai på puben och säger att hon vill ha hans plånbok. Jai ger henne sin plånbok och hon tar några sedlar. Hon lovar att fördubbla summan på två timmar och hon utmanar Megan till samma sak.
 
Donna försöker prata med Ross men han är sur och vresig. Han talar om för alla på puben om att James är Adams far.
 
Adam går till Dingles gård för att låna ett gevärr. Han lurar Sam att det är Cain som behöver det för att skjuta kaniner. Sam ger honom geväret och sedan går han till Moira och Cain för att berätta det. Cain åker iväg för att leta efter Adam.
 
Adam gömmer sig först i byn och håller koll på James men efter ett tag åker han till skogen och sätter sig.
Cain ser jeepen och stannar till. Han ropar på Adam och plötsligt hör han ett skott...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Spännande idag tycker jag. Jag menar ang Mora, Adam, Cain och resten av det gänget.

2015-06-15 @ 16:10:04
Postat av: Ylva

Moira, inte Mora:)

2015-06-15 @ 16:10:52
Postat av: AnnaS

Kul födelsedagsfest för Finn! (Ironi)
Vilken röra, bara för att Moira låg med James en gång för över 20 år sen och råkade bli med barn.
Vad tror ni Adam gjorde? Han kan väl inte ha skjutit sig? Klart det måste vara förvirrande att få reda på att ens farbror är ens pappa, men man ska nog tänka genom det lite innan man tar till nåt drastiskt med gevär inblandade...

2015-06-15 @ 17:34:05
Postat av: Freja

Tror Adam sköt i luften bara, tror inte han hade mod nog för att göra något tragiskt, de hoppas jag iallafall. Även fast Donna är som hon är och Ross som han är så ser man att de finns en gnista där mellan dom. Önskar att Donna snart berättar för sina nära och kära om sjukdomen så att de kan lägga ner stöld grejerna och fokusera på rätt saker.

2015-06-15 @ 19:49:19
Postat av: Anonym

Spännande idag. Tror han sköt sig själv. Känns som om detta skulle kunna vara ett avslut för Adam :(

2015-06-15 @ 20:55:39
Postat av: Agneta

Alltså, Adam är ju ett otäckt psyko under sin stiliga yta. Förut skulle han döda Cain och nu ska han tydligen döda James. Har aldrig tanken slagit honom att det finns andra sätt att lösa sina problem än att döda folk?

2015-06-15 @ 21:29:35
Postat av: Anette

Ja han tar ju aldrig ansvar för sina handlingar. Mycket skit han kommit undan med inklusive behandlar sin mor respektlöst. Jag skulle inte ta sån skit från mitt barn iaf.

2015-06-15 @ 21:59:09
Postat av: Agneta

Inte jag heller!

2015-06-15 @ 22:30:33
Postat av: Pandora

Lustigt namn på Priya och Davids dotter! Amba! Kul idé att döpa flickan efter en arabisk sås!! Ska fanimig döpa min nästa dotter till Bea bara därför!=D

2015-06-16 @ 02:16:50
Postat av: Anonym

Pandora: Det är inte ett ovanligt namn i Indien m.m

2015-06-16 @ 04:12:54
Postat av: Niitta

Remoulad är ju tjusigt också. Ska föreslå till min dotter som får sitt första barn i Januari. Passar väl både pojke och flicka.

2015-06-16 @ 06:38:12
Postat av: Jonas

Adam är en tragisk figur, men det kanske inte har varit lätt att ha lynniga Moira till mor heller. Dock är det ingen ursäkt för att försöka mörda folk till höger och vänster. Likt Freja tror jag inte att han sköt sig själv, utan han sköt säkert en oskyldig fågel i stället.

Cain tog nyheterna mycket bättre än vad jag trodde att han skulle. Jag hade förväntat mig en bärsärkagång.

Jai/Megan/Leyla-situationen är sanslöst löjlig.

2015-06-16 @ 07:35:47
Postat av: TinaV

Vad har Cain att vara besviken på Moira för? Hon visste ju inte att Adam var James, ett tillfälle och hon hade väl sex med sin man under tiden. Har han tagit upp alla han legat med innan han träffade henne, vet Moira att han gjorde Amy med barn och ville bli av med barnet?
Jag kan förstå att James söner är arga och till viss del Adam, men hade inte James gjort Dna test hade inget vetat att han hade en annan pappa.
Adam som legat med allt och alla, och varit otrogen borde kanske inte skrika högst.

2015-06-16 @ 07:39:35
Postat av: Jonas

TinaV: jag vet inte hur du ser på förhållanden, men det lilla faktumet att lynniga Moira ljög för Cain och sa att hon inte hade varit i fuffenstagen med James var inte särskilt trevligt eller ärligt.

2015-06-16 @ 09:50:21
Postat av: TinaV

Jag vet inte vad ett tillfälligt one night stand skulle påverka deras förhållande efter 23 år. Skulle Cain gjort annorlunda om han visste? Han är ju inte så nogaräknad själv.
Nu är ju detta en TV serie, så varför blandar du in mitt privatliv i detta?

2015-06-16 @ 11:00:29
Postat av: AnnaS

Jonas: jag har ju förstått att du inte gillar Moira, men i mina ögon har hon varit en god mor. Vad skulle hon gjort som varit så fel? Ett litet snedsteg för 23 år sen, som sagt, sen levde hon ihop med John och tog hand om sina barn och gården i många år. Det finns ingen anledning att döma henne så hårt. Det är skönt att det finns nån i serien som är mänsklig.

Och James är inte Adams pappa även om han råkat bidra med en spermie.

2015-06-16 @ 11:29:32
Postat av: Jonas

Eftersom du inte verkar begripa att det inte är särskilt ärligt att Moira ljög som svar på en direkt fråga från Cain angående henne och James. Jag föredrar att min andra hälft är ärlig mot mig, framför allt om hon får en direkt fråga.

Jag kräver inte att Moira ska redogöra för allt hon har varit med om, men i och med att frågan ställdes borde hon ha talat sanning. Hon borde självklart också berättat om faderskapet. Att hon inte visste köper jag inte, då Adam och Ross skulle kunna vara tvillingar.

2015-06-16 @ 11:31:53
Postat av: AnnaS

Förresten, Jonas, jag tror mycket få människor berättar allt om sitt förflutna. Det ställer nog mest till problem om man är 100% ärlig om allt.

2015-06-16 @ 11:33:04
Postat av: Jonas

Föregående svar ("Eftersom...") var alltså riktat till TinaV.

AnnaS: jag säger inte att hon har varit en dålig mor, men hon måste vara jobbig att leva med då hennes humör svänger väldigt friskt.

2015-06-16 @ 11:33:19
Postat av: AnnaS

John var mycket mörkare än James är. Då är det väl troligare att John skulle vara far till Ross.

2015-06-16 @ 11:36:09
Postat av: AnnaS

Jonas: jag har inte lagt märke till att hennes humör skulle svänga mer än vad som varit befogat, men så kanske det är.

2015-06-16 @ 11:38:30
Postat av: Jonas

AnnaS: jag upplever henne som oerhört jobbigt lynnig. Lite som Alicia tidigare var, även om hon har förändrats väldigt mycket till det bättre.

Sant angående John/Adam, men Adam och Ross är så oerhört lika. Kommer ihåg att jag på en gång, dvs när deras kusinskap avslöjades, kände på mig att de skulle vara syskon.

Som sagt: jag kräver inte att hon skulle ha berättat om allt i det förflutna, men hon kom med minst en direkt lögn.

2015-06-16 @ 11:43:33
Postat av: Jonas

AnnaS: jag upplever henne som oerhört jobbigt lynnig. Lite som Alicia tidigare var, även om hon har förändrats väldigt mycket till det bättre.

Sant angående John/Adam, men Adam och Ross är så oerhört lika. Kommer ihåg att jag på en gång, dvs när deras kusinskap avslöjades, kände på mig att de skulle vara syskon.

Som sagt: jag kräver inte att hon skulle ha berättat om allt i det förflutna, men hon kom med minst en direkt lögn.

2015-06-16 @ 11:43:33
Postat av: TinaV

Jonas, nu får du ta och tagga ner.
Vi har rätt att tycka olika, och detta är fortfarande en påhittad serie.
Jag fattar fortfarande inte varför Cain skulle reagera så kraftigt, han om någon har väl varit oärlig mot alla.
Mitt liv privat är inte precis som en såpa på TV, men du Jonas verkar ha svårt att skilja på fiktion och verklighet, med tanke på hur du tilltalar mig. Tyvärr!

2015-06-16 @ 12:00:50
Postat av: Jonas

TinaV: jag svarade helt sonika på din fråga ("Vad har Cain att vara besviken på Moira för?").

Det är möjligt att den var retorisk, men det är inte alltid lätt att veta. Det kändes lite verklighetsfrämmande att någon inte skulle förstå varför Cain var besviken.

2015-06-16 @ 12:22:58
Postat av: Jonas

Jag är verkligen ingen stor beundrare av Cain (även om rollen görs riktigt bra av skådespelaren), men ändå förstår jag att han blir besviken när Moira ljuger för honom, inte bara undanhåller.

2015-06-16 @ 12:24:26
Postat av: ELIZA

Tycker varken James ungar eller Cain eller någon annan har med saken att göra...Ett nummer för 23 år sedan, och oavsett följderna, behöver man väl inte riva upp himmel och jord för....Det man inte vet , mår man inte illa av....

2015-06-16 @ 14:40:00
Postat av: Lena

Tycker det är en himla massa hyckleri och skenhelighet nu. Nästan alla har vänstrat och ljugit innan om olika saker men verkar helt ha glömt bort det nu.
Antingen man nu gillar Moira (vilket jag gör, ingen mes där inte) så är hon verkligen inte värd all denna mobilisering på henne nu.
Men så är det ju med det mesta i HTG, det blir lite överdrivet.
Bara två dagar kvar nu så....

2015-06-16 @ 16:28:58
Postat av: Niitta

Jag gillar också Moira, däremot inte James, han är läskig. Det hör väl till dramaturgin att alla ska överreagera i en tv-serie. Skulle väl tröttna på att titta annars, och alla vi gillar väl att ömsom älska och ömsom hata karaktärerna.

2015-06-16 @ 17:17:38
Postat av: Anonym

Vilka är riktiga par i verkligheten

2015-06-16 @ 20:41:31
Postat av: ELIZA

Så vitt jag vet är det väl bara "Cain" och "Rhona"...Och när nu hjärnan sa ifrån, kom den på "Debbie" och "David"...Dom är väl ihop igen efter hans medverkan i ...Vad hette det nu...Stars on ice, ::????????????????? Eller nåt sånt...Som vi hade i Sverige ,som han vann , ja vad hette han nu då....Mörk kille som var med i Idol...Men herregud, står helt still, och ids inte fundera heller ...Ha ha ha h....

2015-06-16 @ 20:51:43
Postat av: ELIZA

Fagervall!!!! TYP...???

2015-06-16 @ 20:53:02
Postat av: TinaV

Eric o Brenda är väl också gifta på riktigt, tror jag.

2015-06-16 @ 22:00:26
Postat av: Niitta

Debbie o David är gifta och väntar sitt andra barn och Eric och Brenda är gifta.

2015-06-16 @ 22:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0