Kontoutdrag och bokföringspapper

Inskrivet söndag 14/6 kl 08:37
 
Ross försöker få kontakt med Donna men hon undviker honom. Hon är orolig för butiksinnehavaren så hon åker in tlll brottsplatsen. Det står en polis utanför och Donna låtsas att ha shoppat i närheten när hon sett alla polisbilar. Hon frågar kollegan om vad som hänt och får då veta att mannen ligger på sjukhus svårt skadad.
 
Sean sitterr framför datorn och tittar på hur många som blivit oskyldigt dömda och nu sitter i fängelse. Han är så upprörd att han inte tänker på vad han säger så han råkar nämna att Sam också riskerar att åka dit. Dan säger åt Sean att prata med Lisa och Zak. När han sedan gör det blir Zak och Lisa glada över att han gjort det så de kan prata med Sam och erbjuda honom sitt stöd. Sam får sällskap av Zak till rätten och det slutar med att Sam får en villkorlig dom och samhällstjänst.
 
Jai och Rishi är på kontoret när deras släkting Amrit ringer. Jai blir förvånad men Rishi gör allt för att avsluta samtalet utan att avslöja sanningen om varför han ringt.
 
Andy fortsätter att försöka prata med Bernice men hon tjurar fortfarande. Han ger sig inte utan säger hur underbar och fin han tycker att hon är. Tillslut säger Bernice att om de ska ses ska de vara på rätt sätt, de ska vara ihop. Andy tycker det är ok. De går sedan hem tillsammans från puben.
 
Donna berättar för Ross att mannen ligger svårt skadad på sjukhuset. Hon skyller allt på Ross som inte hållt sig till planen och Ross säger att Donna är lika skyldig hon för hon hade lovat att butiken skulle vara folktom. Han blir sur för att hon har planerat sitt dop så lämpligt att hon har alibi för rånet. Donna kan inte släppa tanken på mannen så hon åker till sjukhuset under arbetstid för att kolla hur han mår. Hon får prata med mannens fru som är jätteledsen och vill att polisen gör allt för att fånga rånaren. Donna lovar att de ska göra vad de kan.
 
Robbie blir sur på Nicola för att han inte får några körningar. Hon skyller på att han luktar illa så de kan inte låta honom jobba. Det gör att han går till puben för att tvätta av sig. Marlon kommer in på toaletten och avbryter Robbie. Han vill dock inte erkänna att han inte har någonstans att bo.
 
Leyla får sitt kontoutdrag från banken och det visar sig att hon shoppat för över 10 000 £. Hon tror att det är  något som är fel men så är det inte. Alicia blir förbannad på sin syster som slösar så hon säger åt henne att investera pengarna i något mer bestående.
 
James säger till Chas att han tänker fråga Vanessa om att hyra Doms gamla rum. Hon ska precis be honom att stanna men de blir avbrutna och James går därifrån. Chas frågar Marlon om det är dumt att be James att flytta in och Marlon svarar att då blir deras relation mer "på riktigt". James kommer tillbaka och då lyckas Chas efter många om och men att få honom att svara på om han flyttar in hos henne. När han säger ja till det blir hon överlycklig.
 
Megan hjälper till på fabrikskontoret. Hon upptäcker att flera leverantörer inte fått betalt. När hon frågar Jai om saken så viftar han bort det. Hon lyckas ta med sig några papper på bokföringen när Jai inte ser. Megan upptäcker att det saknas en hel del pengar för att företaget ska gå runt. Hon nämner sin oro för Jai och han blir skitförbannad för att hon snokat. Megan försöker förklara att hon bara vill hjäpa till.
 
David och Alicia kommer till affären och upptäcker att den är tom. Leyla har beslutat sig för att investera och göra om utan att fråga David. Han blir rasande på henne och säger åt henne att återställa allt och det snabbt.
 
Donna packar ihop sina saker för att sticka med April. Till alla andra säger hon att hon ska bort över weekenden men Ross har svårt att tro henne. Han försöker stoppa henne från att åka men Donna känner att hon måste komma iväg bort.
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Donna blir mer och mer osympatisk, hoppas hon åker dit för rånet. Vad håller hon på med? Hennes dotter blir knappast hjälpt av att hennes mamma blir kriminell och ev. hamnar i fängelse. Vad jag är trött på April och alla hennes maskeradkläder.

2015-06-11 @ 18:13:55
Postat av: Nina

Jag håller med dig, Stina!

2015-06-11 @ 21:15:40
Postat av: ELIZA

Håller också med!! Och det upphausade tonläget Marlon använder vad gäller dottern...Herregud Marlon, låt lika positiv när hon är tonåring, och börjar käfta mot...Nä, förstår inte heller Donnas agerande...Hur ska hon komma ur det där nu?.. Hjälper väl knappast att smita...Och måste hon inte jobba för brödfödan...Flera har skrivit tidigare om att det är mest ligga och bröllop numera...Utan känslor...Har knappt vågat tänka på det jag nu skriver...Svartsjuka...Ingen är förbannad eller upprörd när det hoppas i sängarna till höger och vänster...??? Nä, alla är sååå förstående när någon "fått till det"...Fast han eller hon låg i min säng förra veckan...Ja ja , det är väl jag som är konstig då, för jag skulle bli ganska sårad...Den enda som visat lite humör i det fallet är väl Prijja...Vet inte vad jag ska tycka om Belle´s dom...Hon ville ju krypa in, så då är det väl bra då...Och värst vad Nicola och Jimmy verkar "ny" förälskade...Kul för dom!!...Och varför kan inte Prästen säga till Ashley att hon är intresserad...

2015-06-12 @ 07:09:14
Postat av: Anette

Ja det känns som det bara Robbie som inte får ligga.
Hoppas på manusförfattare snart som kan göra serien mer sevärd igen, hoppet har inte övergivit mig. Jag kan ju bara inte överge mina "vänner" Emmerdale och sluta titta. :D

Mänskligt beteende är alltid intressant och självklart kan allt detta hända i verkligheten kanske inte lika koncentrerat i samma by dock.

Jag tycker ändå att det är skoj att prata om och har en kollega på jobbet också som jag pratar HTG med. Ibland hinner vi titta tillsammans på lunchen. :)
Ha en bra dag allihopa med eller utan HTG.

2015-06-12 @ 07:53:47
Postat av: Niitta

Val var väl inte särskilt förstående när Eric och Diane hade sitt fylleligg. Fast hon fick ett barn med Rodney när han fortfarande var gift med Diane. Eric har väl också visat svartsjuka när Val träffade sina karlar. Att Robbie blir utan är ju inte konstigt, han är så totalt oattraktiv och skum på alla sätt.

2015-06-13 @ 06:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0