Isbjörnsdop och vaxat ben

Inskrivet kl 23:57
 
Priya möter David ute på gatan. Han ber genast om ursäkt för det Alicia sagt. Priya påpekar att hon är less på att höra att hon har känslor kvar för honom för det har hon inte. Hon säger att hon älskar inte honom däremot älskar hon att han tar hand om sin dotter. När David gått säger Priya till Rishi att han måste hitta en man åt henne och det snabbt. Rishi försöker övertala henne till att tänka om men hon lyssnar inte. Senare så presenterar Rishi en barnflicka som hon kan anlita men då blir Priya rasande för hon behöver ingen som tar hand om babyn. Efter en del förklaringar från Priya så går han med på att se vad han kan göra.
 
Ashley berättar för Harriet att han träffat en mamma till Gabbys (?) klasskompis. De har fikat och ska ses igen. Harriet gratulerar honom och säger att hon är glad över att han träffar någon. När hon sedan är på kaféet så berättar hon att hon tror att Ashley bara fantiserar, för Kerry.
 
Andy köper blommor och går till salongen för att be Bernice om ursäkt och han tänker inte gå därifrån förrän hon lyssnar på honom. Han sätter sig på golvet och väntar ut henne. Tillslut så orkar hon inte med hans stirrande så hon säger att hon förlåter honom ooh för att visa det vill hon bjuda på massage. De går in i det andra rummet och hon börjar massera honom. När Andy är avslappnad så tar hon fram varmt vax för att vaxa hans ben. Andy bllir inte glad men Bernice känner att hon fått ge igen. Därefter vet hela byn om vad som hänt och Andy får höra kommentarer om vaxade ben från alla håll och kanter.
 
Belle ska få höra domen idag. Alla samlas i rätten och de får höra att hon får tre år som ska sittas på ungdomsanstalt. Återigen blir Zak och Lisa förtvivlade men Belle försöker visa sig stark och säger att hon klarar av detta, att det kommer att gå bra.
 
Chas som har personalproblem måste handla varor till puben. Hon får hjälp av James och Moira att stå i baren. Cain är inte allt för förtjust över detta. När Lisa och Zak kommer tillbaka efter domslutet så ringer Belle. Lisa går iväg för att prata med henne. James kommer in i lägenheten bakom puben och där sitter Lisa och gråter efter telefonsamtalet. Han tröstar henne och säger att hon måste vara stark för allas skull, även för Belles. Cain står bakom dörren och hör allt.
 
Sam ska iväg till förhör i domstolen men han säger inget till familjen. Sean får veta det och lovar att följa med om Sam vill ha stöd.
 
Dom packar ihop sina saker i smyg utan att säga något till Vanessa. När hon gått så tar han packningen och drar iväg. Inte ens Zak kunde övertala honom till att stanna.
 
Donna visar ritningarna för Ross på en juvelerarbutik som hon vet att de kan göra inbrott hos. Ross vill inte åka själv men hon säger att hon kan inte riskera så mycket. Först vägrar Ross att ställa upp men sedan går han med på det eftersom inbrottet bör ske samtidigt som Donna och April ska döpas. Dessutom lovar Donna att belöna honom ordentligt efteråt.
 
Brenda fixar dopklänning till April. Det blir en isbjörnsdräkt =)
Harriet förrättar dopet och flera av deras vänner är samlade i kyrkan.
 
Ross åker iväg och utför inbrottet hos juveleraren. Han har fått veta var övervakningskamerorna är. När han är klar så möter han ägaren precis utanför. Ägaren är kaxig och har ett basebollslagträ med sig.
Ross återvänder hem och tvättar bort blodet från händerna...

Kommentarer
Postat av: Niitta

Vilken löjlig dom, stackars Belle.

Måste alla hämnas jämt och vara så oresonliga, tänker på Bernice. Hon kan gott vara ensam ett tag, surkart.

Borde inte steget från att norpa beslagtaget gods, till att anstifta till rån vara lite större än i Donnas fall.

Inte ett mord till va? Ross blodiga händer i slutet.

2015-06-10 @ 14:49:03
Postat av: AnnaS

Ja, jag blev verkligen förvånad när Donna föreslog ett rån, eller om det ska kallas inbrott? Om sen Ross dödade eller ens skadade mannen är hon illa ute! Vill hon sitta i fängelse och vara utskämd sista tiden i livet? Orealistiskt!

2015-06-10 @ 16:28:41
Postat av: Niitta

Ja, det var ju menat som ett inbrott, men urartade till ett rån, misshandel och kanske, suck, ännu ett mord. Emmerdale måste vara en farlig plats att bo i.

I verkligheten tror jag också att man gör motsatsen till det Donna gör. Hon borde ge April något gott att minnas om sin mor och absolut inte äventyra sitt goda rykte.

Nu gillar jag plötsligt Dom, synd att han försvann, fast förra veckan var det exakt det jag önskade att han skulle göra. 😃

2015-06-10 @ 20:38:46
Postat av: Nina

Så onödigt med rånet!! Och Bernice som gillar Andy, så dum hon är! Var det inte hon som dumpade Andy först?

2015-06-10 @ 21:29:40
Postat av: Anette

Men jösses ingift släkt. Andy låg ju både med mor och dotter Kerry och Amy DET är skruvat!
Lite trött på att allt ska handla om ligga eller bröllop och så lite om kärlek.
Priya:pappa hitta en man till mig...eh hon är sååå sjukt bortskämd den damen. Ge mig det jag pekar på NU typ.
Dom borta för gott hoppas jag, stackars Lisa och Zack och Belle. Och sensmoralen är?

2015-06-10 @ 22:52:31
Postat av: Jonas

Märkligt att Dom blev en bättre människa av att få dottern dödad. Med det sagt, kommer jag inte att sakna honom.

2015-06-11 @ 07:33:21
Postat av: Anonym

Bättre människa? Hur menar du då? Han var hur bra som helst när Gemma levde också tycker jag.

2015-06-11 @ 11:19:54
Postat av: Linn

Konstigt att "alla" i serien tjatar om att Andy och Bernice är släkt. De är ingift/adopterad släkt, men har inga gemensamma "blodsband". Hennes mamma var gift med hans adoptivpappa, det är allt.
Däremot stämmer det att det är en viss åldersskillnad mellan dem: "Andy" är född 1984 och "Bernice" 1971 (dvs. skådespelarna som spelar dem är födda då).

Håller med dig, Anette, om det du skrev om att det är mycket ligga och bröllop, men inte just så mycket kärlek. Lite mer av det sistnämnda hade man önskat.

Fattar inte heller varför Donna måste krångla till sin sista tid i livet genom att hålla på med brottslighet. Hennes motiv är nog att få ihop pengar som dottern kan leva av efter hennes död, men Marlon kommer ju att finnas där och alla andra "Dinglarna" och Bob och en massa andra människor, så det är ju inte precis som att April kommer att stå helt ensam i världen.

2015-06-11 @ 11:30:20
Postat av: Jonas

Anonym: han var en psykopat när dottern levde. Jag trodde att han skulle bli nästa mördare i byn, men nu verkar det inte bli så.

2015-06-11 @ 14:43:35
Postat av: ELIZA

Psykopat? Hur?

2015-06-11 @ 14:59:16
Postat av: Jonas

Han hade inte förmåga att förstå andras känslor, utan tyckte att han hela tiden gjorde rätt - trots att han ofta betedde sig som ett svin.

2015-06-11 @ 17:33:29
Postat av: Jonas

Han verkade känslomässigt störd, helt sonika.

2015-06-11 @ 17:39:47
Postat av: ELIZA

Har ju lite erfarenhet av psykopater...(förutom vissa individer som man kallar psykopater av ren slentrian,för att man inte vet vad det innebär...) Visst är det intressant hur vi lägger märke till olika karaktärer... för mej var han helt inkognito, la knappt märke till honom...Eller dottern heller, för den delen...Kommer inte ens ihåg hur dom hamnade i byn...Men googlade på psykopater...Och det där om känslor stämmer,som Du säger, om jag nu hade kommit ihåg vad han gjorde...men Du ser, jag är helt känslolös (ironi) vad gäller honom, eller hans dotter...Tror inte jag kommenterat den där grejen överhuvudtaget...

2015-06-11 @ 18:07:12
Postat av: ELIZA

LITEN erfarenhet...Dvs, ingen...Tror jag...

2015-06-11 @ 18:27:50
Postat av: Jonas

Jag erkänner att jag kallade honom psykopat av ren slentrian, för att jag inte vet exakt vad ordet betyder, men likväl verkade han vara en mycket störd person.

2015-06-11 @ 22:12:16
Postat av: Niitta

En psykopat är ofta en väldigt charmig person, som har en förmåga att utnyttja dina svaga punkter och är en mästare på att manipulera. Många människor har en del psykopatiska drag utan att för den skull vara psykopater. Om man ska utse den i Emmerdale som är mest av en psykopat, röstar jag på Debbie, Charity och Ross.

2015-06-12 @ 06:13:53
Postat av: Jonas

Niitta: tack för infon! Då nöjer jag mig med att konstatera att Dom verkade vara en psyskiskt störd person med extremt självcentrerade känslor. Förutom han och hans bortskämda dotter spelade ingen annans känslor någon roll. Efter hennes död blev han bättre dock.

Han är definitivt inte charmig, men det är å andra sidan inte heller varken Debster eller Charity.

2015-06-12 @ 07:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0