Som man bäddar...

Inskrivet kl 22:49
 
Amelia går runt med Kerry som sällskap. Hon vill träffa prästen för att välsigna allt i byn och då även de cyklister som ska delta i Tour de France. Harriet hjälper Amelia ett tag men blir sedan stressad då Amelia vill välsigna lite väl mycket.
 
Robbie vaknar i lastbilen. Han låter en del när han bäddar upp efter sig så Charity som råkar gå förbi precis då börjar undra vad som händer. Hon upptäcker honom i bilen och blir inte alls glad.
 
Ross kommer över till Debbie för att säga till att han ska vara ledig denna dag. Hon vill inte ge honom det men när han hotar med att berätta för Pete så går hon med på det. Pete som precis kommer dit undrar vad de pratar om men Ross säger bara att han ska vara ledig. Debbie vill inte heller säga något även om Pete märker att något står på. Cain kommer över och ser att Debbie inte mår bra. Hon skyller på Charitys missfall och oro för mamman. Cain lovar Debbie att hon inte behöver oroa sig för Charity.
 
Chas är jättebakis efter kvällen med James. Han kommer tillbaka till puben och har med sig en flaska vin och blommor till henne. Senare så pratar hon med Aaron för att få hans godkännande att berätta allt för James. Så när James kommer dit igen så berättar hon att Aaron tagit på sig skulden för Adams brott. Hon frågar om James har något att erkänna men det har han inte.
 
Donna och Ross ska göra inbrott hos hälaren men Ross litar inte på henne. Han gör allt för att få henne att gå först. Donna blir stressad och säger åt honom att skynda på men han vägrar. När han börjar pika henne för att misslyckas inför hennes snutkollegor så inser hon att han tror hon ska sätta dit honom. Donna visar honom att hon inte är buggad och då börjar han lita på henne. De går in hos hälaren och söker igenom huset. Tillslut hittar de en påse med stöldgods. Precis när de kommit ut utanför huset kommer killen tillbaka. Ross skyndar sig att börja hångla med Donna så deras ansikten inte syns. De får sedan skynda sig därifrån. När de kommer hem erkänner Ross att han hade gillat det de gjort. Donna tvekar men Ross ger sig inte utan börjar kyssa henne och hon kan inte hålla emot.
 
Diane kommer till Debbie för att berätta att hon ska åka till Annie i Spanien. Hon frågar om hon får ta med Sarah och Jack. Det slutar med att även Debbie kommer att följa med på semestern. När Debbie sedan träffar Pete är hon på väg att berätta om händelsen med Ross men hon avstår i sista sekunden. Istället säger hon att hon måste lämna Ross ensam i verkstan medan hon åker på semester.
 
Medan Amelia och Kerry går runt i byn och välsignar saker så kommer en cyklist och krockar med Kerry. Han pratar bara franska men Kerry är snabb att hjälpa honom. Hon ser till att ha kommer till en läkare som råder honom att ta det lugnt i två dagar så han får bo hos Kerry och Dan. Dan blir inte alls glad över den uppmärksamhet fransmannen får av Kerry.
 
Cain ger Diane massa pengar för att kunna se till att Debbie och barnen får en bra semester. Han förklarar att Debbie skulle aldrig ta emot pengarna av honom men Diane som farmor får skämma bort dem hur mycket hon vill.
 
Donna söker upp Ross på verkstan. Hon vill inte synas med honom så de går in och låser dörren. Ross närmar sig genast henne men hon säger att det som hände ska inte hända igen men ändå kan hon inte låta bli honom när han kommer riktigt nära. Cain kommer och undrar vad som händer eftersom dörren är låst. Ross och Donna kommer ut och hon låtsas ha gjort en säkerhetskontroll.
 
Val fortsätter med sina föreläsningar ute på olika bibliotek. Hon berättar om det för Eric som sitter vid datorn. Det stör henne så hon ber honom att sluta internetdejta. När hon öppnar posten ser hon att skilsmässan gått igenom och det gör henne rätt besviken. Diane får sedan veta Vals misstankar om Erics internetdejtande så när Diane hör honom göra upp planer om att träffa någon så tror hon också att det är sant. Eric berättar sanningen för Diane, att han håller på att starta en fond i Vals namn och nu behöver han bara hitta någon form av välgörenhet för att få in pengar till starten av fonden.
 
Donna ser Ross på puben och hon går fram och ställer sig bredvid honom men vill inte att de andra ska märka något. Hon säger åt Ross att inte sälja sakerna de stulit eftersom polisen är extra uppmärksam just nu. Ross vill inte lyssna på henne så han rusar hem och ringer någon och säger att han fortfarande har sakerna som ska säljas.
 
James berättar för Moira att han vet om att Adam är skyldig till branden som Aaron tagit på sig skulden för. Hon blir besviken på Chas som skvallrat. James berättar att han ska berätta för Chas att Adam är hans son för han måste vara ärlig mot henne för att inte riskera att förora henne. Moira ber honom att låta bli men han säger att han måste så att inga hemligheter är mellan dem och förstör som för honom och Emma.
 
Chas blir förvånad när James dyker upp. Hon får höra hela sanningen och först blir hon glad över att han anser henne så viktig att han inte vill förlora henne men sedan blir hon förtvivlad när hon inser att Cain inget vet och att hon inte får säga något. Hon säger att hon inte kan ljuga för sin bror, att hon måste berätta sanningen för honom.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Ross.. herregud Cain har fått konkurrens.. jösses så charmig ;)

Och Donna.. jag gillar henne. Känns lamt att hon kommer tillbaka till serien enbart för att försvinna efter ett litet tag :( (ja om hon nu kommer att gå bort vill säga).

2015-06-02 @ 14:46:51
Postat av: Stina

Måste man berätta alla hemligheter för varandra? Speciellt Chas och James hur länge har de känt varandra, ett par veckor? Ändå måste de veta all om varandra. Fattade inte varför Deb inte kunde nela Ross ledigt, vad vet han om Deb som gör henne rädd, något jag har missat? Vad olika man kan tycka ,tur är väl det.tycker att både Ross och Donna är obehagliga. Och inte tycker jG att hon verkar dödssjuk och tänker hon inte på vad som händer hennes dotter om hon åker in i fängelse.

2015-06-02 @ 17:14:09
Postat av: Elin

Nu fick James precis som han ville...Han vill ju förstöra mellan Cain och Moira och det har han ju gjort nu (indirekt) Nu kan Moira inte heller anklaga honom för att ha berättat, han har ju "bara" öppnat sig för Chas....Han är hemsk!!



2015-06-02 @ 23:32:53
Postat av: suss

Håller med Elin, vilken hemsk man, förstår inte varför Moria erkände inte behövde det komma fram, det enda han vill är att förstöra för Moria o Cain, han vet säkert att Chas inte kan hålla tyst.

2015-06-03 @ 00:42:57
Postat av: freja

När Debbie dumpade Pete efter att fått reda på om hans misshandel så hade hon och Ross en liten "fling" och pussades därav har Ross nu en hållhake på henne.

2015-06-03 @ 00:55:59
Postat av: Jonas

Tänk att det falska lilla stycket försökte att kräva att James skulle dölja hennes smutsiga hemlighet. Jag tror faktiskt inte att James har en dold agenda. Han verkar inte vara en man som intrigerar. Vad han ser i Chastity och/eller såg i lynniga Moira övergår dock mitt förstånd.

Hur kommer det sig att Sarah helt plötsligt kan åka flygplan? Tidigare har Debster hållit på att förgås av vrede när det har kommit på tal och påstått att hennes sjukdom gör det omöjligt.

Jag tycker också att det verkar meningslöst att Donna återvänder för att åter lämna. Hoppas att hennes sjukdom "vänder" på något sätt.

2015-06-03 @ 08:38:02
Postat av: ELIZA

"det falska lilla stycket" ha ha ha ha ....Var det inte när Sarah var infektionskänslig Debbie blev galen.. Fick hon inte någon transplantation av bebisen hon och Andy "gjorde"...

2015-06-03 @ 09:53:59
Postat av: Jonas

Ok. Hon kanske inte längre är lika känslig då. Det var dock inte längesen hon skällde ut Peter när han lärde Sarah att cykla.

2015-06-03 @ 10:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0