VM-änkor

Inskrivet söndag 14/6 kl 23:11
 
Marlon är orolig för att Donna har stuckit så han pratar med flera bybor för att få reda på vart hon kan ha tagit vägen. Ross hör honom flera gånger så han försöker ringa henne.
 
Dan gör allt för att Kerry ska vara ledig från salongen utan att först säga varför. När Bernice är irriterad över att få alla kunder på eftermiddagen så avslöjar Dan att han och Kerry ska in till stan för att bestämma datum på deras bröllop. Kerry blir överlycklig när hon får höra det.
 
Nicola kör slut på Jimmy så han gör allt för att få en lugn stund. Han skyller på ett viktigt möte för att kunna gå och lägga sig en stund i lugn och ro hemma.
När Nicola inte ser så tar Robbie nycklarna till Brook cottage.
 
Adam vill titta på VM-fotboll med Andy men Andy har inte pratat med Bernice än. Han skjuter upp det hela tiden tills Adam själv påpekar det när Bernice är i narheten. Hon säger inte emot men ser ledsen ut.
 
James flyttar in hos Chas. Han har hämtat sina kartonger från gården. Tyvärr har han inte allt för bråttom att plocka upp sakerna så de blir stående i lägenheten. Victoria och Finn ska ta det lugn och upptäcker några gamla videoband med hemvideos inspelade. De börjar titta på gamla videofilmer på bl.a. Finn som liten.
 
Megan säger åt Leyla att inte springa runt och skvallra om Jais ekonomi. När Jai hör det blir han irriterad på Megan eftersom han inte vill att hon lägger sig i. Megan svarar att hon bryr sig om honom och villl att det ska gå bra för företaget, hon är till och med intresserad av att bli delägare. Jai tystnar, han behöver tänka på saken.
 
Ross söker upp Finn för att be honom om hjälp. Han vill att Finn besöker mannen på sjukhuset för att kolla hur det gått, fast han säger givetvis inte att det är han som slagit ned honom. Finn ställer massa frågor till Ross och Pete råkar höra det. De inser ganska snabbt att det är Ross som är förövaren men lovar att åka till sjukhuset.
 
Sean är på dåligt humör mest hela tiden för han oroar sig för Belle. Familjen försöker muntra upp honom men det hjälper inte. Dan frågar sonen om han vill bli bestman på bröllopet.
 
Bernice ockuperar badrummet hemma hos Andy på morgonen. Det uppskattas inte av Adam som muttrar om gamlingar precis innan han går till jobbet. Bernice hör det hon tittar sig om i lägenheten och ser att det är inrett för unga killar så hon ser rätt ledsen ut.
 
Pete och Finn kommer till sjukhuset. De hör juvelerarens fru prata i telefon om att hennes man fortfarande ligger i koma. När sköterskan sedan talar om för frun att killarna där borta frågat efter hennes man blir Pete och Finn oroliga och sticker. Där efter mår Finn dåligt för att han kan bli igenkänd
 
Donna kommer hem igen och Marlon är rasande för att hon stuckit utan att höra av sig. Han kräver att få ta hand om April dagen efter som kompensation. Donna träffar Ross som också är förbannad för att hon dragit. När han nämner att det är så lätt att rymma så undrar hon varför han inte gjort det. Ross svarar att han ville inte lämna henne i sticket...
 
Jimmy och Nicola kommer till puben. Han blir glad när James bjuder in honom för att titta på fotbollen så han slipper umgås med sin fru och Bernice som sitter vid bardisken.
 
Finn fyller år och kalaset är på gården. Victoria har bakat en tårta åt honom. De bestämmer sig för att visa lite av den gamla hemvideon som de hittat i lådan på puben. Först är det roligt men plötsigt så hörs det när James bråkar med sin förra fru Emma. Finn blir rörd av att höra sin mors röst igen, den rösten han glömt bort. James vill stänga av men Finn vägrar. Då får de precis höra när Emma anklagar James för att bara ha tid för Moira och inte familjen...
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Knäppt egentligen, men jag tycker synd om Ross. Han har ju ingen och har aldrig haft någon. Är man helt ensam så är det ju inte så konstigt att det går åt helvete...

2015-06-12 @ 15:00:17
Postat av: Niitta

Kusin på besök, missade det mesta idag och missade vad Donna sa till Ross precis vid slutet igår. Han såg så ledsen och chockad ut. Berättade hon om sin sjukdom?

2015-06-12 @ 17:39:30
Postat av: Agneta

Nix hennes sjukdom är fortfarande hemlig. Man ska tydligen tro att Ross helt plötsligt har äkta känslor för Donna vilket jag inte köper för ett ögonblick. Löjligt att dom bara fortsatte att titta på den pinsamma videon på Finns fest utan att stänga av den när grälet började men nu är ju den stora hemligheten ute i alla fall. Fånigt!

2015-06-12 @ 22:24:54
Postat av: Hannah

Hörni jag kom att tänka på saknade karaktärer. Jag tyckte det var jättetrist när bland andra Gennie och Amy försvann. Men nu tänker jag knappt på dem.

Vem/vilka saknar ni? Så länge de inte är döda kanske det finns hopp om återvändo!

2015-06-13 @ 01:13:37
Postat av: Niitta

Jag saknar Viv som är död och inte återvänder, det är ju inte Dallas där de döda står i duschen en morgon och tittarna får veta att de senaste hundra avsnitten varit en väldigt lång dröm som en annan av karaktärerna drömt. I HTG tar de ju livet av så många så det är svårt att minnas någon som försvunnit och fortfarande lever. Kanske Mandy Dingle, hon var rolig.

2015-06-13 @ 05:45:34
Postat av: Niitta

Kom just ihåg en till Dingle jag saknar, Eli. Familjen Dingle bidrar verkligen till serien med sina personligheter.

2015-06-13 @ 05:48:54
Postat av: ELIZA

Synd om Ross ?? Tror nog att han blev omhändertagen av sin far , på samma sätt som dom två andra bröderna... men en del väljer en annan bana...Saknade personer, jag kan sakna den gamla goda tiden...För mycket död nuförtiden....Värre än Morden i Midsommer....För det är väl ändå en större ort...Jag älskar Engelska serier...Ibland tycker jag, att men för he....e , kommer dom aldrig till skott, med vad dom nu håller på med, men i HTG, händer nu saker så snabbt att jag knappt hinner med...

2015-06-13 @ 13:08:27
Postat av: Anonym

Jag vet att det är inte många som saknar Nathan, men jag gör det. Vet att det var tal om att han skulle komma tillbaka, men det verkar inte bli av.

2015-06-13 @ 20:50:13
Postat av: Anonym

Det var jag som råkade bli anonym.

2015-06-13 @ 20:52:27
Postat av: Jonas

Med vilka pengar ska Leyla köpa in sig i godisfabriken? Hon fick ett arv om 70 000 pund, som delades med Alicia och David. Om vi ponerar att hon fick hälften, alltså 35 000 pund, har hon knappast pengar för att bli delägare i fabriken. Dessutom har hon slösat bort minst 10 000 pund.

Hur tänkte manusförfattarna här?

2015-06-14 @ 09:10:33
Postat av: Angelica T

Jag må inte gilla Robbie men är det bara jag som tycker synd om honom? Hoppas han hittar ett hem snart.

2015-06-14 @ 16:37:59
Postat av: AnnaS

Jonas: jag tänkte som du, hon kan ju inte ha speciellt mycket pengar kvar. Det lät som om hon var extremt förmögen!

Angelica T: jag tycker inte synd om Robbie. Tycker mest han är dryg. Men sånt kan ju ändra sig skrämmande fort i den här serien...

2015-06-14 @ 23:00:31
Postat av: Pandora

Jag saknar Chloe, Kim Tate och Kelly! Alldeles för få räpor i serien nuförtiden!

Bara fyra dagar kvar till sommaruppehållet nu! Tur att man har en sisådär förtioelva avsnitt av HTG på DVD att roa sig med, då gubben min var snäll nog att köpa en jättebox täckande hela nittiotalet åt mig på våran tioårsdag!

Mycket bättre än glitter och smycken!!

2015-06-15 @ 01:30:51
Postat av: Niitta

Pandora, var hittade han den? Vore något för regniga dagar.

2015-06-15 @ 04:57:20
Postat av: Pandora

Niitta: Han köpte den i England när han var där senast, men jag har sett att den finns på nätet också.
Ingen svensk text dock, men om det inte spelar någon roll så är det bara att beställa.=)

2015-06-15 @ 16:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0