Mord, dråp eller olycka?

Inskrivet tisdag 9/6 kl 00:16
 
Bernice försöker undvika Andy. När han ser henne på kaféet och frågar om hon vill snacka lite så mumlar hon fram att hon redan har fått...prata alltså.
 
David är överlycklig över att Amba ska komma hem.  Han har svårt att tänka på annat så han skyndar sig över hem till Sharmas. Alicia är inte så glad men inser att hon måste acceptera läget. Jacob blir besviken över att David inte tränar med honom inför morgondagens far-och sonlopp i skolan.
 
Benice kommer till Home Farm för att prata med Nicola. Nicola som precis haft sex med sin man är rätt rufsig i håret. Bernice påpekar detta och Nicola hinner inte svara förrän Jimmy kommer ner för trappan. Bernice förstår rätt snabbt vad som hänt. När hon sedan träffar Nicola på puben så ber Nico om ursäkt för att det inte var meningen att reta Bernice som inte har någon man. Bernice svarar att det kanske hon visst har. Nicola blir nyfiken men när Bernice säger att det är Andy så tror Nicola inte på henne. Tillslut säger Bernice att hon bara skojade.
 
Ashley följer med på Harriets förhör med kyrkorådet. Han kommer hem och går till puben. Harriet kommer in och börjar prata om vad som hänt eftersom hon inte fick höra hans vittnesmål. Hon är övertygad om att Ashley sagt massa dåliga saker om henne. Han försöker avbryta henne med att säga  som det är men hon lyssnar inte så han går därifrån in på toaletten. Harriet följer efter och får då veta att han hotat med att sluta han också om de sparkar henne. Hon blir så glad att hon kysser honom men sedan ber hon om ursäkt och säger att det var ett misstag.
 
Kerry och Bernice är snart klara med sin salong. Kerry har som förslag att de ska ha någon form av "guldbiljett" Bernice är inte så förtjust men Rodney som hör det erbjuder sig att texta en lapp åt dem. Kerry är något orolig för att Bernice inte ska ge henne fortsatt anställning nu när provanställninen går ut.
 
Priya kämpar på med bebisen men när Amba skrikit ett bra tag så ringer hon David som kommer över på en gång. Alicia som skjutsat honom dit påminner honom om att han ska vara i skolan på far-och sonloppet senare. David lovar att komma dit. (Var inte Amba lite väl stor för att vara förtidigt född, hon kan ju inte ha växt så mycket sedan hon föddes)
 
Belle ska förhöras i rätten och hon kämpar på med att säga som det är. Hon erkänner att det var en olycka och att hon önskar det varit hon som dött istället. Hon ber Dom om uräskt så han får det jobbigt och går ut ur rättsalen.
Senare den dagen kommer Lisa hem till honom och ber att han inte ska visa sig i rättssalen för hans demonstration med att gå ut kan få Belle att bll fälld.

Dom tittar på gamla inspelade filmer med Belle och Gemma. Han skyndar sig till rätten för att avbryta förhöret geonom att säga att han inte tycker Belle är skydlig för hon var ju trots allt Gemmas bästa vän.
 
Domaren ska meddela juryns beslut men åklagaren begär lite mer tid. Belles advokat passar på att berätta att hon kanke borde erkänna sig skyldig för att få ett kortare straff.
 

 
Jag är ledsen att det många gånger blir försenade inlägg men tyvärr är mitt liv återigen i kaos. Precis när man börjar återhämta sig från den ena smällen så kommer nästa... =(

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Tråkigt att höra att Du har det jobbigt fortfarande...Men tänk mest på Dej själv, vi väntar så gärna tills Du har ork och tid. Kram!

2015-06-08 @ 11:52:15
Postat av: Anette

Behöver inte ursäkta dig för mig. Hoppas det vänder för dig snart, det kan inte regna jämt.

2015-06-08 @ 13:14:38
Postat av: Jackson

Skriv när Du orkar. Ibland kan det kanske skingra tankarna en smula.

2015-06-08 @ 14:21:54
Postat av: Jackson

Hur kan Doms uttalande försämra för Belle?

När Rhona gick på rehab för sitt drogmissbruk gällde väl rehabiliteringen såväl narkotika som alkohol? Nu tycks hon ju dricka ("normalt")som tidigare igen utan att någon reagerar. I verkliga livet torde ju detta knappast fungera.

2015-06-08 @ 17:28:50
Postat av: Freja

Elavbrott så blev inget avsnitt att se idag för mig.. Någon som kan berätta kortfattat vad som hänt idag? Tack på förhand:)

2015-06-08 @ 18:38:17
Postat av: Jackson

Kul att se nya prällen, Harriet, försöka få litet fart på mes-Ashley och även att se hans reaktion och höra hans svar när hon bad om ursäkt för att hon kysste honom så passionerat.

2015-06-08 @ 18:40:29
Postat av: TinaV

Skriv när du orkar HTG är bara påhitt, det viktiga är livet i verkligheten. Hoppas du mår bättre snart.

2015-06-08 @ 19:32:25
Postat av: Jonas

Tinkerbelle borde byta advokat omgående. Att inte protestera mot den nya åtalspunkten dråp var ett sällsynt dumt drag.

Hem till gården är inte alls "påhitt".

Till blogghaverskan: hoppas att saker snart vänder till det positiva för dig.

2015-06-08 @ 21:23:43
Postat av: Sarah

Kram på dig och kämpa på

2015-06-09 @ 10:58:48
Postat av: Freja

irritetande när översättaren oftast skriver Amber istället för Amba..

2015-06-09 @ 11:18:52
Postat av: Lena

Vill bara sända en kram ♡ till dig Marie.
Hoppas på mer gjädje o kärlek till hösten i HTG det ska nästan bli skönt med en paus från det. Men bara nästan :-)

2015-06-09 @ 11:49:47
Postat av: Stina

Är det så att Belle skall försvinna från serien , är det därför de kanske dömer henne till fängelse?
Verkar inte klokt att rubricera det som mord, det var bara en knuff, sen att det ramlade olyckligt kan inte Belle lastas för. Tragiskt att Gemma dog, men hon var en osympatisk tonåring.
Är ni säkra heter flickan inte Amber, det är ju ett engelskt namn?
Roligt om det blir något mellan Ashley och Harriet, Ashley har haft det jobbigt länge egentligen ända sen Sandy flyttade in hos Honom och Laurel.
Hur dum kan David vara, förstår han inte hur han sårar Alicia och Jakey

2015-06-09 @ 14:11:46
Postat av: Linn

Marie: Stressa inte upp dig för den här bloggen! Skriv när du orkar/hinner! Vi är bara tacksamma för att bloggen finns. Tack för det du gör! ♥

2015-06-09 @ 14:53:33
Postat av: Anonym

Stina: Nej, Priyas dotter heter Amba och jag tror att namnet har ursprung i Indien eller dess närhet.

2015-06-09 @ 18:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0