Mösexa

Inskrivet kl 22:54
 
Robert råkar höra att Victoria ska inviga trädtoppsbanan istället för Chrissie. Han får bråttom till platsen för att sätta tillbaka muttern han dragit loss. På väg ned tappar han balansen och ramlar baklänges, han fastnar i ett rep och blir hängandes uppochned.
 
Frank letar efter den perfekta bröllopspresenten till Tracy. Han hyr en rosa jeep som hon ska få använda till bröllopet men Tracy blir inte imponerad utan säger åt honom att hon vill inte ha honom i byn
 
Lydia från stödgruppen som Jimmy träffade kommer in på kaféet. Jimmy trasslar in sig i fler lögner om sin döda fru. När de sedan råkar ses igen i affären så har Jimmy svårt att säga nej när hon vill ses för att äta en bit tårta.
 
David vill inte gå på någon svensexa som ska anordnas för honom. Det visar sig att han är orolig för provsvaren han ska få lite senare. Han säger till Tracy att om han fortfarande har cancer så vill han inte gifta sig för han vill inte att hon blir änka så snabbt.
 
Chrissie har sin invigning med att först mingla på Home Farm. Robert ringer till Victoria som ordnar med maten och han ber henne att se till att hela sällskapet inte kommer till skogen men att hon kommer och hjälper honom. Victoria säger åt Diane att uppehålla sällskapet och sedan åker hon och hjälper Robert att komma loss. De åker hem och han berättar för henne att Chrissie satt dit Andy för att skydda Lachlan. Victoria blir jätteledsen och säger att Chrissie måste få veta att hon bråkar med fel familj.
 
Jai får veta av Priya att hon har problem med ätstörningar igen men att hon sökt hjälp redan.
 
David och Tracy är på sjukhuset för att få hans provsvar. Det visar sig att han inte har någon cancer kvar så de gråter av glädje. De kommer hem och går till puben där Leyla anordnat en kombinerat svensexa och möhippa, alla är utklädda till läkare eller sköterskor.
 
Victoria kommer tillbaka till Home Farm men då är invigningen slut. Hon ursäktar sig med att hon blivit dålig och därför var tvungen att lämna minglet. När Chrissie och Lawrece går iväg börjar Victoria att leta på kontoret efter något bevis på att Andy är oskyldig. Plötsligt hör hon att Chrissie och Lawrence kommer tillbaka så hon gömmer sig bakom skrivbordet. Victoria hör hur Chrissie pratar om att de inte ska berätta för Rebecka att de inte är riktiga syskon och att Chrissie är besviken på Victoria som svek henne när hon inte var med på invigningen som lovat.
 
Holly och Jai ses på kaféet och han berättar att han inte känner för att gå på svensexan. De åker till gården och ska titta på en Sandra Bullock film tillsammans istället Jai hjälper Holly att måla hennes naglar eftersom han hjälpt Priya när de var små. Han och Holly är sedan nära att kyssa varann men precis då hör Holly att Moira är på väg in. Jai får smita ut bakvägen så ingen ser att han varit där.
 
Leyla blir plötsligt lite bitter över att alla andra har någon som de tycker om medan hon är singel. Pete hör henne och de börjar jämföra sina eländiga föredetta förhållanden. Det visar sig att båda har ett ex som blivit ihop med ens syskon. Pete berömmer Leyla och de båda har trevlgit ihop.
 
Frank kommer in på puben när mösexan pågår. Tracy säger åt honom att gå för hon vill fortfarande inte ha honom där. Han går ut och Eric följer efter och säger åt honom att hålla sig borta för Tracys skull, för det är det hon vill för att bli lycklig.
 
Tracy blir jättefull och hon ska gå hem från festen. Hon vill inte ha sällskap utan låter David vara kvar och festa. Utanför ser hon den rosa jeepen och då börjar hon svära men ändå sätter hon sig i den. Frank kommer ut med packad väska och Tracy får veta att han är på väg därifrån. Då blir hon återigen arg på honom och det slutar med att han ska visa henne att han visst bryr sig om henne så de åker iväg i jeepen.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Tracy blir bara värre och värre. Det fanns något avsnitt för ett tag sedan då hon var OK. Men det var tydligen tillfälligt. Farsan ser riktigt bra ut och försöker ju gottgöra, kan han inte få en chans åtminstone. Hon är ju definitivt inte mogen nog att gifta sig.

2017-05-04 @ 14:10:26
Postat av: Stina

Att de har svensexa och möhippa dagen före bröllopet med tanke på att de dricker hejdlöst, de kan inte må något vidare på sin bröllopsdag. Vad löjligt av Tracy att inte svara ja förrän på bröllopsdagen,
Paddy bar sig väldigt barnsligt åt, men visst är halva huset hans?

2017-05-04 @ 14:13:35
Postat av: Ylva

Håller med om att Tracy är fånig. Pappa däremot;)

2017-05-04 @ 14:56:22
Postat av: Såpa fantast

Jag är glad att David är fri från cancer. Budskapet visade hur man kan upptäcka testikelcancer i ett tidigt stadium och hur viktigt det är att börja med behandling så fort som möjligt.

2017-05-04 @ 20:43:16
Postat av: AnnaS

Stina: var det inte David som skulle fria på bröllopsdagen?
Jag gillar inte alls pappan. Han spelar dåligt.

2017-05-04 @ 21:38:21
Postat av: Jennifer

Vad tror ni blir det bröllop? Det känns som Tracy och pappan​ kommer att krocka med den rosa bilen och hamna på sjukhus. Det är ju mycket sjukhusbesök, polisförhör och rättegångar numera i serien.

2017-05-04 @ 21:53:46
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att bröllopet blir av, eventuellt med förhinder av något slag. Men jag tror inte att de kommer att krascha. Jag försöker att tänka positivt och inte måla fan på väggen.

2017-05-04 @ 22:07:36
Postat av: ELIZA

Nå, äntligen ett positivt besked! David är frisk!! Tracey är jag skitless... Ge gubben en chans eller ignorera honom, behöver inte gapa om samma sak varenda gång dom stöter på varann...Vi veeet nu...Paddy har alltid varit min favorit, men var tvungen ta fram SKÄMSKUDDEN, när jag såg hur han betedde sej i huset...Kan väl förstå att han är besviken, men som man bäddar får man ligga...((såg att jag var lite fyndig där, ha ha ha )))För låg,gjorde han ju...Däremot skulle jag nog se till att lösa ut Rhona fort som bara den, varför ska hon sitta i huset...???? Dom kanske har andra lagar i England, men Paddy hade både klinik och huset, när Rhona kom med i bilden...Därför ska hon ut, och ännu värre att Pierce bor där....

2017-05-05 @ 06:56:13
Postat av: ELIZA

Äsch då!!! Glömde ju Jimmy!!! Vad håller den där token på att trassla in sej i??? Värsta lögnen jag hört på länge...Att frun är död!?!? Hur ska han komma ur det där...Och damen verkar väääldigt intresserad...Rätt åt honom när Nicola kommer på det...

2017-05-05 @ 07:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0