Lasagnetapet

Inskrivet 3/6 kl 15:31
 
Kerry planerar en fest till Halloween så hon bokar en resa med hotell till Diane och Doug för att få dem hemifrån. Sedan bjuder Kerry hem en hel del folk trots att Bernice försöker få henne att tänka till. Kerry råkar även skicka en inbjudan till Doug och Diane som givetvis kommer hem på en gång. De blir besvikna och det slutar med att Kerry inte får bo kvar hos dem. Hon kan inte bo hos Vanessa heller eller hos Dan som ställer upp så hon tvingar Sam att låta henne bo hos honom.
 
Det ska vara en mindre avskedsfest för Charity och Cain på puben. Lisa hinner inte dit för hon ska vara hemma och städa inför att Belle ska komma hem. Joanie kommer dit för att hjälpa henne och hon har en lasagne med sig.
 
Vanessa är trött på att Frank bara ställer till det så när Tracy och David kommer hem från sin bröllopsresa får Frank bo hos dem.
 
Rebecca vill få insyn i familjeföretaget eftersom hon ska stanna i byn så vill hon hjälpa till. Hon och Chrissie har fortfarande svårt att hålla sams och när Robert pikar Chrissie över att Rebecca fortfarande är kär i honom blir hon förbannad. Lawrence fördelar ansvaret så båda systrarna har lika mycket att säga till om.
 
Cain och Charity åker iväg till färjan utan att ta farväl av Noah som håller sig undan. De kommer inte så långt förrän Cain ändrar sig och lämnar Charity. Hon bönar och ber att han ska stanna med henne men Cain har insett att han älskar Moira mer och att Moira är den som behöver honom just nu. Charity får bilen och hon drar iväg medan han går tillbaka till byn.
 
Lisa och Joanie kommer hem igen efter att ha vinkat av Charity och Cain. Lisa blir irriterad på Joanie och tillslut kastar hon lasagnen i väggen och ber Joanie att gå. Sedan får hon svårt att andas men Jermaine kommer precis hem och hjälper henne.
 
Zak får höra att Lisa mår dåligt och han muttrar över att Joanie inte är tillräckligt hänsynsfull mot henne. Joanie blir förbannad och säger att hon hoppas att han kommer att bry sig om henne lika mycket en dag som han bryr sig om Lisa.
 
Cain kommer hem till Moira men hon vill inte ha honom där. Han ber om ursäkt och säger sedan att det är där han hör hemma så han bor i  husvagen så länge och han tänker hjälpa henne på gården oavsett vad hon säger.
 
Charity åker iväg till ett stort stup. Hon tittar på en bild på henne, Cain och Debbie. Hon låter bilens motor vara igång...
 

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Lite för mycket med två familjer där två systrar konkurrerar om en pappa. Dessutom är båda familjerna utan mamma. Hade räckt med en.
Jag tror att Rhona kommer att trilla dit igen med sitt missbruk.
Charity är alldeles för självupptagen för att ta livet av sig, hon kommer inte att köra över stupet. Hon åker nog tillbaka till byn för att jävlas med Cain.
Moira förlåter nog tyvärr inte Cain. Hon borde inse att hon skulle ta det bättre med honom vid sin sida.

2017-05-30 @ 13:24:23
Postat av: Såpa fantast

Bara en familj där systrarna konkurrerar numera. Tracy och Vanessa har blivit sams. Chrissie är nog förbannad därför att hon fick reda på att Rebecca låg med Robert bakom hennes rygg. Du har nog rätt om Charity och Moira. Kanske även om Rhona.

2017-05-30 @ 14:13:15
Postat av: Jennifer

Bra att Cain stannar, tror nog Moira tar tillbaka honom. Gillar inte skådisen som gör Rebecca, så charmlös. Kul att Bob var med lite idag.

2017-05-30 @ 14:53:08
Postat av: Agneta

Vad söt Charity är i hästsvans. Gillar hennes jacka också.

2017-05-30 @ 16:15:41
Postat av: Ylva

Vad höll Kerry på med? Ibland kan man undra över hennes IQ. Eller ska man förstå hennes otroligt barnsliga uppträdande med att hon förlorat Dan och gjort abort?

Lawrence måste vars rätt naiv som tror att döttrarna blir sams om dom jobbar ihop.

Dramatiskt på slutet. Jag hoppas på Moira och Cain.

2017-05-30 @ 16:35:42
Postat av: Anders

@Ylva: Ja Kerry måste vara världens äldsta fjortonåring! Ordna "Föräldrafri fest" när man är i den åldern.. Undrar om hade en flaska "Häxblandning" och ett paket tuggummi för att dölja spår av tjuvrökning också? Som fader till ett par döttrar som genomgått den åldern så känner man ju till alla dessa "Partytrix" hehehe! Bra av Diane och Doug att skicka ut henne!

Charity kraschade nog inte ned i dagbrottet. Enligt min HTG-erfarenhet så brukar en sådan dramatisk scen som ett självmord alltid ske i slutet av ett program, och i dagens slut så rusade hon inte ens motorn litet. Hon dyker nog upp igen redan i nästa program (Skönt dock att det inte är Fredag så att man hade varit tvungen att vänta över helgen!)

Cain och Moira är nog ett öppet kort än så länge, men iom att hon f.n är så sorgbruten och ensam så har nog Cain en chans iaf. Själv så föredrar jag den gamla och elaka Cain som rollfigur före den nya och snällare Velour-Cain. Då så är Charity en bättre kärlekspartner än snälla Moira! Tycker att hon skulle kunna hitta något bättre i byn! Paddy kanske? Då får hon ju iaf rabatt på veterinärräkningarna!

2017-05-30 @ 16:57:17
Postat av: Anonym

Hoppas, hoppas hoppas att Cain och Moria hittar varandra, fint par mot Charitys äckliga nuna, bryr sig inte om barnen utan tänker bara på sig själv, jag tror att Noha flyttar till Moria.

2017-05-30 @ 17:22:39
Postat av: Anonym

Stackars Moira kan väl ändå få någon som är lite finare än Paddy???????? Usch, osexigare karl får man leta efter.

2017-05-30 @ 22:36:12
Postat av: Såpa fantast

Bra att Cain ändrade sig och gick till Moira. Jag vet inte om hon tar honom tillbaka nu. Hon sörjer ju Holly och även James. Kanske är det för tidigt för en återförening. Charity kommer säkert att hämnas på Cain för att han lämnade henne.

2017-05-30 @ 23:26:59
Postat av: Maria

Men hallå! Klanka inte ner på hur skådisarna ser ut. Det har liksom inte med HTG att göra. Mycket för att inte säga allt är ju hur dem igentligen ser ut också privat.

2017-05-31 @ 14:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0