Ni..Ricola

Inskrivet torsdag 4/5 kl 09:58
 
Ronnie har kommit hem efter att ha fått hem sin bror från utlandet. Han besöker Lawrence för att tacka för lånet och det hör Chrissie. Så när hon får tillfälle senare så anställer hon Ronnie för att bygga kafé och toaletter på äventyrsparken hon öppnar.
 
Paddy får veta av Chas att hon lånat pengar från Livs arv. Han råder henne att inget säga för det finns gott om tid att hinna betala tillbaka.
 
Priya bokar tid för terapi angående hennes ätstörningar men hon är noga med att inte någon i famijen får veta något.
 
Charity pratar med Liv och erbjuder henne att skriva en lapp till skolan om hon vill vara ledig och hon börjar prata om att övningsköra och köpa bil även om Liv bara är 14 år än. Hon kan inte låta bli att nämna för Liv att Chas lånat pengar från arvet. Liv blir besviken och precis då kommer Chas in. Chas försöker förklara att hon bara ville hjälpa Lisa och Belle.
 
Liv rusar iväg till Lisa för att höra om det är sant. Chas följer efter och Liv säger att Chas hade bara behövt fråga för självklart vill hon hjälpa Lisa och Belle. Hon säger sedan till Lisa att det finns mer pengar om de behöver.
 
Zak skjutsar Lisa till tåget när hon ska åka till Belle. Hon säger att han kan följa med men han väljer att stanna hemma. Zak lägger sin hand på Lisas och hon tar inte bort den.
 
Paddy går in i Rhonas hus och börjar rota runt för att det är så städat. Pearl kommer in och ber hononm sluta. Han säger att han fortfarande äger halva huset så han vill att det är hon som ska gå. Sedan fortsätter han att riva runt och han tänker sitta där tills Rhona kommer hem igen.
 
Robert är på kaféet när han hör Priya klaga på att det legat en sax kvarlämnad på barnens lekplats och Amba hade fått tag på den så det kunde slutat illa.
 
Jimmy går till församlingshuset med Carl för att leka men plötsligt dyker det upp ett gäng mammor utan barn. Det är en sorggrupp som pratar ut om sin sorg. Jimmy blir medbjuden i tron om att han ringt för han vill delta för att hans fru omkommit i en olycka. Först försöker Jimmy tala om att det är ett misstag men sedan faller han in i pratet och han hittar på att hans fru Ricola dött. Han talar om hur jobbigt han har haft det eftersom han fick känslan av att aldrig duga. När han kommer hem är han mycket gladare och säger till Nicola att han inte ska låta några negativa känslor förstöra för dem.
 
Chas försöker få Paddy att komma ut från Rhonas hus men hon får en hink vatten över sig. Hon ger sig inte och tillslut släpper Paddy in henne. Han låtsas att huset är hans borg som han skulle försvara, så han hade Leos kungakrona på sig. Paddy berättar om sin besvikelse över att ha blivit "raderad" ur Leos liv eftersom det inte ens finns kvar något foto på honom. Han säger att han blivit av med sin familj även om Leo inte är hans biologiska son. Chas lovar att han alltid kommer att vara en del av hennes och hela Dingles familj.
 
Robert har tagit på sig en reflexväst och hjälm för att smälta in i bygget av äventyrsparken. Han smyger runt där och när han blir ensam klättrar han upp till en trädtoppsbana och lossar på en skruv.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Tänker Paddy äntligen bli vettig igen? Och vad håller Robert på med?

2017-05-03 @ 14:22:33
Postat av: Såpa fantast

Ja, Paddy ger upp tanken på att återförenas med Rhona. Robert vill hämnas på Chrissie för att hon satte dit Andy.

2017-05-03 @ 14:35:06
Postat av: Jag%20bara

Paddy var så pinsam idag så det var jobbigt.

Jag tycker inte man lånar pengar av en fjortonåring ens med hennes tillstånd. Man frågar inte ens!

2017-05-03 @ 16:57:15
Postat av: Anonym

Tjena vad det dricks apelsinjuice på puben! Haha varför gå dit för en "drink" om man ändå bara ska dricka juice? Bättre med cafeét då ju

2017-05-03 @ 19:51:27
Postat av: Jennifer

Fascinerande det med att man hela tiden ska ta en drink...lite som Dallas och Jr.... Dricker verkligen engelsmän så mycket😉

2017-05-03 @ 20:09:52
Postat av: Såpa fantast

Jennifer, om folk skulle dricka lika mycket alkohol som i Hem till gården skulle samtliga bli alkoholister.

2017-05-03 @ 21:29:54
Postat av: Jag bara

Jennifer

Det har jag också undrat. Och lösningen på alla problem verkar vara, inte bara en drink, utan en hel flaska, så man kan göra saken värre, som
Paddy nu senast. De måste ju gå omkring i ständig dimma allihop.

2017-05-04 @ 08:03:00
Postat av: Peter H

Jämför nya Dallas med gamla Dallas där JR:s vanligaste replik var "I need a drink". I nya Dallas dricks det nästan inte alls.

På samma sätt har pinten på dagtid på engelska pubar bytts ut mot något alkoholfritt.

2017-05-04 @ 12:09:28
Postat av: Jag bara

Den repliken hör man ofta i HTG också. I need, inte I like to have.

Gillar förresten inte nya Dallas, på tal om den. Mr på Dallas, JR, saknas

2017-05-04 @ 14:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0