Att sy sitt eget sår

Inskrivet kl 23:29
 
Ashley blir förhörd av polisen och han minns att något föll från en bro och att någon var på bron.
Nästa dag minns han ingenting.
 
Chas kommer till sjukhuset med Liv. De får veta att Aaron fortfarande är medvetslös. Plötsligt får Robert bråttom därifrån. Han åker till olycksplatsen för att hämta upp ringen som låg kvar i bilen.
 
Emma har fått ett sår i pannan och hon syr sig själv. Sedan åker hon till sjukhuset där Pete och Finn är. Hon kan inte förklara varför James varit ute. (Någon måste väl undra varför han gått ut utan kryckorna) När hon blir ensam med James klämmer hon åt syreslangen. Sedan rusar hon gråtandes därifrån
 
Ross struntar i att svara i mobilen när bröderna ringer honom för han är upptagen med att hångla med en okänd tjej i bilen.
 
Pierce säger åt Paddy att lämna Rhona ifred. Paddy inser att det är Pierce som räknas som Rhonas närmaste anhörig men han vill ändå inte åka hem förrän han vet att Rhona mår bra efter sin hjärtattack hon fått efter olyckan.
 
Moira ser Emma sittta i bilen och gråta. Hon frågar hur det är och sedan tvingar hon en motvillig Emma att följa med till James avdelning.
 
Robert kommer tillbaka till sjukhuset och Chas skämtar med honom om vilket fint Dinglesbröllop de ska ha för att göra Aaron riktigt generad. Aaron vaknar och det första han säger är ja till Robert sedan tappar han medvetandet igen.
 
Emma, Moira, Pete och Finn är hos James när larmet börjar tjuta. Läkarna gör vad de kan men James liv går inte att rädda.
 
Aaron vaknar till igen och Robert förklarar sin kärlek för honom. Aaron frågar Robert om han är säker på vad han vill och när Robert säger att han är det så frågar Aaron honom om han vill gifta sig.
 
Bartons har åkt hem och Emma blir förbannad på Moira och ber henne lämna dem. Emma vill inte ha sällskap att sina söner när hon ska hem men de lämnar henne inte ensam. De kommer hem till Wylies farm och ser resterna av bröllopsmiddagen. Emma går upp för att packa och hon gömmer den blodiga brudklänningen när hon ser att polisen är på väg hem till dem.
 
Chrissie är glad över att Rebecca är tillbaka. De ska ordna med ett stort kalas för att fira Becs födelsedag.
 
Robert söker upp Rebecca för att höra om hon fått bevis på att Lachlan sköt sin morfar. Hon säger att hon inte tänker skvallra på sin systerson men hon vill ha Roberts hjälp när hon ska ta det hon har rätt till i företaget. De kommer överens om att hon ska ge 20% av det hon får om han hjälper henne plus att hon försöker hitta bevis för att fria Andy.
 
Polisen förhör Emma men hon kan inte förklara vad James gjort ute. När hon får höra att polisen vet att James ramlat från bron och att någon synts där så nämner hon att Cain varit sur på James. Hon påpekar att Cain varit på väg att preja James av vägen men aldrig fullföljt då han sett Moira i bilen.
 
När polisen gått så frågar Ross lite om det som hänt. Han har svårt att förstå men lovar att Cain ska få betala om han är skyldig.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

En sak som jag har länge undrat: Varför tar det nästan alltid så himla lång tid för ambulans att komma fram i Hem till gården? Jag antar att det inte finns sjukhus i byn utan i närliggande stad.

2017-05-26 @ 12:04:58
Postat av: Peter H

Emma kan inte komma undan med detta. Så länge hon är kvar är all uppmärksamhet på henne och det funkar inte i längden. Hon försvinner precis som tidigare psykopater i serien.

2017-05-26 @ 13:03:58
Postat av: Ylva

Något som är konstigt i såpor tycker jag är att vem som helst får springa ut och in på sjukhus/sjukrum utan ngn slags bevakning.

2017-05-26 @ 13:28:31
Postat av: Såpa fantast

Ja, de borde bevaka James så att Emma inte skulle få gå in till honom och trycka ihop syreslangen som hon gjorde.

2017-05-26 @ 13:53:47
Postat av: Jennifer

Inte kul om Cain åker dit istället för Emma. Hoppas den blodiga bröllopsklänningen hittas och lite slutsatser kan dras från det.

2017-05-27 @ 07:01:23
Postat av: Frk Höger

Såpa fantast, Emma har ju all rätt att få komma in till James eftersom de bor ihop och bevakning har de väl bara om det gäller brott?

Jag hoppas verkligen hon åker dit för det här.

2017-05-27 @ 07:22:11
Postat av: Ninni

Jag är fortfarande frustrerad över intrigen.Temat med en skyldig som nästan kommer undan och en oskyldig som anklagas upprepas gång på gång plus den helt aningslösa omgivningen.Har inte manusförfattarna några nya idéer?

2017-05-27 @ 08:55:57
Postat av: Såpa fantast

I såpor är det ytterst sällan att den skyldige kommer undan. Däremot kan det ta väldigt långt tid innan den skyldige får sitt straff. Hur länge fick t.ex. Cameron härja fritt.

2017-05-27 @ 11:10:47
Postat av: Anonym

Jag blir irriterad på mig själv att jag nästan hatar Emma. Det ju faktiskt bara en karaktär i en såpa...

2017-05-27 @ 15:26:11
Postat av: Ylva

Det var jag som blev anonym. Sorry

2017-05-27 @ 15:32:35
Postat av: Såpa fantast

Många tittare hatar Emma och vill att hon ska åka fast eller dö.

2017-05-27 @ 15:43:47
Postat av: Ninni

Och Emmas vuxna barn sen! Ross som någon sorts moralpolise!Och har de inte lärt sig något av sina tidigare misstag!? Vet inte varför jag retar mig mer o mer lugnast är att läsa Maries eminenta summeringar och inte titta själv. PS har följt HtTG av och till i 20 år

2017-05-28 @ 08:05:11
Postat av: AnnaS

Jag har nu tittat ikapp på de senaste avsnitten. Bilkraschen kändes överdriven, men ändå mer realistisk än amerikanska bilkrascher.

Emma måste åka fast! Hoppas att hennes söner anar oråd!

Jag tycker inte det är så konstigt att Ashley klarade bilkraschen så pass bra, det händer ju ofta.

2017-05-29 @ 00:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0