Morning has broken

Inskrivet torsdag 18/5 kl 19:59
 
Rishi ser att det inte stämmer i bokföringen. Han hittar en massa middagar och hotellnätter men inga kvitton eller förklaringar. När han frågar Jai blir det nästan bråk men sedan inser de att det måste vara Priya och Rakesh. Priya försvarar sin man men innerst inne tror hon att han varit otrogen.
 
Diane får passa Dotty medan Laurel går iväg. Bernice kommer också dit och får veta att Laurel måste jobba för att de ska kunna betala hyran som Lawrence höjt.
 
Dan är inte intresserad av att lyssna på Kerrys ursäkter trots att Ross ber honom. Sedan ändrar han sig och kräver att få veta vem Kerry varit med. Hon säger att hon inte vet vem det var för det var när hon var full och ledsen. Dan är besviken över att hon gjort abort även om hon inte kan veta vems barn det var. Han är så besviken på henne att han gör slut.
 
James och Emma kommer hem från semestern och de börjar genast packa inför flytten till Wylies gård. Han passar på att besöka Moira på gården för att beklaga det som hänt. Moira talar om att hon tänker behålla gården och försöka hitta en investerare så James kommer få vänta ett tag på sina pengar.
 
Chrissie pikar Priya för att inte se saker som sker framför hennes ögon när Priya förbereder överraskningsfirande för Rakesh som fyller år och är på väg tillbaka hem.
 
Moira kommer till puben och super sig riktigt full. Det blir Ross som får köra henne hem. Väl hemma på gården så börjar Moira prata om det som hände i taxin med James. Hon talar om att James sagt att han älskar henne.
 
Bernice söker upp Lawrence och skäller ut honom för att jävlas med Laurel och Ashley. Det gör att han sänker hyran för dem och när han påpekar det så säger Bernice att han kan passa på att tala om sanningen om Andy.
 
Kerry har ingenstans att ta vägen så hon sover i salongen men när Bernice ser det tar hon med sig Kerry hem.
 
Doug pratar med Laurel och Diane om barn. Han nämner Laurels mammas favorit Cat Stevens som spelats mycket när Laurel var nyfödd. Doug tror även att Laurel blev till medan de lyssnade på en Cat Stevens låt.
 
Priya ser att Chrissie lämnat sin mobil obevakad på ett bord på puben. Hon tar med sig mobilen till toaletten för att kolla vad som finns i. Leyla frågar Priya vad hon sysslar och får då veta om otrohetsmisstanken. Priya säger till Leyla att hon inte hittat något men när Leyla går så ser Priya fotona på när Rakesh pussar Chrissie i nacken. Hon blir rasande och när hon kommer ut i puben igen så håller hon sig lugn tills Rakesh kommer. Då ger hon honom en örfil och skäller ut honom för det han gjort. Rakesh får inte fram många ord utan står mest och stammar.
 
James och Emma börjar sin flytt till nya gården. Ross blänger mest på dem när de pussas emellanåt. Han konfrontrar James när de blir ensamma men James säger inte hela sanningen. De börjar tjafsa och när Ross vänder sig om med en kartong i famnen så slår han omkull James som ramlar ned för en trappa. De åker till sjukhuset och får veta att James brutit ett ben.
 
Emma går iväg för att hämta kaffe på sjukhuset och när hon kommer tillbaka till rummet där James ligger så råkar hon höra Ross och James prata om Moira och vad James sagt. James erkänner och då går Emma iväg och gråter på toaletten så hon hör inte att han säger att det är Emma som betyder allt för honom.
 
När Emma kommer tillbaka till James så visar hon inte att hon hört något. Ross går iväg och hon kramar om James som håller på att somna. Hon viskar till honom att nu är det bara hon och han i framtiden, sedan ler hon ett ondskefyllt leende.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Det var väntat att Dan skulle göra slut med Kerry, inte för att hon var otrogen utan därför att hon gjorde abort när det kunde vara hans barn. Men här ställer jag mig på Kerrys sida. Det var hennes kropp och därmed hennes beslut.

2017-05-17 @ 14:53:31
Postat av: jackson

Jag trodde nästan att hon skulle säga att det var Ross hon var tillsammans med.

2017-05-17 @ 15:00:04
Postat av: Anonym

Såpa fantast: visst hennes kropp, men likväl ett blivande barn som även är Dans. Tänk att få veta att ngn aborterat ens eget barn utan att man själv ens får ha en åsikt...förstår verkligen Dan

2017-05-17 @ 15:31:24
Postat av: Edna

@jackson Det framkommer nog så småningom

2017-05-17 @ 15:32:14
Postat av: Anonym

Undrar vad Emma har för planer ang James? Kändes lite obehagligt...

2017-05-17 @ 16:45:36
Postat av: jackson

Idag gillade jag Bernice!

2017-05-17 @ 17:21:45
Postat av: Anonym

Emma ville ju lämna James att dö förut när han fick massa halmbalar över sig, så hon tänker säkert mörda honom i sann HTG-anda. Eller tänker hon bli som Kathy Bates i Lida? Hon sa ju att hon skulle ta hand om honom.

Angående aborten, i ett förhållande​ diskuterar man väl ändå och gör ett gemensamt val. Och även om man inte kan enas måste man ju var öppen och inte göra som Kerry.

2017-05-17 @ 18:02:27
Postat av: Jag bara

Fattar inte att om jag har mitt alias i namnfältet, ändå blir anonym. Det är ,jag bara, som skriver här och visdomsorden ovanför.😛

2017-05-17 @ 18:05:28
Postat av: jackson

"Anonym":

Händer även mig ibland. Har då upptäckt att bocken i rutan framför "kom ihåg mig?" har försvunnit i cyberrymden.

2017-05-17 @ 18:36:22
Postat av: Anders

@Jag bara: Jag får också Cathy Bates-vibbar av Emma. Cathy Bates blandat med Nurse Ratched från "Gökboet".

Minns när Allans psykopatdotter Steph fick en knäpp och låste in Shirly i källaren i bästa "Lida-stil". Förväntar mig något liknande när det gäller Emma och James, för leendet som kaninkokerskan fyrade av i slutet såg verkligen helgalet ut!!

Bra av Dan att avsluta med den förvuxna fjortisen. Maken till egoist finns det inte i byn.. Eller jo.. Charity leder nog den ligan, men Kerry ligger inte långt efter och när Charity sticker till Frankrike så blir Kerry den nya egodrottningen!

2017-05-17 @ 21:54:06
Postat av: Jennifer

Emma otroligt läskig, vad ska hon hitta på,hon är obehaglig. Det ska bli intressant att se om Cain o Charity verkligen lämnar byn. Bra avsnitt nu när tramset med Tracys bröllop är över. Tack och lov.

2017-05-17 @ 21:55:53
Postat av: Såpa fantast

Nu är jag väldigt orolig för James. Med ett brutet ben är han helt utlämnad åt den instabila och svartsjuka Emma.

2017-05-17 @ 21:59:24
Postat av: ELIZA

Med det Emma hörde kan det aldrig gå vägen med det förhållandet...Kan hålla med om att Kerry´s beslut kanske inte var det bästa... Erkänn otroheten,men bestäm tillsammans hur vi gör...Men det blir ju liite komplicerat om dom gjort dom Dan ville...Behålla, och se om det var hans...Och vad hade han sagt om det inte varit hans...Då hade Kerry åkt ut på archlet i alla fall...Och hon suttit i samma sits som när hon fick Amy...Ensam, utan bostad...Bernice var ovanligt sansad, ge Kerry en säng, och fick in en femetta mot Lawrence...Ang Andy...Och helt otroligt ang Rakesh...Privata uppgörelser inför öppen ridå på puben...Men det är klart, hur ska övriga bybor veta vad dom ska skvallra om annars??????????????????? Ha ha ha .....

2017-05-18 @ 06:48:26
Postat av: jackson

Ja, herregud, alla dessa "föreställningar" inför öppen ridå! Vad tänker gäster som inte känner huvudaktörerna, tro?

2017-05-18 @ 09:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0