Känslor – syskon, föräldrar, barn, vänner...

Ali och Ruby dyker upp hos Sam precis när Rachel lämnat fram kortet hon fått av honom. Sam frågar om inte Samson gett det till Amelia och då inser Rachel att det blivit fel. Hon rusar därifrån med Ali och Ruby efter sig
 
Chas är hos Moira och de dricker vin och pratar om John. Efter ett tag vill Chas att Moira gör sig i ordning så de kan gå ut. De kommer till puben och där får de sällskap av Vanessa och Rhona. Strax efter dem ramlar det in ett gäng män som fått fel på deras buss. Givetvis börjar de flirta med tjejerna. Cain som också kommer till puben ser inte alls glad ut.
 
Priya och David kommer till puben. Alicia är där och börjar prata om bröllopet. Det gör att Priya vill boka datum på en gång även om David inte ser så säker ut.
 
Lisa och Zak pratar med Sam om det som hänt.  De ber Sam att vara ärlig mot Rachel om sina känslor.
 
Jimmy kommer hem en dag tidigare än beräknat. Nicola blir överlycklig och hoppas på att han nu ska se till att Thomas åker hem igen. Jimmy är orolig för vad som kan hända om de skickar hem grabben eftersom han antagligen kommer att rymma tillbaka till byn eller någon annanstans som kan vara ännu värre. Jimmy tycker de ska ge Thomas en chans, att antingen hitta ett jobb eller plugga på universitet.
 
Rachel pratar med Ali om Sam. Hon är rädd att han ska skratta åt henne nu när hon trodde något helt annat.
 
Alicia och Jacob ska äta middag på värdshuset. När de är där kommer även Priya och David dit. Jacob frågar dem om de vill sitta med dem och de tackar ja. Alicia pratar lite om bröllopet och tillslut får både Jacob och David nog så de går till köket istället.
 
En av männen från bussen som gått sönder börjar flirta med Moira. Cain sitter vid bardisken och ser allmänt butter ut. Efter ett tag kan Cain inte låta bli utan han går fram till dem och börjar prata om Moiras döde man John. Den andre mannen får nog och går därifrån. Först ser det ut som om Moira ler men hon är nog mer sur för att Cain förstört...eller?
 
Sam söker upp Rachel för att prata. De båda har svårt för att säga vad de egentligen känner så det blir bara prat om vänskap.
 
Belle har fått ett allahjärtansdagskort men vet inte vem det är ifrån. När hon pratar om det med Gemma vid busshållplatsen så säger Amelia att hon vet vem det är ifrån. Sean som står där med dem säger att det vet hon inte alls. Amelia beskriver kortet och genast inser Belle och Gemma att det är från Sean. Belle hade hoppats att det var från Thomas.
 
Samson är ledsen och när Sam pratar med honom säger han att han vill att pappan ska vara kär i Rachel.
 
Rachel träffar Ali på kaféet. Ali frågar hur det gått och Rachel svarar att hon och Sam bara är vänner nu och det är okej. Sam kommer in för att äta så Ali lämnar plats åt honom. Han och Rachel pratar med varann men det är inte som förr. Rachel säger att hon tycker det är jobbigt när det känns så pinsamt mellan dem.
 
Moira får blombud från Hannah och Holly. Adam kommer fram och tror det är från hennes beundrare från puben. Han är lite bitter över att Moira varit full och raggat på en okänd man. Strax efter kommer Chas på besök. Hon ber om ursäkt på Cains vägnar och förklarar att han är bara så elak om han älskar någon.
 
Gabby och Bernice sitter på kaféet och dricker milkshakes. Laurel kommer in och märker hur glad Gabby är och att Gabby inte bryr sig om henne.
 
Gemma ska hjälpa Belle att bli lite "snyggare" med andra kläder och mer smink. Belle känner sig lite obekväm men Gemma får henne ändå att posera lite framför kameran, sedan går de till byn där de möter Sean. Gemma frågar genast om de inte ska fråga om Thomas vill vara med så Sean går och hämtar honom. När de fyra sedan ses så vet de inte vad de ska hitta på. Thomas vill gå till puben men Belle vågar inte för då kommer Chas att skvallra för Llsa.Han föreslår att de kan sno sprit därifrån men Belle vill inte det heller. Debbie kommer körandes förbi och stannar till och frågar vad de gör. Thomas och Sean går därifrån och Belle blir besviken och anklagar Debbie för att vara avundsjuk för att hon blivit lämnad av sin pojkvän.
 
Chas vill prata med Cain på puben men han är inte intresserad. När hon hotar med att stänga så alla andra får gå därifrån så går han med på att gå ut med henne. Hon ber återigen om ursäkt men Cain bryr sig inte. Chas blir ledsen när han säger att hon inte bryr sig om familjen när hon svek Debbie men då svarar hon att han bryr sig inte heller om sin familj, framför allt inte att han gjorde Debbies väninna gravid så hon gjorde abort och sedan gjorde han Amy med barn. Cain är så bitter att han säger att han önskar att det varit hon som dött och inte Carl. Han skulle ha spottat på hennes grav... Chas tror honom inte och hon ber honom om att få tillbaka sin bror, det är det enda hon vill för hon älskar honom trots allt.
 
Ses på fredag igen =)
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Svälj stoltheten Cain, du vill egentligen ha Chas tillbaka, och tror att Debbie går för långt snart, med både föräldrar och Andy,som hon utnyttjar till max....Han har ju ett arbete att sköta också...

2014-05-29 @ 09:04:19
Postat av: Jackson

Debbie är verkligen förskräcklig mot allt och alla nu.

Stark scen mellan Chas och Cain i slutet av programmet. Är de hel- eller halvsyskon? Är Zak egentligen hans farbror, fast han har uppfostrat Cain som sin son?

2014-05-29 @ 10:36:40
Postat av: Frk Höger

Jackson, Zak är Cains pappa men Cain är uppvuxen med chas och i tron om att de var helsyskon.

2014-05-29 @ 11:06:07
Postat av: ELIZA

Dom är alltså kusiner.

2014-05-29 @ 18:27:15
Postat av: Frk Höger

Njaa...men även halvsyskon eftersom de har samma mamma.

2014-05-29 @ 19:08:35
Postat av: Jackson

Hade Zak prasslat med Schadracks fru?

2014-05-29 @ 23:29:54
Postat av: Linnéa

Jackson: Det är inte det enklaste att se banden mellan personer ibland. Dingle-släkten gör det inte enklare :) Alla syskon, kusiner och barn m.m. Cain har alltid uppfostrats som att Zak är hans farbror och Shadrach var hans pappa, men sanningen är att det var Shadrach som var hans farbror och Zak är hans pappa.

2014-05-30 @ 12:23:17
Postat av: Jackson

WOW för Cains slutreplik idag!!!!!!

2014-05-30 @ 17:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0